Foto: Vida Press
Õhtulehe horoskoobid
13. veebruar 2016, 10:46

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Veevalajale ja Kaladele järgmiseks kuuks ajaks? (1)

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni märtsi keskpaigani).VEEVALAJA

Just nagu Jääradel, õnnestub ka Veevalajatel nüüd kõik, millele käsi külge pannakse, kuid keskenduma peaks eelkõige sellele, mida elult soovid, mitte sellele, mis on valesti. Jälgi oma mõtteid, et need liiga negatiivsed ei oleks ning usu iseendasse. Ära allu hirmudele või liigsetele impulssidele ja kaota kannatust.

Võid kokku puutuda väiksemate takistustega, kuid sul on piisavalt enesekindlust ja jõudu neid ületada. Isiklikus elus võid tunda, et puudu jääb tähelepanust, imetlusest ja austusest, kuid mõtle hoolikalt järele, kas sa ehk ei nõua liiga palju. Kõik ei suuda pidevalt olla valmis sind kiitma ning alati pole ka põhjust. Küsimus on pigem eneseuhkuses. Tööelus tahad samuti rohkem tunnustust, kuid siingi jäta meelde, et edusamme tuleb kiita siis, kui need on märgatavad.

Üldjoontes peaksid asjad sujuma siiski positiivses joones ja sundima sind liigutama suunas, mis on sulle endale parim. Tööotsijatel on hea põli, kuid ära unusta oma väärtust – kui kogemust on kuhjaga, ära lepi vähese või esimese ettejuhtuva pakkumisega.

Armastus: suhtes olijad naudivad nüüd suurepärast aega, mil teie omavaheline side tugevneb. Kui alles otsid kedagi, tunned end rohkem enesekindla ja ihaldusväärsemana, nii et mine aga välja ja naudi olemist. Üllatud meeldivalt, millise pöörde asjad võtavad.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas on veel mõni negatiivne mõttemuster, millest kinni hoian? Kas minu uhkus takistab astumast mõnd sammu?

KALAD

Ole valmis, elul on sulle nüüd rohkem pakkuda, kui oskasid arvata! Kui oled piisavalt avatud, võib sinu elu teha kannapöörde ning viia su paikadesse, kus pole enne käinud. Välistatud pole ka teise linna või välisriiki kolimine. Kui puutud kokku mõne võimalusega, mida oled ammu oodanud, ära pelga sellest kinni haarata, sest see võib kindlustada sinu ja su lähedaste eduka tuleviku.

Kui sind vaevavad mingit sorti mured, siis tea, et lahendus neile on kohe-kohe ukse taga. Tunned end ka ise positiivselt ja innukalt, mis aitab lahendustel kiiremini sinuni jõuda. Sõnaga, on hea aeg alustada midagi uut, ent mis see olla võiks?

Kui otsid uut tööd, peaks pakkumised sinuni tulema üsna pea, või siis leiad ise selle, mis sulle enim meeldib. Ole julge ning ära pelga küsida, mida sul tööalaselt vaja oleks, et end hästi tunda. Kui alles otsid tööd, ole avatud kõigele, mis sinuni jõuab.

Armastus: kui oled vallaline, võib alata sinu jaoks uus suhe inimesega, kellega peagi kohtud. Kui oled suhtes, liigub see n-ö uue alguseni ehk siis olete taas justkui vastarmunud ning mõistate teineteist poolelt sõnalt.

Küsi endalt järgmised küsimused: millised on minu tugevad ja nõrgad küljed? Kas kardan oma tõelist palet inimestele näidata?