Foto: Facebook
Maailm
3. veebruar 2016, 17:02

Maailma paksima mehe viisid hauda energiajoogid? (10)

Mullu jõulude ajal infarkti surnud 38-aastasele mehiklasele Andres Morenole, kelle kaalunumber näitas "hiilgeaegadel"üle 444 kilogrammi, sai tema arsti sõnul saatuslikuks liigne energiajookide joomine. Selgus, et kolm päeva enne surma kaanis ta päevas endale sisse vähemalt kuus energaijooki.

"Perekonnaliikmete sõnul jõi ta päevas rohkem kui kuus energiajooki. Me usume, et see arv võis olla veelgi suurem," kinnitas Moreno arst Jorge Ojeda, kirjutab Daily Mail.

"Kuigi ta kaotas kehakaalu ja hakkas end juba vähehaaval liigutama, siis nii priske mehe puhul võivad stimulandid põhjustada ebaregulaarset südametööd, mis omakorda võib viia infakrti ja surmani," selgitas arst. 

Eluajal polnud Morenole probleemiks kolme päeva jooksul ära juua 42 purki Coca-Colat.

Siiski tegi Andres Moreno edusamme kaalukaotuses - ta kaotas 120 kilogrammi, misjärel käis ta ka maovähendusoperatsioonil. Mingil hetkel tabas teda aga taas nõrkus ning ta hakkas jällegi ebatervislikult toituma.

Doktor Ojeda sõnul olid Morenol enne infarkti saamist tülid ka oma naisega, mis tekitas talle veelgi emotsionaalset stressi.

Andres Moreno toimetati oma kodukohas Ciudad Obregónis haiglase esimesel jõulupühal. Mehel oli kiirabiautos viibides südameinfarkt ja teda ei suudetud päästa.Moreno kaalus surma hetkel 317 kilo.