Inimesed

Winslet: "Titanicus" saanuks Jacki päästa (6)

LISA KOMMENTAAR

pluto5. veebruar 2016, 16:43
samas titanik oleks ka võinud uppumata jääda kui seda polekski ehitatud.
Black vidow5. veebruar 2016, 13:06
Rose oli kalkuleeriv bitch ,sai laevareisil hormoonidest ja peigmehe kiusliku vastumängu ajal noorelt prolelt keppi,ju vist sai aru ,et tol ajal ühiskonnas levinud (ka USA-s) klassivahed ei luba sel armuromansil järge (elu ja igapäevane rutiin teeb korrektiivid),kes teab äkki Jäcki peeniski polnud kes teab mis suur ja mahuline (Rose oli ju korpilentne preilna) ja pole vaja unustada ,et laevahuku hetkel oma peigmehega riidu läinud Rõsel oli nagu igal naisel lootust ikkagi peale pääsemist multimiljonärist peikaga ära leppida ja kui isegi seda poleks toimunud ,siis Rõse soojendas teadmine ,et tal taskus diadeemist hinnaline kaelakee ,millega saab äärmisel juhul ilusasti oma tüütu emaga jõude ära elada.
Jäck oli üleliigne ,uks kuulus jäägitult Rosele ,kõik loksus paika (prolanks) nagu seda oli vaja Rosel !
5. veebruar 2016, 14:02
kas rohud on võtmata jäänud jälle? Huumor kuubis !
raivo5. veebruar 2016, 11:30
Aga ta pidi hukkuma,sest oli vaja kurba lõppu.
Mimi5. veebruar 2016, 10:00
Noh, kui nad oleks suutnud seal külmas ja pimedas pisut kaine peaga mõelda, siis oleks saanud küll üks ühelt, teine teiselt poolt selle ukse peale ronida. Aga ilmselgelt on soojas kinosaalis filmi vaadates seda tunduvalt kergem planeerida kui külmas ja pimedas meres.
cvbcvbcvb5. veebruar 2016, 09:56
jama. basseinis on see võimalik aga öösel külmas meres, täielikus pimeduses on see võimatu. rose pääsemine oli filmi pääsemine-tegelikult oleks ta juba ammu ära külmunud.