Tele

Milline on Sinu armastuse lugu? Räägi sellest teleekraanil! (8)

LISA KOMMENTAAR

Mees2. veebruar 2016, 08:23
See on ju minu ja TEMA armastuse lugu - ehk siis MEIE lugu. Seda ei räägita , seda hoitakse...............Aga õnnek on Eestis haige tähelepanuvajadusega indiviide küll , nii et tõenäoliselt jutupuhujatest ja fantaseerijatest puudust ei tule...................................:-):-):-)
Mina Soomes2. veebruar 2016, 00:09
Lugesin neid kommentaare ja arvan, et olete väga valesti saate põhimõtteluselt aru saanud. Seal ei peagi kogu oma elulugu kirjutama vaid pühendama mõne laulu oma kallimale inimesele ja ütlema paari sõnaga, et mida see inimene sulle tähendab. See on väga südamlik saade ja tihti on ka neil silmad märjad, keda üllatatakse. Mul iga kord seda saadet vaadates tulevad pisarad silma. Sealt võib ka näha saada seda, et armastusi mis kestavad elu lõpuni, armastus mis ei lõppe iialgi. On inimesi, kes su kõrval seisavad ka kõige raskematel aegadel. See on saade, mis väärin vaatamist ja veel rohkem see väärib kallite inimeste tunnustamist. Aitähh kuulamast! :)
"Armastuselaul" alustab TV3 ekraanil juba kuu aja pärast1. veebruar 2016, 22:17
Saade algab siis 1.märts, kell 15:43?
55-aastane1. veebruar 2016, 21:59
Meie tutvusime kultuurimajas ühel peol. Mõlemad olime maanoored. Sealt hakkas asi arenema. 3 kuud käisime, enne kui voodisse jõudsime. See oli väga ilus ja romantiline aeg. Siis varsti hakkasime koos elama. Kuid telesse sellest küll rääkima ei lähe.
Räägin1. veebruar 2016, 18:59
Algul käisime käsi käes, järgmiseks asi käes, siis käsi asjas ja lõpuks asi asjas. Kogu lugu.
küsijale1. veebruar 2016, 18:44
pole veel peast põrunud,et hakkan oma elu lahkama.Mis see kellegi asi peaks olema,kuidaskeegi oma armastatu leidis.Pealkirja tuleks natuke muuta nagu..milline on sinu samasoolise armastuse lugu..aga siiski arvan,et ka seda poleks vaja -paha hakkab
vkr1. veebruar 2016, 18:07
Mitte iialgi. See mu oma asi.
Kommerts1. veebruar 2016, 17:31
Igaüks avaldab ja tunnustab oma kallimat just nii nagu tahab aga avalikkuse ette poleks küll mõtet sellist asja tuua.