Inimesed

Eesti Rahva Muuseumi uues hoones on teater, kino, restoran ja Eesti kõige laiem sild (42)

LISA KOMMENTAAR

oo2. veebruar 2016, 10:46
Kui see suur maja saab valmis, võiks hakata mõtlema ka sellele, et Eesti on täis väkeseid muuseume, mis on üldkokkuvõttes suur kulu ülal pidada. Ja samas on Eesti nii väike, et muuseumisõit Tartusse, Tallinna, ei ole probleem. Pealegi ei käi ju tavainimene muuseumides iga nädal. Võib-olla annab see muuseumindus koondada sellesse kolossi, sinna sobivad ju enamasti kõik, mida väikesel Eestil näidata on. kui just väga laiutada ei taheta.
punakallaslus-la(a)ristamine2. veebruar 2016, 03:43
Ehe näide uusbrežnevistlikust-punakallaslikust la(a)ristamisest ja uusgigantomaaniast! Edasi, kommunistid! Slava, KPSS!
KOHVRID2. veebruar 2016, 00:11
raha väljatoomiseks on muuseumis juba valmis. See on nagu monument korruptsioonile. Kallis ja mõttetu aga kellegile väga tulutoov. Kui riigiettevõtteid ei erastata lämbume kõik korruptsiooni.
.1. veebruar 2016, 22:07
Aga seda oligi arvata--kõige labasem äriettevõte.
Kindlasti saab seal endale ruumid ka arutu hulk kõikvõimalikke firmasid.
Ja vabal ruumil eksponeeritakse rehapulkasid ja puust õllekappasid.
Lõunakeskus1. veebruar 2016, 21:56
Põhjakeskus e Põhja Konn. Kui muuseumiäri mingil hetkel enam ei lähe, tuleb kaubanduspind
ss1. veebruar 2016, 21:31
Kingpoolik1. veebruar 2016, 19:02
VÕIMAS! VÕÕÕIMAAAS!!!!
huvitav, huvitav1. veebruar 2016, 18:54
Kena kõik, ruumi laialt, kõik nii vägev ja suursugune, sõida seal või trammiga. Aga kas Evelini kleitide kõrval ka Ieva kleitidele ruumi jääb? Ja kas nende keskele paigutatakse TH mulgikuued, kaabud ja pastlad? See on nii poolnaljatamisi ja kergelt aasides küsitud.
tegelt1. veebruar 2016, 16:27
On ERMi müük juba valitsuse 2018 aasta erastamisprogrammis ja eelarvestrateegias kajastatud , alghind ka teada- tervelt miljon euri
Ei usuta vana ehitusmiist1. veebruar 2016, 16:26
Ja see suur katusenina ühel ilusal päeval rahvale kaela kukkub, sest kui tuleb teatud ilmastiku sündmuste kokkumäng siis on see kadunud. Uskuge mind.
peet1. veebruar 2016, 15:18
Midagi jäi ikka mainimata!1. veebruar 2016, 15:37
Ametnike head palgad!
Hästi tasustatud ,,Poliitikutest koosnev,, nõukogu jne!
Palju Randperele --kord kuus raha arvele lajatab?
Jaan1. veebruar 2016, 15:17
Juba projektiga oli seal kala sees. Selle valis välja toonane keskerakondlasest kultuuriminister. Ainult rikas riik suudab sellist monstrumit üleval pidada. Sellise suurushullustusega veetakse meie riik lihtsalt põhja.
Mjahh2. veebruar 2016, 04:37
Ei, see oli keegi reffidest,aga nimi ei tule meelde.
Kõik toimus veel vanal heal ajal, Anzu valitsuse alluvuses, tehti suur ja gigantne, millega riigi 5 rikkama hulka jõuda.
Johannes1. veebruar 2016, 14:34
Hr digivolinik Andrus Ansip sai omale betooni valatud mälestusmärgi Tartu linna "eest seismisel" ja järeltulevad põlved ülalpidamiskulude maksmise.
Tihedaks külaliseks--tuul!1. veebruar 2016, 15:40
Paneks paarkümmend tuulikut püsti--tooks 50% kulutustest ehk tasa!
tjäh1. veebruar 2016, 13:28
Pildil olevat lehtrit ei suudaks isegi prügi ja põhuga täita aga see monstrum-aparaatus imeb ju raha-raha-raha-raha
Julie1. veebruar 2016, 13:25
Aasta pärast on see krempel pankrotis ja kõike neid miljonilisi kulusid hakkame maksma meie-maksumaksjad,Ega siis selle eest saa tasuta külastus piletit. See nagu VABADUSE SAMMAS ,mis nõuab aga iga aasta rohkem ja rohkem mammonat. Kurb ,kui ei osata rahva rahaga ümber käia ja ei ka ole mingit kontrolli selle kulutamise üle.
Eesti AS1. veebruar 2016, 14:34
jutt jätta, meie ruulime!
juhm1. veebruar 2016, 12:53
ERM ermiks, aga selle maksumus - miljard krooni!!!!
Kui see raha oleks lükatud tööstuse- ja teaduse arendamiseks, siis ei oleks pidanud järjekordselt aktsiise tõstma.
Mis selle kolossi ülalpidamine veel maksma hakkab?
Kusta LUmme (oma nime alt)1. veebruar 2016, 11:55
ÜLESKUTSE KÕIKIDELE ENDISTELE "POSTIMEHE" LUGEJATELE-KOMMENTEERIJATELE-TULGE ÜLE ÕHTULEHTE- KASVÕI DELFFISSE ,ÄRGE KÜLASTAGE SEDA "POSTITANTSIJAT " ÜLDSE ,LAS OMAARUST SINIVERELISED TÕUSIKLASTEST INTELLIGENTVAGLAD SISISTAVAD OMAVAHEL, SELLINE ELITAARNE MEEDIAPASK,MIS VARSTI MAJANDUSLIKULT KOKKU KUTKKUB!
TAASISESEISVUSE TAASTANUD EESTI SUURIM VÕIT ON DEMOKRAATIA ÜHE TÄHTSAIMA ESINDAJA -SÕNAVABADUSE OLEMASOLU ! PM ja KÄPUTÄIS POLIITIKUID NING ARROGANTSEID VÄIKSE NOKUGA KULTUURI JA ESTABLISHMENDI ESINDAJAID TAHAVAD LUUA OMA,ELITAARSET MEEDIA KESKKONDA ,KUS NEIL POLEKS MUREKS EGA KUULDAVAKS ÜLEJÄÄNUD ENAMUSE EESTI ARVAMUS! NAD ELAVAD OMA VATIS!
Las sureb see Shitpseti Kontserni Dinosaurus oma loomuliku evolutsioonitupiku surma!
KOlige kõik mujale,sealt kulti-multi sortsialistlikust lillast mudamülkkast!
Elagu sõna ja arvamuse vabadus- regulaarida seda saab vaid seadusandlus ,aga mitte MEEDIAPARUNID ,VALITSUSKUPKAD ja PROSTITUEERIV (IMEV) AJAKIRJANDUSLIK MEEDIA
kahh1. veebruar 2016, 13:26
Tulin sealt juba tulema. Nüüd on neil hea omaette oma mõttetuid teemasid genereerida, tänane näiteks sellel teemal kuidas eesti mehed naisi ahistavad. Kes seda soga seal üldse enam loeb?
Noor mees2. veebruar 2016, 04:43
Mina kustutasin eile õhtul PM üldse oma valikust ära, paberlehe poolaasta tellimust ma siiski neile ei kingi.
AL1. veebruar 2016, 11:38
Kalliks läheb see kilplaste pankrotipesa maksma inimestele...
Ricard1. veebruar 2016, 11:31
Ars longa, V
ita brevis....
ars longa,vita brevis......
kahju Tartust1. veebruar 2016, 11:25
kas see ERMi hoone, see tõeline sovjetliku gigantomaania meistriteos on nõukogude aja nostalgia sünnitis? Kes seal küll käima hakkab, kui mõnusad inimlike mõõtmetega teatrid, kinod , kohvikud ja restoranid on Tartu kesklinnas olemas. Liiatigi, ega jala sinna just minna ei ihkaks ja bussiühendus on nii nagu ta on. Peatselt tuhiseb seal vaid tuul ja kükitavad uhkes üksinduses vaesed ERMi töötajad.
Ars Longa Vita Brevis1. veebruar 2016, 11:19
Lollus kuubis! Muuseumi vastu ma pole ,mida rohkem kultuuri seda parem ,aga see näitab ära kuidas see arrogantne-intro-ekstravertne seljakotiga autristlik publik on reaalsest elust kaugel. Muidu aetakse eelarves iga senti taga ,et oleks ratsionaalsem kasunlikum ,nüüd aga ehitatakse selline "monstrum" metsa ja loodetyaqkse ,et meie säästumajanduse aegsed muuseumi mutid penskarid -valvurid hakkavad säästueelarves pidama ja hooldama ,aga kui vaja kriisisituatsioonis reguleerima välapääse ning muid force majorew juhtumeid. Milleks selline KILPLASLIK lähenemine? Järgmine "suurteos" tuleb Arvo Pärdi Metsalaane ElutööKeskus. Kes kõike seda hakkab ülal pidama -ikka meie, kelledele need "avangardistlikud öko-m,öko-multikulturaalsed sakraalösed ehitised ülalpidamisel saavad olema. Sinna sõidab vaid "autori" surma-sünni ja muu tähtpäeva auks mingi ministeeriumi aueskort ,bussi täis prostitueerivaid valitsause kunilinguse ajakirjanike aetakse kohale ja muul ajal hakkab (uskuge mind) käima seal tavalisel tööpäeval ,näiteks 14 .00 mingi 20-22 inimest ja need ka mingid pensionäride säästukaardiga külastajad ,muidugi mingeid kohustuslike koolibusse ja mõned euro ja vewne turistid satuvad üll kaa ,aga ülsiselt selle "lahmaka" jaoks jääb vajaka. Tänapäeva muuseumid on suurlinnade südametes ja si8is ka on probleeme täituvusega ja ülalhoidmisega!?
Ei virise ,aga tahaks näha sellist ehitist näitewks Tartu linnas ,minge py ..tsi ,hakkan mina mingit suusaretke korraldama Ropka laantesse ja soodesse !
ricarg1. veebruar 2016, 11:47
Tundub ,et sa kuulad K-Billys Supersounds of 70....
yy1. veebruar 2016, 11:16
See, mida kirjutan, ei ole naljaks mõeldud :
Eesti Rahva Muuseum on see koht mille juurde sobiksid hästi mälestusmärgid, ausambad.
Oli aeg, 1945 - 1990, kus Eestis, maal elas palju inimesi. Oli aeg väga vaene pärast sõda, enne kolhoose, oli kolhooside tegemise aeg, kui kolhoosnikud küll töötasid, kuid palka ei saanud. Meie kolhoosis ei saanud palka kaks aastat - mitte kopikatki raha, mitte teragi vilja. Kui siis maksta juba sddi, oli töötasu minimaalne.
Millest siis elati? Kust saadi raha ? igal perel oli üks lehm. Rohkem ei tohtinud olla. Iga piimaliiter viidi
meiereisse, selle eest sai raha , võis ka võid saada ja lõssi sai, sellest sai hapupiima...
Äärmine kokkuhoid igas asjas.
LEHM, OLI SEE, KES AITAS INIMESTEL ELLU JÄÄDA. JA NENDE RASKETE AASTATE MAÄESTUSMÄRGIKS PEAKS OLEMA AUSAMMAS LEHMALE MUUSEUMI KLAASSEINTE TAGA ROHUMAAL. Ka rohumaa oli teatud mälestusmärk. Heina ei saanud ka oma maja kuurest koplist teha - kolhoosi maa ju. Olid teeperved, kraavikaldad, kauged metsaheinamaad...
lugeja1. veebruar 2016, 10:15
Sai siin netis kord lugeda kommi selle kohta,et olevat Tallinna-Tartu riigimehed-poliitikud üle pingutanud Tartu tegemistega- ülikallis ja ülepakutud 2+2 realine Tartu maantee,Tartu lennujaam,nüüd kõige laiem SILD,nüüd mõtetult suur ERM!! Nagu ikka KÕIGE....,Kõige....,Kõige.....!! Kes hakkavad seal teatris-kinos-restos käima? Taas ülepakutud ,,ehitis,, mille ülalpidamiskulud saavad kindlasti suured olema! Kes maksab?
eestlane1. veebruar 2016, 10:03
Kas te siis aru ei saa, mika selline asi ehitatakse? Mõne aasta pärast mahuvad sinna ära kõik need, kes Eesti rahvast järele on jäänud. Ja siis saavad neid läbi klaasi vaatama tulla kõik kõrged ja austatud , paatidega kohale veetud uued Eestimaa asukad. See on kurb lugu.
Just1. veebruar 2016, 15:42
Eesti Rahva Muuseum - varsti on eestlaste olemasolu tõendid ainult muuseumis.
nojahh.......1. veebruar 2016, 10:01
Kino,teater,kõrtsid,kohvikud......see siis rohkem nagu lõbustusasutus !
miks ma ei imesta....1. veebruar 2016, 13:27
Meie ajaloo läbustamise koht............
ants1. veebruar 2016, 09:55
kas sellesse värdjalikku kolossi ikka pommivarjend ka tehti kogu L-Eesti rahvale?ehe näide kilplaslikust asjaajamisest ja mõttetust rahakulutamisest
Ed1. veebruar 2016, 11:34
Kuulujutud räägivad, et midagi uuristati hoonest väljapoole küll vbl. mõni varakamber.
noobelleitnant1. veebruar 2016, 09:45
Nagu mingi sovjetiaja pompoosne rajatis. Ja kas rajatise keskse tõmbenumbrina ei hakkagi mõni toidukettide pika rivi esindaja laiutama? Balti jaam ju sai hakkama!
selgeltkuulja1. veebruar 2016, 09:19
pakun sellele ERM-ile avamisest alates aasta jagu toimimist. aastaga käivad seal uudishimulukud maja vaatamas ära ja peale seda hakkab seal tuul uitama ja uluma. oi kui palju see asi hakkab raha eelarvest mitte-ettenähtud raha koorima.... kallis majake...
no1. veebruar 2016, 09:37
Hakkavad koolilapsi ja vange sinna vedama...
Seal võitles !941 aasta Treffneri lõpetanu minu isa koos oma 45 rügemendi raskekuulipidurite rühmaga...1. veebruar 2016, 09:10
Häbi,et siiani ei ole samas mingit mälestusmärki meie sõjameestele.. Kuhu veel ???
Rahva muuseum1. veebruar 2016, 08:59
Tellingud, ripendavad torud, töömehed, ehitusmasinad. Kust otsast see maja valmis on ?
Jälle mingi keemia rahva arvelt ?
Kas meie rahvast mõnitav sammas jääb muuseumi ees püsti ???1. veebruar 2016, 07:50
Sammas "tänulikelt tartlastelt jopp-vabastajatele"??? Nuta või naera ????