Inimesed

Miks edukad inimesed iga päev sama riietust kannavad? (8)

LISA KOMMENTAAR

!!!29. jaanuar 2016, 13:00
Edukatel on muugagi, kui moeröögatuste ja enese ehtimisega tegeleda. Nende aju lahendab asjalikumaid probleeme. Ja nad riietuvad nad pigem praktiliselt kui atraktiivselt. Hilbundusega tegelevad pigem igavlevad seltskonnadaamid ja leedid, et end esile tõsta ja huvitavaks teha.
Esindusisikutega nagu president või kuningad on pisut teisiti kui ärimeestega. Esindusisikule maksab elatuse kinni riik ja rahvas ning seetõttu seab nendele ka omad nõuded.
Emma28. jaanuar 2016, 15:18
Minul oli kolm ühtmoodi väga mugavat seelikut, vahetasin neid pidevalt ja puhastasin vastavalt vajadusele. Teistele jäi mulje, et kannan iga päev üht ja sama seelikut. Mulle nad sobisid ja oli väga kahju, et nende aeg on nüüd otsa saanud. Kõik mugavuse ja oma hea olemise nimel!
oh28. jaanuar 2016, 11:56
Mis te tõesti arvate, et nad käivad samade riietega. Ta lihtsalt läheb poodi või tellib endale kohe 20 särki ja vahetab neid siis vastavalt vajadusele. Kui tegemist on ühe ja sama partii särkidega, kuidas te teete vahet, et särke pole vahetatud? Mul võib olla 20 paari ühesuguseid pükse 100 särki, sokke loendamatu hulk, kõik ühesugused. Kingadega samamoodi.
Enduser29. jaanuar 2016, 08:35
Jee. Loe tekst lõpuni. Ära hakka kohe peale pealkirja lugemist kommima.
5628. jaanuar 2016, 10:51
Pidevalt riideid vahetav on ebakindel ja peamiselt välisele toetuv ja elav indiviid. Selline ei saavuta kunagi midagi tõsist. Siin ei aita ka riietuspõhimõtete muutmine.
Visionäärid vs eputrillad28. jaanuar 2016, 10:46
Vana tõde, et hull teadlane ei taipa pükse jalga panna. Sest tal pole aega tegeleda ebaoluliste küsimustega. Sama lugu nende härrastega. Välimus ei aita intelligentsil areneda, sest see takistab olemast mina ise. Igaks juhuks toon näite skaala teisest otsast: strippar Marco... saate ehk aru.
hehh28. jaanuar 2016, 09:40
Miks peaks raiskama oma aega jalgratta leiutamisele? Riietuse eesmärgiks on pakkuda kaitset väliste mõjude (vihm, külm, palavus, tuul jms) eest. Kui see osa on lahendatud ja kui see mis peeglist paistab on igati okei, siis ülejäänu on vaid edevus. Uute asjade otsimine ja kokkusobitamine polegi ju tegelikult vajalik, kui natuke järgi mõelda.
arukatel 28. jaanuar 2016, 07:39
pole aega ega vajadust veidrustega tegeleda.