Inimesed

Ema heitis maailma ilusaima tüdruku pervertide küüsi? (21)

LISA KOMMENTAAR

kell12. veebruar 2016, 18:05
Selle artikli autor on ise üks pervert, kui sellist möga välja mõtleb, täielik küla kell, ke sellist jahu suust välja ajab, ema kindlasti väga hoolib sellest tütrest ja on tema saavutuste üle uhke.
Kallid kommijad11. veebruar 2016, 13:28
Pedofiili kätte voib igas kohas sattuda .
Tt 10. veebruar 2016, 15:41
Raha nimel teeme kõike ja väga kahju.
Ameeriklased on teada tuntud10. veebruar 2016, 14:36
toimib hästi10. veebruar 2016, 14:31
varsti on elu tõesti nii nagu Siioni Tarkade Protokollis (kõik ebanormaalne tunnistada normaalseks ja normaalne tunnistada ebanormaalseks ...kõik käib nagu õlitatult ja nii me saame juhtida maailma .Vot!
mrk10. veebruar 2016, 12:49
Eks tuleb sellele otse oma savionnis elava suguharu juurest ajakirjanikuks hakanud inimesele selgitada, et pildi tegemine ei ole tegelikult nõidus ja maagia ning inimese "hing" ei liigugi fotoaparaadi sisse. Samuti ei tekita tegelikult mingeid kahjustusi see kui keegi sinu pilti vaatab.
Meil saab vastavad teadmised põhikooli külastamisega, soovitan ka ajakirjanikule.
AA10. veebruar 2016, 12:40
Kristina tõesti väga armas ja eks see ole pedofiilide enda probleem, kui käsi teki peal ei suuda hoida. Ega inimesed oma elu selle pärast elamata ei pea jätma. Vanemad ka tublid, et nägid lapses potensiaali ja aitavad tal seda rakendada.
Ilujalg10. veebruar 2016, 11:18
Ka minul olid lapsena väga ilusad jalad ja ma olin uhke, et neid oli mitu. Siis ma jäin kiige alla ja üks enam nii ilus pole, aga ma jätkasin. Ei, mitte allajäämist, alustasin uut elu teiselt tõukejalalt. Kõik sujus, kuni jäin paadi alla. See sõitis autoga slepis ja ma ei pannud tagumist koormat tähele. Nüüd hoolitsemme koos arstidega kõigi jalgade eest. Selle eest aga peaks hoolitsema Haigekassa, kuid ei hoolitse, seal pole tiigrikarva mustriga retuuse, See oleks tegelikult suureks abiks, sest siis, kui ma sebrat ületan, märkavad juhid ka seda ja peatuvad, et veenduda, kas see on asfalt või inimollus. Nii ma siis aeg-ajalt õmblen keldrikaltsudest ja naabrieide rinnahoidjatest retuuse. Aga viimane kord oli ka õnnetus, libedaga ei märganud pedofiili ja nüüd pean trahviks uusi rinnahoidjaid kuduma.
10. veebruar 2016, 10:36
oli ka Rootsis oli selline tüdruk, täitsa harimatu ma eluvõõas
reku10. veebruar 2016, 11:09
Ja selline laps jääbki lolliks, kuna õppimiseks pole aega. Aga ilu väntsutatakse kiiresti ära jubeduseks. Tema maailmas on ainult alkohil, tubakas, ja narkootikumid. 10 aastabärast on järel ahervare.
kurvake10. veebruar 2016, 13:25
Arvasin mina ka kunagi, et tuleb õppida ja vaeva näha. Elu on näidanud, et see pole nii.
Tuiaja10. veebruar 2016, 18:12
Kurvake, kuidas küll nii? Vastupidi.. "tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb õnn ja armastus."
mamma10. veebruar 2016, 10:30
vaatad pilte ja saad aimu kohusetundlike, oma ema armastavate väikeste tüdrukute elu traagikast. ma siiralt loodan, et ema täituma mitte määratud ambitsioon ei hävita seda last, kuigi .. lapse pilti vaadates sees kriibib
tütarlaps10. veebruar 2016, 09:40
Maailma ilusam? Kaege nalja. Meil siin Eestis on selliseid kauneid tütarlapsi tuhandeid. Ja temast on siin meie riigis veel kenamaid tütarlapsi tuhandeid. Terves maailmas on Eesti põhjamaised tüdrukud paljud temast kenamad, Itaalias aga eksootilised kaunitarid kasvavad seal ja ületavad teda mitmekordselt. Temast kenamaid on maailmas mitu miljonit tütarlast. Tavaline Harju keskmine. 10 palli süsteemist annaksin 7. Ta on kenake aga mitte maailma mastaabis.
10. veebruar 2016, 10:54
kohe kindlasti mitte harju keskmine. Ikka väga ilus on. Ja eks neid ilusaid hinnatakse nende seast, kes nähtaval on. Keegi ei tule siia metsade vahele lehmakülla, et tikutulega otsida äkki mõni matsakas külatüdruk veelgi kaunim.
Ei tasu alati isiklikult võtta, kui kiidetakse kedagi teist. Kuskil polnud kirjas, et ta sinust või sinu tütardest ilusam on.
10:54ga osaliselt nõus10. veebruar 2016, 13:29
Su jutt on väga õige selle kohani, kus sa räägid lehmakülast ja matsakatest külatüdrukutest. Kuskil polnud kirjas, et tüdrukut võrreldi matsaka eakaaslasega. Sellega nullisid ära oma esimese poole. Mina arvan, et ilu on suhteline mõiste ja alati on ilusamaid. Aga nõustun sellega, et hinnatakse neid, kes nähtaval on. Ilu saab ära kasutada oma elu kindlustamiseks, vähemalt mina arvan nii. NB! Ise pole ilus.
no ok10. veebruar 2016, 20:42
lisasin võidi vürtsi jutule, aga ei lähe keegi näiteks maale otsima ilusaid tüdrukuid. Linnas veel kaduvväike võimalus, et keegi märkab ja palub sind maailma ilusaima tiitlile. Aga muidu neid ilusaimaid valitakse ikka nende ilusate seas, kes tuntuks juba saanud.
Ja ikkagi, ei näe iga päev nii ilusat inimest. Käid näiteks kesklinnas ja voorib sadu noori inimesi, kes kenad noored inimesed on. Väga harva on nii, et pilk peatub VAU, miks pole teda veel filmimehed märganud. Ja siis on reeglina nii, et pole sina üksi kes silmal puhata laseb.
Aga seda on harva. Tavaliselt on olek ka pilkupüüdev, kas kehahoid või graatsilisus või vabadus... See pole harju keskmine, harju keskmine on kena noor inimene, kes noorusest tingitult kena, aga muidu on ju igati keskmine, olgu peenike või priske, vahet pole, meelde ei jää kõrvalisele nagunii.
kade malle10. veebruar 2016, 13:46
vahe on selles, et tüdruk on esikaanel,,, märkad!
selliseid10. veebruar 2016, 09:19
"maailma ilusamaid" on ju tuhandeid.
Autorile10. veebruar 2016, 08:58
"kahest tütrest noorim"??? Koolis panid grammatikatunnist pausi? Oma raha eest tahaks ikka kvaliteeti ka...
Reem10. veebruar 2016, 09:20
Sinu kirjapilt on siinjuures laimatult korrektne.