Inimesed

Inga Lunge: "Paljud asjad oleksid tegemata ja olemata, kui Toomast minu kõrval ei oleks." (70)

LISA KOMMENTAAR

kas enese11. veebruar 2016, 08:30
imetlemisest juba küll ei saa?
On10. veebruar 2016, 14:44
..Ikka küll rõve vanamees ja noor tüdruk, perbolik
9. veebruar 2016, 10:21
Piinlik teil ei ole, misasja te käite ja kaklete ja sõimlete siin???
no mida õelutsete9. veebruar 2016, 09:47
esiteks Lunge pole mingi vanur ja nemad pole esimene ega viimane vanusevahega paar, nad ei sega teid elage oma elu
elage ja ärge kellake,8. veebruar 2016, 17:07
kraaksute veel õnnetuse majja.
Inimesed sulle8. veebruar 2016, 12:57
Nii tore,nii tore. Mõtle ise ka mida ajad
appikene8. veebruar 2016, 09:11
mis kommentaarid enamuses??? Mis teil viga on? Inimesed elavad oma elu. Siinilmas on mõlemat pidi vanuse vahega paare kui palju ja ka selliseid kus mees naisest tunduvat lühem on. Kui inimesed on ise õnnelikud, siis mis see teiste asi on. Ma saaks aru, kui Toomase eksnaine või Inga eksmees siin oma sappi välja valaks (kuigi nemad ilmselt on niihea lastetoaga, et seda kommentaariumis mitte teha), aga miks siin kraakleb terve ports rahvast, kes ilmselt inimesi isiklikult ei tunne - no vot sellest ei saa küll aru! Rahunege maha!
sama siin8. veebruar 2016, 11:01
loen ja imestan, et kui palju sappi võib mõnel inimesel olla.
Ju neil negatiivsete kommijate isiklik elu on null kuubis ja see, et keegi on õnnelik ning ei virise v ei hädalda, teeb neid sapipritsijaid ikka mega kadedaks.
to kell 13:138. veebruar 2016, 13:26
Inimesel on midagi halvasti ikkagi siis, kui teisi halvustatakse ja sõimatakse nagu sina siin.
näete nüüd neid Toomaseid7. veebruar 2016, 21:15
abielud neil ka ei püsi.
Inimesed!7. veebruar 2016, 18:24
Mis teil viga küll on? Kas teate,et peegeldate endale tagasi oma õelust ja juhmust ?Artiklis on juttu toredast ja üxmeelsest paarist ,see vanusevahe ei loe,kui on hea omavaheline klapp! Kommentaare lugedes jääb mulje , et poolearulised siin kommimas ....Hakake ometi positiivset mõtlemist harjutama !
Kirjaoskaja'le7. veebruar 2016, 12:57
Teil7. veebruar 2016, 15:12
Noor naine e: emme.7. veebruar 2016, 11:26
Tere,no kuulge kallid inimesed kas normaalne naine trügib siia lehte laseb ennast klatsida alla teha.
Valgast.7. veebruar 2016, 10:37
Elan Valgas Lai tänavas endise kahekordse teedevalitsuse maja kõrval ja teedevalitsuse kontori peahoonete läheduses.Selle kontori ja maja vahepeal on roheline pisike majake koos saunade ja värkidega kes teab.Seal mees võttis ka tütre naiseks,küll ta oli uhke ja keksis kõigi ees. Nüüd vanamees on Hellenurme vanadekodus ja naine kepib noore mehega tema majas ja saunas. Pidage minu sõna meeles,lungedel tuleb sama värk. Mees ei ole küll normaalne,naine lihtsalt kaval aga ka mitte täismõistusega. Kurat kui ma naise võtnud olen siis ma pean temaga elama surmani ja elan ka.
7. veebruar 2016, 11:53
aga meil võrus üks naine hakkas äiaga elama kuna oma mees joodik... aga äi majaga ja rikas
vanamees jäi aga seniilseks ja ratastooli ja siis naisel tekkis kohe uus ja kui nn äi küsis
et kes see meil käib siis naine,et su lapselapse sõber (lapselaps 25 ja uus sõber 61)
äi suri ära ja naine abiellus nn uue mehega
vot elu
Meil Võrun,7. veebruar 2016, 18:25
meil Antslan apteegi kõrval naane sünnit katsiku miis läts minemä äi kasvat katsiku üles ja karas puja naist surmani.
aga8. veebruar 2016, 23:12
poja naine on ikka see, kellega poeg elab.
See pruut aga elas tolle poja isaga. Seega ta ikkagi isa naine ju?
Vana7. veebruar 2016, 01:58
Eks see vanus ikka ole, mis varem või hiljem probleemid majja toob. Lähinäide Sass Vigalast, lastel probleeme küll ja veel.
too7. veebruar 2016, 21:12
suri ju haiguse kätte, mitte vanuse poolest.
Õpsile 7. veebruar 2016, 00:57
Väga õige ja mõnus lugu. Kes komasid tahab? Palun:,,,,,,,
pmst6. veebruar 2016, 23:17
siis poleks vaja reklaamida
taat6. veebruar 2016, 23:06
Olen juba üle 75, varandusti veidi kogutud. 3 poega pärijat, aga kui tuleks noor ja kena Inge ja imeks kõik selle varanduse välja, saaks minagi mingi aeg särada.
mees546. veebruar 2016, 22:56
Jumal küll mul on vanem tütar sama vana kui see Inga. Üks noorusest loll ja teisel vanadusest ajud pehmed! Ma ei saa aru mida on selles vanuses mehel noore plikaga rääkida. Mul on 5 aastat vanem naine ja see on normaalne. Juba abiellumise ajal tundusid omavanused sellised kerglased ja tühised.
Ei saa aru miks väärastunud inimesi promotakse. Ja mis laulja see lunge on? Kui väga tarvis võin samamoodi jöriseda!
to mees 548. veebruar 2016, 11:35
mis sa siin teisi kritiseerid, kui ise oled abielus 5 aastat vanema naisega. Su abikaasa võiks ju vabalt olla vanusepoolest, sulle kui sinu vanem õde. ( Ei meeldi see väide , ega ju? Aga teisi halvustad küll... )
Ja kui arvad, et ainult sul on õigus valida partnerit selle järgi, kas partneriga on vaimne ja hingeline klapp, siis eksid . Ka (nooremad) mehed võivad olla sellised kerglased ja tühised. Kuna sa siin teiste valikut halvustad ja oma valikut õigustad ning pead seda isegi NOORMAALSEKS, siis tegelikult tuleb sinu kommentaarist välja see , et oled kibestunud ja ebakindel mees. Kes vajab teiste heakskiitu ja õigustust, miks tema valik on õigem ja parim.
Ingele ja Toomasele palju edu ning jätkuvalt rõõmsat meelt :))
to mees 548. veebruar 2016, 12:40
"Üks noorusest loll ja teisel vanadusest ajud pehmed!"
Väike tähelepanek, T. L. on teist noorem. Seega kui 52 aastane on sinu arust vana , siis sina oled ju vana-vana ning teie ajud on siis SINU KRITEERIUMI JÄRGI päris pehmed...
Õpetaja6. veebruar 2016, 19:47
Tere. Isiklikult olen elus valusad vitsad saanud oma suu ja rumalate ajude pärast. Meil koolis anti algklassid üle viiendasse klassi teisele klassijuhatajale. Kõik õpilased olid toredad ja tore poiss oli ka kellest teema tuleb. Pidevalt poissi toodi kooli autaga ja koolist tagasi samuti. Ise mõtlesin kuidas isa saab pidevalt tööjuurest nii ära erinevatel aegadel last vedada. Ükskord olin oma lastega väljas isa tuli jälle lapsele autoga järele. Ise mõtlesin roolis olevat inimest küll on poisil vedanud vanaisaga kes kindlasti enam tööl ei käi ja mis viga niimodi elada teiste laste suhtes. Järgmisel päeval kiitsin poissi küll sinul on hea hoolikas vanaisa ei pea kunagi jalgsi koju minema. Järgmisel päeval poissi ei olnudki koolis. Süda nagu kuidagi tundis midagi ja ei andud rahu, poiss oli igati tubli ja head hinded. Tunniplaanide järgi oli vahepealt üks tund vaba ja kuidagi tundsin midagi on viltu. Teadsin kus piss elab võtsin auto ja uurima milles küsimus. Maja ukse avas kena preili, küsisin kas Margusel ( nimi muudetud ) ema ka kodus. Preili ütles ma olengi Marguse ( nimi muudetud ) ema. Algul mõtlesin Marguse ( nimi muudetud ) õde. Kiirustasin kiiresti tagasi kooli,et jõuda järgmisse tundi. Marguse ( nimi muudetud ) ema lubas poissi minna linna otsima ja süda kuidagi rahunes. Lõpuks asi lahenes,olin poissi solvanud sellepärast poiss kooli ei tulnud.Nutsin peatäie,palusin poisilt ja vanematelt andeks ja tahtsin koolist töölt lahkuda kuid see niimodi ei juhtunud. Isa minul alati korrutas,suu on söömise jaoks ja nüüd ma rumal inimene tean. Jälgisin hiljem poisi käekäiku,poiss oli tubli läks ülikooli. Hiljem kuulsin tütar oli isast lahku läinud, usun,et mitte minu süülabi. Peale seda ja vaadake ise ka statistika andmeid, sellised elud abielud ei kesta kaua. Olgem õnnelikud noored ja vanad, soovib rumal inimene kes teab mille jaoks on suu. Pidage suu.
Õpetajale.6. veebruar 2016, 20:18
Tehke ükskord omale asi selgeks,need ei ole sinu ega teie lapsed.Need on meie lapsed kes seal koolis käivad. Olgu aga jutt on tõsi mida teie "rumal" tark inimene kirjutasite. Selle junge või kalunge või kes nad olid on kõik selle naise näitemäng,et vanamehe ees pugeda.Muidu saab jälle kinga ja ise käi ketsides.Ühesõnaga loll eit.Olgu õps ikkagi virutan sulle rahelise pluss läraka.Ega sa ikka rumal ole,kõike head sulle,tore oli sinuga kohtuda.
kuidas saab üks pedagoog nii segaselt kirjutada6. veebruar 2016, 20:40
20:40 le6. veebruar 2016, 20:57
Mis seal oli imelik.Sina ei oska nimegi kirjutada hakkad maja ehitama katusest mitte vundamendist.Sina oled imelik koos oma sogaga.Kas oled see lunge moor ise või lunge taadu.Mats ära solva haritud inimesi hariduseta mats.
keegi ei kirjutagi siin oma nime6. veebruar 2016, 21:03
Ühtki koma Teil ei ole oma tekstis, peale selle on vead sees, lauseehituski lonkab.
ütte ette käib ka koma6. veebruar 2016, 21:05
Ma ei ole mats, kirjutada oskan paremini kui eespool kirjutanud nn. pedagoog.
Teie kusehaisused taadud6. veebruar 2016, 21:24
otsite endite kaitseks kirjavigu,võibolla pedagoog samuti juba vanamutt kuid ta teid haisvaid vanamehi küll ei taha.Pealekauba lollid ka tulevad vaidlema mida normaalne inimene ei tee.Toetan pedagoogi õige jiutu eest mis peab paikka.
Keegi ei pane siin koma7. veebruar 2016, 11:55
Ühtki nime Teil ei ole pealkirjas,alla selle ei ole vigu väljas,sõnalammutus üldse ei lonka.
7. veebruar 2016, 12:04
vat sinusugused jubedad mutinuustikud rikuvadki elusid...pea tõesti oma mokk kinni
vahetund kulub teil õpetajatetoas klatsimiseks ja vanemate arvustamiseks...olen oma kõrvaga kuulnud
aga toompealt palka küll jaurate ...ja mis sulle puutub kas laps käib isa või vanaisaga kooli
Naine.6. veebruar 2016, 17:59
Algul on kõik ilus ja roosiline.Sellistel kiitlejatel eneseimetlejatel tuleb kõik kiiresti kätte. Minul kooliõde läks ka vanemale mehele nagu need siin. Lapsed hakkavad aru saama ja häbi tundma ja hakkavad hoiduma kõrvale vanematega rahva eest.Vaatan kooliõel teinepool ka juba 60 ringis nagu lungegi ei taheta enam eriti koos käia.Ei ole kaugel kui vanapapi võtab kepi ja ongi kõik. Hiljem hoolde vanadekodu ja virele seal.Naine kes ei ole viitsinud elus tööd teha elab hiljem endavanuse mehega sinu majas ja sa ise oota surma vanadekodus.Need naised on ju sellepeale väljas.
mees6. veebruar 2016, 21:07
see naine siin on sama rumal kui üks pedagoog. Komasid ei ole ning jutt lausa koomiline nagu vanatüdruku jutt oleks.
Sinule mees.6. veebruar 2016, 21:53
Kas sa oled mõnda tarka õpetajat näinud ja ongi kibestunud vanatüdrukud kes ei salli kedagi.See lunge eit on täis debiil.
Toomas on 52 mitte 60!7. veebruar 2016, 14:43
Kus hooldekodus sina ise elad? (Järelduse teen kirjapilti/vigu arvesse võttes.)
Aga9. veebruar 2016, 00:51
kas see Lunge on siis hirmus rikas? Ma ei tea ju. Väljanägemine tal suht...no ütleme mitte kõige hinnalisem. Äkki ta tuntus siis mõjub või midagi? Aga Inga on täpselt nagu see Piret seriaalis, meeleheitlik klammerduja, kes endast sitemaid mehi tikutulega otsib ning ettepanekut ootab.
tore pere6. veebruar 2016, 16:51
Inga on T. Lungele noorendavalt ja väga hästi mõjunud, Toomas on löönud õitsele, Inga on seda muidugi kogu aeg. Nende vahel tundub hea keemia olevat, alati rõõmsad ja täis teotahet, omavahelises suhtes kõik korras, siis on ka elu tore ja rõõmus. Jätkuvat õnne sellele perele?
sina tore perte6. veebruar 2016, 17:14
vaata kuidas oma eluga hakkama saad.Varsti hakkad teisi inimesi ja riiki süüdistama.Teada juba sellised inimesed.
Nadja6. veebruar 2016, 16:21
Issand vanamees on endale lapse saanud.Veel mõned aastad juurde siis on küll nii kole vaadata isa ttütrega elavad.See on õudne vähemalt lastel kes mõne aasta pärast vaatavad taati ja emandat.
Nadjale6. veebruar 2016, 20:27
Kui sind see nii oksele ajab, sisi sa ei pea ju vaatama, kuulama ega lugema neid: vaata parem oma suhteid ja oma peret. Ja igaühel tuleb aeg, kus ta oma väärtushinnangud ümber häälestab. Ka sul.
sa nadjale /20:276. veebruar 2016, 20:48
Oot ot,sinu sitta peab lugema ja teiste idiootsusi kiitmisi ebanormaalsetest inimestest.Kommenteerida on kõigil õigus ka sinul idioodil.
Vasja6. veebruar 2016, 21:16
Ma parem vaatan pildilt hea tujuga inimesi kui loen kirjaoskamatu inimese süüdimatut loba netis. Kohtlase inimese tekst on siin Nadja poolt kirjas.
Vasjale6. veebruar 2016, 22:15
Loe oma tekst läbi ja tahad öelda,et ise oled kirja oskaja,pada sõimab katelt.
kirjaoskaja7. veebruar 2016, 10:44
olen ma oma vene emakeelega rohkem kui Sina, kes Sa tühikuidki panna ei oska.
Nadi tunne6. veebruar 2016, 16:06
Mina ei suudaks käia ega elada mehega, kes on minust peajagu lühem!
Marta6. veebruar 2016, 15:18
Inga nagu eilane - pole vaja endast midagi rääkida ;ometi peaks juba teadma, et kui meedias sõna paotad, nii hakkad igasugust soppa kaela saama. Elage võimalikult vaikselt...
6. veebruar 2016, 12:54
väk väk vana mehega voodisse minna. Ei süüdista vana ätti,naisel ei ole seal üleval midagi korras või on liiga laisk ei viitsi tööd teha. Oh õudust ma lähen tänavale isaga käe alt kinni. Oh ajukesed ajukesed ja laiskus.
to Vä 6. veebruar 2016, 16:53
Ei tea, mis sinu probleem on, aga ajukesega on sul endal väga halvasti ja ilmselt oled ise väga laisk, mida Inga kohta küll kuidagi ei saa öelda.
to: Vä6. veebruar 2016, 20:25
KES SELLISE KOMMENTAARI PANEB, ON SELGELT HAIGE!
Deniss.6. veebruar 2016, 12:29
Seda ära lörtsitud naist parem noorem mees ei olekski võtnud.
Tartlana6. veebruar 2016, 12:25
Mida sa siis teed kui sul taadu ära kooleb ja ei ole enam sinu kõrval.Kuidas sa siis hakkama saad?
Ingakenew6. veebruar 2016, 11:53
Tommi on ju taadu, tartlaste värk
asjalik naine, ütleks6. veebruar 2016, 11:37
Toomas ise on ka sõbralik ja lahe kuju.
mnjah6. veebruar 2016, 10:44
kuulus näitlejanna, no ei saa aru, et kuulus,
nii6. veebruar 2016, 10:24
kas ingale ühtegi vaba meest ei jagunud, et pidi pereinimese omale võtma, pere lõhkuma?
naa6. veebruar 2016, 12:02
Ingal oli ka laps enne suhet Toomasega.Aga jah,noor naine oleks võinud ikka omaealise valida.Samas ei ole ma nõus selle perelõhkumise süüdistusega,Toomas jättis oma pere juba aastaid tagasi ja Inga on tal kolmas naine kindlasti,võib_olla oli neid vahepeal veel.
värdi6. veebruar 2016, 12:25
miks alati arvatakse et keegi lõhub kellegi peret sellega ???kas inimese tunded ja vajadused ei ole tähtsamad kui teistel näitamiseks koos eksisteeriv "pere"?
see ei puuduta Ingat7. veebruar 2016, 11:02
Aga on küll selliseid naisi, kes ei kavatsegi risti ette lüüa perekonna lõhkumisel, kui tema tahab meest endale saada. Meestele meeldib, kui naised nende pärast lahinguid peavad, nad on seda ise öelnud. Tunnevad end siis machodena.
siis pole ju probleemi8. veebruar 2016, 19:17
kui "meestele" meeldib saakloom olla, siis naistele meeldib jahtida. Kõik siis õnnelikud ju? Oma naine peaks siis ka olema, kuna kaitsevad oma rinnaga meeste kapriise (unustades naisena naiste vajadusi), siis on ju rõõmustav, kui mõni meeleheitlik poole lühemat lapsemeelset vanakest "machot" hirmsasti tahab ja võitleb ja latsele rõõmu valmistab.
Peret lõhkus ikka see vormitu ja iseloomutu isend ise. See oli tema pere, kelle juurest noorema juurde läks, siis juba Inga juurde.
Peab ikka noorel ja ilusal naisel kompleks ja meeleheide olema, et endale vanainimest ära lapsendada. Andke andeks, aga mehe moodi see mees küll pole, lapse mõõtu ja lapse ilmega. Nii et, kui vähegi võimalik, kadestamise jutud jätke ära, see oleks antud juhul pehmelt öeldes naeruväärne.
muidugi6. veebruar 2016, 09:54
isa ja tütar ongi ühte nägu
6. veebruar 2016, 09:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
6. veebruar 2016, 09:45
Mis sul endal lahti on?
olin sinust6. veebruar 2016, 09:19
teisel arvamusel, nüüd enam mitte, sa oleks nagu teismeline, hoiad kõvasti Toomase käest kinni, ole rahulik -sa pole esimene ega jää ka viimaseks, võta hoog maha
asendamatuid pole olemas!6. veebruar 2016, 09:05
Oleks toomase asemel keegi teine , teeks inga ehk midagi muud . Kõik oleneb keskkonnast ja aegruumist meie ümber teatud eluperioodil.
Lihtsalt sattus olema 2 inimese hea sümbioos , kellel ühised huvid ja sarnane maailma nägemine.
Millest muidugi on heameel !
6. veebruar 2016, 10:39
oleks ilma toomaseta mitte keegi.
Inge ja Toomas6. veebruar 2016, 08:51
on täitsa ühte nägu. Õnne neile!
Ebaöiglane et ainult Toomasel on6. veebruar 2016, 07:06