Grete Paia Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamisel 7. veebruaril.Video: Tiina Kõrtsini
Saund
7. veebruar 2016, 22:24

ÕHTULEHE VIDEO | Grete Paia kavatseb "Eesti laulust" teha oma kolme aasta parima esinemise (14)

Grete Paia, kes kolm aastat tagasi "Eesti laulu" finaalis ülinalpilt, vaid kahe protsendiga Birgit Õigemeele järel teiseks jäi, ütleb, et on võistlustules tagasi väga positiivsete ja rõõmsate tunnetega. Ta tahab teha oma kolme aasta parima esituse. 

"Ma tean, miks ma siin olen, mida ma teen ja kuidas asi toimib, võrreldes eelmise korraga," naerab Grete. "Tulin oma loo sõnumit edasi andma ja seda võimalikult hästi tegema."

Grete suurim soov on, et tema laul publikule meeldiks ja kuulaja loo sõnumist aru saaks. "Tahan teha oma kolme aasta parima esinemise, mis olen teinud teles ja muudel esinemistel. Selge on see, et kaotama ei tule siia keegi. Ma tahaksin väga finaali saada," tunnistab lauljatar.

"Stories Untold" räägib Grete sõnul inimeste eludest. "Sellest, kuidas ühel hetkel läheb elus kõik väga hästi ja me võime olla kõrgustes, aga kunagi ei tea, mis võib järgmisel hetkel juhtuda. Olgu see saatus või muu jõud, mis tõmbab vaiba alt ära ja me lihtsalt kukume, aga kõige olulisem on, et tõuseksime püsti ja läheksime edasi."

Grete andis oma võistlusloo välja ka eestikeelsena, kuid "Eesti laulul" on ingliskeelne variant. "See oli originaalis ingliskeelne," põhjendab Grete. "Ingliskeelsena jõuab see tahes-tahtmata rohkemate inimesteni, mitte ainult Eestis." Eestikeelne variant tehti aga just seetõttu, et võimalikult paljud eestlased laulust aru saaksid.