Tele

VIDEO | Vaata Margus Saare reaktsiooni, kui ta sai teada, et president on otsustanud talle anda Valgetähe IV klassi teenetemärgi (9)

LISA KOMMENTAAR

Aga6. veebruar 2016, 18:14
iga5. veebruar 2016, 20:15
inime. kes eestis ellu jäänud. väärib austust. aga kui suured inimesed miski pänni peale leili lähevad. nagu oleks nad miljon € võitnnud just hetk tagasi. siis see ON mega mega irw . ja minu arust nii ongi . mul suva. mida keegi teine arvab . arvaku mis iganes .
noh5. veebruar 2016, 18:55
minu arvates neid märke väärisid Margus Saar ja Raivo E Tamm
Raul4. veebruar 2016, 17:47
Margus Saar on minu jaoks väga sümpaatne inimene. Kui vastu tänavaltuleks tahaks ,,tere,,kindlasti talle öelda. Teenetemärk läks sedapuhku kindlasti õigele inimesele!
Medalid ja ordenid jäägu ikka sõjameestele!4. veebruar 2016, 15:27
Tänapäeval see teenetemärkide andmine on ajast ja arust. Kui anda, siis võiks see olla lauamedali kujul, mida ei saa sõjaveteranide kombel rinda eputamiseks riputada! Vaatan muigega seda pingviinide paraadi, kus igal teisel on orden rinnas või seal kaela all. Nagu tuleksid raskest lahingust.
lilli4. veebruar 2016, 15:27
palju õnne! see medal läks küll õigele inimesele.
teadke meie omasid!4. veebruar 2016, 15:07
ütleb toora ja talmudi meeste kokkumängu hüüdlause! nii armastavad teha ikka vabamüürlikud ja semitistlikud organisatsioonid ja inimesed,slaavlastel on hea ütlus-´´RÕBAK ,RÕBAKA VIDET IZ DALEKA!´´ehk siis juudiverd isikud annavad alati auhindasid juudiverd isikutele,nii nagu oli võimatu ,et meie film võidaks mingisugusegi auhinna ,kui võitjaks osutunud film kirjutas juudipoiste raskest elust! see autasude andmine on järjekordne farss ,kus puhast verd eestlasi on ikka väga vähe ,kes ära märgitud saavad,enamus on ikka kas´´ vitski, linski, man või mann´´ lõpuga nimedega ,mis on just teatud jahwerahva nimed aga palju on veel peidetud jumalarahva liikmeid nende hulgas ,kes on ammu võtnud eestinimed endale ,et peita oma konksnina ja sinistnahka nagu peeter oja sugused jahwe rahva sekti liikmed! noh kui jumalarahva inimesed saavad peajumalalt ordeneid ja ´´goid´´ ja talumatsid võivad panni lakkuda siis on nii ! ega polnudki midagi muud oodata ,13 NE KLUBI liikmetelt!
Raul4. veebruar 2016, 17:42
Täiesti haiglaslik kommentaar. Võibolla teed Sa seda meelega, kui ei siis palun mine ja kontrolli ennast .
hm 4. veebruar 2016, 14:46
väga tore ja hea ajakirjanik, palju õnne!