Krista IsmaelFoto: TV3
Inimesed
3. veebruar 2016, 10:25

Pagarisaate võitja Krista Ismael: "Nüüd ei möödu nädalat, kus ma ei küpsetaks." (9)

Populaarses telešõus "Eesti parim pagar" end esimese numbri kodupagariks kokanud Krista Ismael ütleb, et pärast pagarisaadet küpsetab ta palju rohkem. Tellimusi on lisandunud palju, ometi ei kavatse osav proua äritegevust arendada. Ta soovib, et küpsetamine oleks talle edaspidigi nauditav hobi, mitte sundus.

"Nüüd ei möödu nädalat, kus ma ei küpsetaks. Kindlasti on iga nädal vaja üks ahjutäis leiba töökaaslastele küpsetada. Ja siis lisaks kõik muu uus, mida iseendale katsetada soovin," rääkis naine ja lisas, et muidugi tuleb tellimusi ka tuttavatelt, tuttavate tuttavatelt ja päris võõrasteltki. "Proovin nii palju teha, kui jõuan."

Samas ei taha ta, et küpsetamine sunduseks muutub. „Soovin hetkel, et see küpsetamine oleks ikkagi veel hobi ja teeksin seda naudinguga. Tore on valmistada teistele heameelt asjaga, mis neile meeldib."

Pärmitaignaemandaks tituleeritud Krista hitt-tooteks on singi-juustu-porru-kringel, millest tema enda sõnul "ei saa üle ega ümber": "Ma arvan, et kui suveks oli mõne aasta jooksul küpsetatud kuskil 60-70 kringlit, siis nüüd on sama arv poole aastaga kindlasti lisandunud."

Müügil Krista Ismaeli kätetööd ei ole kusagil. "Otseselt kuskilt minu küpsetisi osta ei saa, aga kes on huvi tundnud, on ka leidnud mu üles oma sooviga ja vastavalt võimalusele saab see ka teostatud."

TV3 pagarisaate parimaks asjaks enda jaoks peab Krista tutvumist uute sõpradega. "Suurim võit ikkagi, mis ma sealt saatest sain, on minu kaks uut sõpra Jane Tsirna ja Kati Orgu." Need daamid olid külalisteks ka Krista jõululauas, mille ettevalmistamise käigus jagatud näpunäited ning ka Krista päevased tegemised tema töökohas lasteaias vormis TV3 jõulusaateks.

"Eesti parima pagari" sponsori preemiareisist ei taha aga proua endiselt kõnelda. "Reisileminekust ma räägiks... nats võib-olla hiljem," sõnas ta. Teada on, et reis seisab ees maikuus.