Matt Damon ja Luciana BarrosoFoto: AFP / Scanpix
Inimesed
3. veebruar 2016, 17:04

GALERII | Need kümme kuulsust on õnnelikus abielus täiesti tavaliste inimestega (15)

Kuigi paljud kuulsused abielluvad tihti teiste kuulsustega, on ka neid, kes seda teed läinud ei ole. Siin on 10 kuulsust, kes on abiellunud ja pere loonud täiesti tavaliste inimestega.

Matt Damon

Matt Damon kohtus oma naise Luciana Barrosoga 2003. aastal Miamis, kui filmis seal filmi “Stuck on You” (Sinu küljes kinni) ja sattus baari, kus Barroso töötas. Näitleja on öelnud, et tal oli õnne, et armuda “tsiviilisikusse”.

Patrick Dempsey

Sarjast “Grey Anatoomia” tuntud näitleja Patrick Dempsey on abielus juuksur Jillian Finkiga. Paar kohtus esmakordselt 1994. aastal, kui mees külastas juuksurisalongi, milles Fink töötas. Fink ei suutnud uskuda, et tegemist on päris Patrick Dempsey’ga kui too juuksuriaja kirja pani. Viis aastat hiljem lahutas näitleja oma esimesest abikaasast ja abiellus Finkiga. Kui Fink oli selle ajani tavaline inimene, siis nüüd on temast saanud maailmakuulus jumestaja. Oma mehe juukseid lõikab ta aga siiani salongis.

Marcia Cross

Kõik jumaldavad ilusaid armastuslugusid ja “Meeleheitel koduperenaistest” tuntud Marcia Crossi ja tema abikaasa Tom Mahoney lugu on just üks neist. 53-aastane naine ei olnud üheksa aastat tagasi veel kordagi abielus olnud, kui märkas meest ühe LA lillepoe ees. Naine oli mehest sedavõrd lummatud, et jättis oma numbri poemüüjale, paludes see mehele anda ja lasta tal endale helistada. Mahoney just seda tegigi ja nüüd on nad õnnelikult abielus ja kasvatavad kaksikuid.

Billie Joe

Punk-roki staar Billie Joe Armstrong märkas oma abikaasat ühel oma kontserdil rahvamassi hulgas. Mida ta aga tollal ei teadnud, oli see, et Adrienne Nesser – nüüd tema naine ja kahe lapse ema – oli muusikust sissevõetud juba aastaid. Asjaolu, et muusik kutsus Nesseri lavataha on üks neist maagilistest hetkedest, millest unistavad miljonid naised. Nesseri jaoks oli see aga reaalsus. Paar abiellus 1994. aastal ja tundub, et nad on alates sellest ajast olnud lahutamatud.

Jeff Seinfeld

Ameerika koomik ja näitleja Jerry Seinfeld abiellus suhteliselt hilja (1999. aastal, kui ta oli 45-aastane), kuid tal on olnud vaid üks naine – tema praegu abikaasa – Jessica Seinfeld. Endine rõivafirma Tommy Hilfigeri avalike suhete juht ja koomik kohtusid jõusaalis trenni tehes. Naine jõudis aga enne abielu koomikuga olla neli kuud abielus. Nüüd on õnnelikul paaril kolm last.

Meryl Streep

Erinevate auhindadega pärjatud näitleja Meryl Streepil tundub olevat üks tugevamaid abielusid Hollywoodis. 66-aastane näitleja on skulptor Don Gummeriga abielus juba 1978. aastast ja paaril on neli last. Streep oli varem suhtes nätleja John Cazalega, kes suri kopsuvähki. Huvitav, mis oleks saanud, kui ta oleks abiellunud kuulsusega (Cazalega), mitte “tavalise” inimesega nagu Gummer?

Chris O’Donnell

Kui Ameerika näitleja Chris O’Donnell kohtas oma naist, Caroline Fentressi, olid mõlemad “tavalised” inimesed, kes õppisid Bostonis. Naisest sai õpetaja ja O’Donnell leidis kutsumuse näitlejana, mis tõi ta rambivalgusesse. Ta on kaasa teinud enam kui 50. sarjas ja filmis. 45. aastasel näitlejal on oma kaasaga viis last.

Jeff Bridges

Jeff Bridges, kes on edukas Ameerika näitleja, laulja ja produtsent, kohtas oma naist Susan Gestonit 1974. aastal. Naine oli siis ettekandja ja Bridges filmi Rancho Deluxe võtetel. Paari tutvuse ajal olid Susanil silmaalused sinised ja nina katki, millest Bridges järeldas, et naine on perevägivalla ohver. Tegelikkuses oli tal olnud autoõnnetus. Kuigi alguses ei tundunud paarist asja saavat, otsustasid nad siiski proovida. Tänaseks on neil kolm last.

Elizabeth Banks

Ameerika näitlejanna Elizabeth Banks kohtus oma abikaasa Max Handelmaniga Pennsylvania ülikoolis, kus mõlemad 90ndate alguses õppisid. Kuigi paar oli koos terve ülikooliaja, abiellusid nad alles 2003. aastal – pärast Banksi esimest filmidebüüti. Handelman on spordiajakirjanik ja juut, mistõttu on Banks usku vahetamas. Paaril on tänu surrogaatemale kaks last.

Vince Vaughn

Ameerika näileja, stsenarist, produtsent Vince Vaughn oli kunagi romantilises suhtes näitlejanna Jennifer Anistoniga, kuid lõpetas abielludes Kanada kinnisvaramaakleriga Kyla Weberiga. Vaughn ja ja Aniston läksid lahku veidi pärast filmi “Lahkuminek” filmimist, kus nad koos mängisid. Vaughn ja Weber abiellusid 2010. aastal ja neil on kaks last.

Kes teab, ehk püsivadki kuulsuste suhted “tavainimestega” paremini.