Foto: Tairo Lutter
Inimesed
4. veebruar 2016, 15:27

Margus Saar: kolleegid teadsid minu teenetemärgi saamisest enne mind (6)

"Ma usun, et seda ütlevad kõik, aga nii on," ütleb Margus Saar, et Valgetähe IV klassi teenetemärk tuli talle suure üllatusena. "Ma ei oska muud öelda, kui et see on päris tore uudis. Ma olin hämmastunud."

ETV kauaaegne saatejuht, produtsent ja heategevussaate "Jõulutunnel" eestvedaja, hea ajakirjanduse üks kehastajaid Margus Saar ütleb, et tema kolleegid teadsid juba enne teda, et selline tunnustus mehele antakse. "Nad korraldasid mulle üllatuse, teatasid kõik koos sel hetkel, kui presidendi kantselei lehel uudis laiali saadeti." Saar tunnistab, et pole veel väga pikalt jõudnud Valgetähe teenetemärgi saamisele mõelda. "Elu jookseb lindina silmade eest läbi ja on rõõmus olla," kirjeldab ta tundeid, mis teda valdasid uudist kuuldes. "Juba toodi kuskilt šampanja, keegi tõi tordi ja nii see päev on läinud," paljastab ta, et tähistamine käib.

Margus usub, et teenetemärk on üks vorm inimestele "aitäh" öelda. "Ma olen selle eest väga tänulik." Muide, kui teenetemärke ükskord kätte hakatakse jagama, teeb ETV sellest ka ülekande ja Margus on selle saate produtsent. "Ma teen samal ajal tööd ja eks jooksen siis vahepeal töölt ära," naerab ta.