Tele

FOTOD SAATEST | "Eesti tippmodell": Modell, kes reedab armsama (26)

LISA KOMMENTAAR

4. veebruar 2016, 13:08
huviline3. veebruar 2016, 18:40
Kas järgmises saates on ehe pulmaöö?
gg2. veebruar 2016, 18:42
paljule veame et tõmmu võidab sest et tolerantsus
See on moraalse allakäigu kool - see modellindus2. veebruar 2016, 12:12
Niigi on kõik tõelised väärtused põlu all - truudus, armastus , moraalne puhtus, ausus, hoolimine, pereväärtused jne. See modellindus on võimas ja etteplaneeritud moraalse rikkumise teostus. On vaja kiiremas korras võtta inimestelt nende väärikus. Tõesti kuidas kaitsta noori, kui nende väärikuse etalon ei seisne mitte sisemistes kõlbelistes väärtustes, vaid neid on suunatud sellele, et " oled väärt" vaid teqtud meiki, riideid, naeratust kandes, millega tegeliklt tõeline eneseväärikus tallatakse porri - e. sinu väärtus sõltub, sellest, mida teised rikutud väärtushinnagutega inimesed sinust arvavad.....
kl2. veebruar 2016, 12:08
Anastasija on ikka hullult heal arvamusel endast, teda peaks veidi pilvede pealt alla tõmbama
..3. veebruar 2016, 17:27
Ega see Evelina parem pole
Liisu2. veebruar 2016, 11:23
NII jubedad kleidid- ilmselt kusagilt venelaste pulmariiete laenutusest...Saade ajab seetõttu öökima, et kõik on AINULT reklaamimüügile ülesehitatud- see, mille eest on makstud seal, seda neile selga topitaksegi ja viiakse just nendesse jubedatesse kohtadesse :S Saate tegijatel on suva, kas need asjad, mida seal näidatakse ja inimestele selga pannakse on ilusad, kvaliteetsed või moekad- mis saade see selline on? Need pruutkleidid on tõepoolest, nagu 1980datest, aga venelaste maitse on ju siiani selline, kuigi saade pole toodetud vene sihtgrupile jne. Ja need osalejad- nagu prügikasti tagant leitud. Ainult Kätlin on kena ja omapärane, teised ei lööks moemaailmas eluilmas läbi :) naljasaade!
,,,2. veebruar 2016, 20:51
sinu arvates on siis probleem venelaste maitses? Miks sa lähed rahvusele põlgusega kallale? Kui väärt sa ise oled? Haritud? Tark?
Õu mai gaad !2. veebruar 2016, 10:29
"Keeldus Baeri pead pesemast " - no saage aru, üks suvaline oss ei teagi selle tseremoonia tähendust ! See on privileeg, mitte alandus.
Aga, no mis sellistest vähese hariduse ja haritusega provintsinoortest tahtagi, nad pole kuulnudki sellisest traditsioonist.
Jäägu oma kunstküünte ja läikivate kulinate juurde edasi !
ainult minu arvamus2. veebruar 2016, 10:24
aga see saade peaks olema viisakam, olles varem vaadanud Tyra Banksi saadet --see oli hoopis teistsugune, meie saates käitutakse noortega nagu saastaga, see on solvav
murueit2. veebruar 2016, 10:54
Vale puha! Kui sa teaksid Banksi saate tagamaid, siis see pole Banksi meelest isegi saast,kellega ta töötab, vaid midagi veel hullemat. Ta lausa jälestab tüdrukuid,kellega peab filmimise käigus suhtlema. Sellest on osalised hiljem sõna võtnud.Isegi too neeger,kes Eestis käis, ütles, et Banks on ilgeim inimene maa peal,enda arvates muidugi taevalik kuninganna....
nojah2. veebruar 2016, 12:39
Tagamaid tõesti ei tea aga ekraanil paistab kõik soliidne, ju see on siis näiv nagu suurem osa asju maailmas
korraks vaatasin ka2. veebruar 2016, 09:50
See neiu,kellel on rippuvatest pärlitest kaunistus peas, no nii täiuslikult riidesse ja soengusse pandud pruut on ikka silmale ilus vaadata. Polegi mäletamist mööda ka reaalses elus nii kaunist soengut ja ehet veel näinud, kleidist rääkimata. Show oli kena.
,,,2. veebruar 2016, 21:00
Kleidid olid ilusad. Kõik noored saates on ilusad.
Kas abiellumise tseremooniat peaks sellises saastasaates täpselt kopeerima. Kõik müügiks.
Kui inimesed , eriti nii kaunid kui saate noored, otsustavad abielluda ( tõsi küll, abiellutakse järjest harvem), siis tõenäoliselt on see protseduur nende jaoks tähenduslik ja püha, suurte lootustega tulevikule...
Nojah, eks need, kes saate teevad, on ise lapsepõlvest modellundusse läinud ja ega see targaks ei tee.
yy2. veebruar 2016, 07:04
kahju, et saate tegijad on nii mannetud. Nürid.
Tegelik suudlus? Millises reklaamiklipis seda küll vaja peaks minema? Näitlejad pidavat oskama suudelda? Kas see on siis näitlejate kool.
Tuleks ikka aru saada, et tegemist ei ole pornostaaride või geipaaride koolitusüritusega.
Ootan huviga, kas modellihakatised ei pea seksisteeni tegema.
Kahju, et ilusad noored tüdrukud tahetakse ära lörtsida. S.ta seest läbi tõmmata.
Aga võib-olla ma olen ikka asjast valesti aru saanud ja modellide elu ongi selline saast. Ja kui seksinippe kohe alguses ei harjuta, pole noorel modellil tulevikku. Jäle.
võidab german2. veebruar 2016, 06:25
tegelikult kõik need noored on venelased või siis poolikud.
06:25, 2. veebr 2016-le2. veebruar 2016, 10:54
Ja see puutub jälle kangesti asjasse?
Kurb2. veebruar 2016, 00:22
Kurb, et see Rait ei saanud lõpuni aru, miks ta saatest lahkuma pidi. Tundub, et tema arvas, et pulmaülikond oli kitsas :)
pffff1. veebruar 2016, 23:54
tundub, et see venku Anastassia või mis ta on, on ikka absull vinguja. kogu aeg õiendab sama tibi kallal, kes on temast tunduvalt parem nii piltidel kui ka laval. Anastassia mitte ei käitu ainult laval nagu lõdva litz, vaid ka pihikambris. millal ta ometi saatest välja hääletatakse!? ei taha seda kolli sinna enam!
veel2. veebruar 2016, 00:33
selle Nastja perekond siin elanud, kuid ei saa sõnagi eesti keelest aru. häbi! soiub siis veel teiste kallal, nõme plika!
M1. veebruar 2016, 22:59
kas tegelikult ka sellised tühjad tibinad olemas
pole vaataja aga KOHUTAV SAADE JA KOHUTAVAD VIDINAD
k2. veebruar 2016, 00:39
Ei vaata? lambist kommentaar või :-D
ju2. veebruar 2016, 00:51
ta imestab, et miks sellist klounaadi söögi alla ja peale promotakse, kui tahaks asjalikke uudiseid lugeda...
sel juhul,2. veebruar 2016, 01:36
miks Sina siis siia ronid? kas sa ei peaks oma asjalike uudiste keskel kuskil olema?
Mina2. veebruar 2016, 10:24
... näiteks tulin kaema, kes ja mida siin kommenteerivad.
Ühesõnaga aru saama, kas seda saadet vaadatakse. Olen ühel korral mõelnud, et vaatan algusest lõpuni ja tõepoolest ei saa aru, et mõned veel kaasa elavad sellele.
ziidiuss2. veebruar 2016, 10:57
Kuulen tagatoast selle saate tausta alati,kui järeltulija vaatab, aga see pulma-saade sunnib järelvaatamist tegema,tundus huvitav, et nagu kord ja kohus---neegrid ja lesbid esindatud!