Insult tappis seksika sotsiaalmeediastaari.Foto: Instagram
Inimesed
6. veebruar 2016, 06:00

Insult tappis seksika sotsiaalmeediastaari (4)

Superseksikas Ameerika modell, kes demonstreeris oma ahvatlevat büsti sotsiaalmeedias ning poseeris Playboy veergudel, suri vaid 34 aasta vanuses insulti.

Snapchati kuningannana tuntud Katie Mayl oli ainuüksi Instagramis ligi kaks miljonit fänni. Ta armastas avaldada sensuaalseid magamistoaselfisid ning poseerida pesuväel, demonstreerides oma ahvatlevat büsti ja teisi kehakumerusi.

Tema fotosid olid avaldanud ka erootikaajakiri Playboy ning Sports Illustrated. Kuid esmaspäeval sai 34aastane kaunitar insuldi ja viidi Los Angelese haiglasse. TMZ.comi andmeil oli ta hiljuti kurtnud kaelavalu.

Katie’t hoiti mitu päeva hingamisaparaadi küljes, kuid neljapäeval õhtul langetasid lähedased otsuse tal minna lasta. Kõmuline iludus suri oma kõige kallimatest ümbritsetuna.

Katie May surm jättis orvuks tema seitsmeaastase tütre. Juba on omaksed alustanud ühisrahastusplatvormis Gofundme kampaaniat väikese tüdruku toetuseks.

Katie viimane Instagrami postitus on pärit traagilisest esmaspäevast. "Loodetavasti on teil kõigil suurepärane esmaspäev! Siin Los Angeleses on täna väga tuuline."