Inimesed

Laura Kõrgemäe pagulastest: "Need, kes neid tulihingeliselt kaitsevad, saavad sellest aru alles siis, kui kellegi õde, ema, tädi või naine maha lüüakse." (179)

LISA KOMMENTAAR

Andreas30. jaanuar 2017, 19:54
veteran30. jaanuar 2017, 06:27
See on õige, et peab olema isiklik kogemus. Ma olen usbekke sõjaväes näinud ja tean millised loomad nad on. Selleks tuleb nendega koos elada ekstreemsetes tingimustes. Selleks ei salli ka ühtegi pagulast. Vati sees kasvanud rootslased ei saa sellest aru.
Aurelius Sarapuu30. jaanuar 2017, 00:24
Nii armas, et osadel noortel on kah veel mõistus omal kohal!
Laura õigesit ütles30. august 2016, 22:09
Täiesti õigesti ütle ja nii see ka on! Rootsis üks tulihingeline tüdruk, kes kaitses pagulasi, sai ka paraku väga kurva õppetunni, kus vägistati ja ära tapeti. Selles saab rohkem lugeda: http://ajaviide.ee/rootslana-kurb-saatus/
Nii, et ei ole see midagi nii lampi öeldu. Tark tüdruk on Laura!
MMM29. jaanuar 2016, 12:45
Eve29. jaanuar 2016, 12:15
loomulikult on pagulastest kahju, aga kahju on ka nendest inimestest Euroopas, kes saavad surma tänu pagulastevoolus olevatele terroristidele. Noored mehed, kes põgenevad peaksid võitlema oma kodumaal vabaduse eest, aga kahjuks mõned neist on naiste ahistajad. NATO sõjaväelased peaksid appi minema, aga mitte pesitsema seal, kus pole hädaohtu.
to Eve30. jaanuar 2016, 01:09
Enamus pagulasi on riikidest, kus ei ole mitte mingit sõda.
Samuti ei ole sõda terves Süürias.
Oh30. jaanuar 2016, 02:39
Esimene kommentaar mida on kohe ilus lugeda, miks te küsite? Sest see on erinevalt paljudest teistest kommentaaridest on suutnud üks inimene ennast viisakat väljendada ja mitte kohe arutult lahmima hakata! Meeldiv üllatus, tore kui on inimesi kes suudavad oma arvamusi väljendades jääda rahulikuks, viisakaks ja vaoshoituks, kahju, et selline nähtus nii harv on.
kusti29. jaanuar 2016, 10:36
Liidritest rääkides - mis kuramuse liider see rauajupp on?
kroku29. jaanuar 2016, 09:52
leedus vastuvõetud perekond kaebas leedu riigi kohe kohtusse kuna vastuvõtt polnud nii soe ja südamlik kui nad lootsid. et eroopa passi kohe kätte ei anta vaid peab veidi ootama ja muud veel
Hahah28. jaanuar 2016, 22:25
Imelik, et nii paljudel vihkajatel oleks nagu pagulased kinnisideeks? Mingi uus fetish :s? Nii obsessed olete nendega...Ainult nendest räägikski igal pool....Ega noh..igalühel omad kinnisideed. Salajane armastus?
traaa29. jaanuar 2016, 00:45
mitmendas sõimerühmas sa hetkel viibid?
Hmm30. jaanuar 2016, 02:41
Keegi meil ei taju sarkasmj ja irooniat, hmm. Sinu rühmast kõrgemal, tervita mõmmiderühma minu poolt, kullake.
LAURA ON ISESEISVA MÕTLEMISEGA 28. jaanuar 2016, 20:41
LAURA ON MEELDIV ERAND TEISTE POPIKOONIDE HULGA. Kahjuks esindab Laura Kõrgemäe erandit teiste popartistide ja popikoonide hulgas, kelle ajud on täielikult ümberprogrammeeritud rahvusnihilistlike sisendustega, kes on kaotanud/minetanud vähimagi iseseisva ja kriitilise mõtlemise võime ning kes täielike sotsiaaldebiilidena võitlevad oma rahva assimileerimise eest ülerahvastatud/demograafiliste plahvatuste piirkondade ökopõgenike-rändrahvastega. Neid sotsiaaldebiilidest popartiste ja -ikoone nägime vihakontserdi "Sõbralik Eesti" (mille esimese sponsorina-rahastajana oli märgitud oligarh Fjodor Bermanile kuuluv BLRT kontsern) esinejatena ja aborigeenide assimileerimise rändrahvastega propageerivas ETV vanaaasta saates "Tujurikkuja", mida võib pidada vihakontserdi "Sõbralik Eesti" kvintessentsiks. "Tujurikkuja" kontsert uusi okupatsioonivõime teeni(nda)vate tankistidega - ümberprogrammeeritud ajudega popartistide-hungveipingidega, kes mõnitavad rahvustunde säilitanud oma vanemaid ja esivanemaid ning võitlevad oma väikesearvulise põlisrahva assimileerimise-nihileerimise eest rändrahvastega on suurepärane õppematerjal sellest, mida riiklikult organiseeritud ajupesu noorte inimestega võib korda saata - näitlik õppematerjal sellest, kuidas sünnivad oma väikesearvulise põlisrahva olemasolu lõpetamise - rahvussuitsiidi läbiviimise eest võitlevad 21.sajandi hungveipingid (eurohungveipingid). Eesti rahvusnihilistlike sisendustega ümberprogrammeeritud ajudega popartistide-meelelahutajate-eurohungveipingide oma rahva mõnitamise vanaaastakontserdi muusikahitt "Tujurikkujas" väärib psühholoogilise õppematrjalina ülemaailmset turustamist koos spetsialistide selgitustega, mida massiivne riiklik ja mitteriiklik igapäevane poliitiline ajupesu massimeedias korda võib saata! Tegemist on supernäitega riiklikult korraldatud rahvusnihilistlike sisenduste, hüpnoosi ja 100% konformistliku käitumise psühholoogilisest fenomenist, mis väärib ülemaailmset eksponeerimist kui äärmuslikult teravalt väljendunud loodusnähtus, kuigi vastik ja jälk vaadata!
Laura Kõrgemäe kaasus, mis paraku erandlikuna kinnitab pigem reegli kehtimist, ütleb, et tõepoolest, mitte kõik inimesed (ka noored!) ei allu väga lihtsalt kuritegelikele sisendustele, massipsühhoosile, valitseva nomenklatuuri poolt peale surutud ühiskondlikule diktaadile, kaasajooksiklusele, konformistlikule käitumisele ja hüpnoosile!
Eh28. jaanuar 2016, 20:47
Teemast välja, aga misajast Laura popikoon on :DD?
Kui28. jaanuar 2016, 20:31
Te arvate, et on normaalne mustanahalisi turiste sõimata, peksta jms.(ei räägi pagulastest hetkel) siis see ei olee nam normaalne. Tunnen ise päris mitut mustanahalist inimest kes räägivad, et hakvustavad pilgud, sõimavad kommentaarid on tavalised, ja mõned on isegi uudistes sõna võtnud kuidas keegi on teise nahatooniga inimesele kallale läinud. Kui te arvate, et turiste peaks karistama nende nahatooni pärast siis siin ma nõustuda ei saa.
to Kui30. jaanuar 2016, 01:11
No ei ole naljakas. Eestis ei ole kunagi käinud mustanahalisi turiste.
28. jaanuar 2016, 19:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
nooo28. jaanuar 2016, 19:46
küünetehnik võib ka oma arvamust avaldada. Egas pea kohe liider olema. Kas sinu arvamus ongi ainuõige arvamus? Kes tohib öelda oma arvamust välja ja kes ei tohi?
Aga28. jaanuar 2016, 20:15
No offense, aga tema ka mingi ütleja on. Tema sõna kahjuks või õnneks ei maksa pennigi. Kui eesti on EL polt KOHUSTATUD pagulasi vastu võtma siis ei aita internetis halamine, tänavatel protestimine. Siis peab Eesti lihtsalt EL-ist välja astuma kui reeglid ei sobi. Väga lihtne, või mis, halame kommentaariumis edasi ja sõimame üksteist? See on kah mõttetu.
To aga29. jaanuar 2016, 11:29
No sina siis astu üksi EL-ist välja,iseasi kui hästi sul see õnnestub.Ma arvan et ei õnnestu ja pealegi kõik võivad siia kirjutada ja oma arvamust avaldada. Küll nüüd on ikka bossud siin koos. Midagi öelda ei või kohe surgivad.
to Aga30. jaanuar 2016, 01:14
Ei ole Eesti midagi kohustatud.
Saab ka keelduda, aga valitsejatel suur rahaahnus.
to Aga30. jaanuar 2016, 01:18
RAHAHNUS on see, mis sunnib valitsust pagulasi vastu võtma.
Saab ka keelduda, aga ahnus ei luba.
Njh30. jaanuar 2016, 02:42
Madalalaubaliste sõim viskab jah üle.
To Ants29. jaanuar 2016, 11:22
Ja ongi, ja mis siis sellest,sa võid ka olla kui tahad,keegi ei keela. Muidu siin plõksid
veda28. jaanuar 2016, 19:28
https://my-hit.org/film/414476/ Vaadake ja saate möned vastused . Hea kömoodia ja öpetlik .Tahe kaitsta oma rassi , selles pole midagi halba . Igauhel on elus oma kohustused ja öigused . Oled valgena sundinud , peame vist ka valgete kombeid täitma. Aga kust neid öppida. Tahe algab siiski iseendast ja läbielatud öppetundidest. Vaja on elus uut öppida ja proovida nendest neg. programmidest vabaneda , mis on meile sisse programeeritud. ja algab see juba lasreaiast.
M30. jaanuar 2017, 16:00
Mõni ei saa ikka veel aru, et PROBLEEM POLE RASSILISES ERINEVUSES!!!
28. jaanuar 2016, 16:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Õige küll aga napsiga liialdamine...?28. jaanuar 2016, 22:32
Palun ärge talle enam juurde valage...
Ma ei imesta et28. jaanuar 2016, 16:10
kommendarid kaovad sest just kui oli arutelu kas Savisaar voiks presidendiks saada kirjutasin mina et miks mitte ja see voeti maha kui ebasobiv ...
mina28. jaanuar 2016, 16:45
kirjutasin, et kui on päevakorras Eritrea põgenike vastuvõtmine, siis puhkab samal ajal grupp Eesti turiste Eesti turismifirma vahendusel Eritreas. NB! SEE ON EBASOBIV INFO, KUSTUTATAKSE.
METSAVEND 28. jaanuar 2016, 12:53
Veel seda ,et nendele moslemitele ei tohi järelandmisi teha milleski ,sest kui nad saavutavad juba selle ,et unustame oma kultuuri ja traditsioonid on nende arust nad juba valitsejad .Tegelik eesmärk ongi ,et anastada euroopa ja hävitada praegune kultuur ja tuua asemele koraan mida sunnitakse sellisel juhul kummardama .Kogu probleem on selles ,et massidega on otsustatud vallutada euroopa ja ainult ladvik selles moslemi süsteemis elab hiilgavalt kuna ülejäänutele lubatakse hüvesid alles teises ilmas ja kuna koraani tuleb vastuvaidlematult tunnistada siis on olnud lihtne allutada massid eesmärkide saavutamiseks .Sellist järgiandmist ei tohi teha ,et laseme rätipeadel oma kultuuri ja töekspidamised hävitada .Oma kultuuri arendagu oma riigis aga mitte ärgu tulgu oma kultuuriga euroopat vallutama .
METSAVEND 28. jaanuar 2016, 12:26
Huviatav ,et isegi normaalsed kommentaarid kaovad ja püütakse jätta neid kus lausa ülistatakse allahi kummardajaid .Siiski tegelikus on midagi muud kuna need islamistid ei ole kavatsenud ja ei kavatsegi austada teisi kultuure vaid tegelikult tahavad massidega euroopat vallutada .Miks eelistatakse kvoodipagulasi on ju lihtne sest nende arvelt on euroopa liidust saada raha mida saab omade vahel ära jagada ja körgentatud maksude ja aktsiisidega saab panna rahva neid ülal pidama .Praegune valitsus on lihtsalt etturid keda juhivad tagatoast hallid kardinalid ehk saamamehed tegelikult .Kui nönda jätkub on reaalne oht ,et ajalugu kordub ,sest korra on juba köigest ilma ühegi pauguta loobutud .
!!!28. jaanuar 2016, 11:27
Tolerantidest.
Kahjuks on paljud kaasaegsed inimesed vati sees kasvatatud, neil puudub täielikult ohutaju. Neid kammitsevad illusoorsed abstraktse humanismi silmaklapid. Ja nad on saanud sellist ajuloputust, et nad e suudagi enam iseseisvalt ja kriitiliselt mõtelda. Nad korrutavad vaid papagoidena loosungeid, mida palgalised arvamusliidrid neile ette söödavad. Ja kellel puudub seega ka kujutlusvõime. Seega ka võime ette prognoosida võimalike sündmuste arengut.
xxxx28. jaanuar 2016, 21:02
Eksid,sõimavad ja vihakõnet peavad suures enamuses just tolerastyd
Kas28. jaanuar 2016, 22:30
Miks teid nii hirmsalt häirib kui keegi pagulasi ei vihka :)? Kuidas see teie taguotsa torgib ma ei saa aru, arvamused on erinevad, deal with it, lasteaialapsed suudaksid ka sellest ennem aru saada kui täiskasvanud inimesed ma ütlen. Aga ei sõimame ja sõimame, kuna lõbus on teie jaoks vist midagi vihata. Kui te suudaks oma sõnumeid ilma "neeger kadugu tagasi aafrikasse ja kõik meist eriarvamusel inimesed on idioodid ja allahi kummardajad" siis vabandust, aga keegi ei võta tõsiselt. Ei ma ei taha eestisse 2 miljonit pagulast, aga ma ei lasku nii madalale, et hakkan rassistlike asju karjuma ja turiste sõimama ja peksma sellepärast. Teie käitumine on nõme ja isegi need kes pagulaste vastased on, hakkavad vaikselt tolerantide poolele põgenema..
nimi28. jaanuar 2016, 10:19
Need inimesed, kelle poliitika läbi on kurjategijad EL saanud tulla, need inimesed peaks oma ametist tagandatama ja kohe. Piirid kinni ja meie valitsusse inimesed, kellel on Eesti olukord ja rahvus tähtsad. Valitsusse Jumalakartlikud ja Jumalat austavad inimesed.
vaat28. jaanuar 2016, 11:41
kus tuli arvamusliider välja---loll blondiin kes vaevleb tähelepanu puuduses ja kordab teiste arvamusi
To vaat29. jaanuar 2016, 11:26
Ei ole ta arvamusliider,nii nagu sina avaldad arvamust,teeb tema sedasama,äkki sa ise oled siin mingi liider.Kõik võivad rääkida ja avaldada oma arvamust mitte üksi sina.Äkki sa hoopis loll brünett. irw!
Jaanus28. jaanuar 2016, 11:52
Arvan, et selle sõnaga "jumalakartlik" peaks nagu sõnaga "tolerantne" väga ettevaatlik olema.
...
Näiteks moslemiusulised on oma loomult isegi väga ja karmilt jumalakartlikud!
Rääkides selle sisust, siis moslemi usku iseloomustab kõige paremini pime ja vastuvaidlematult orjameelne allumine ja kuuletumine "kõige kõrgemale".
Praegusel ajal annab just selline vastuvaidlematu jumalakartlikus moslemitele meie ees suure eelise, kuna meie muudkui "tolereeretame" ja toleseerime kõike mis pähe tuleb.
...
Ma ei imesta, kui pagulaste Euroopasse tulva varjatud eesmärk on hoopis see, et läbi orjaliku religiooni kehtestamise on kergem masse kontrolli all hoida.
...
Sõna "tolerantsus" tegelikult tuleb mehhaanika-tehnika valdkonnast mis tähendab teatavat kõikumist ehk VIGA.
Seega tolerastid, teie ülim sallivus ehk tolereerimine tähendab tegelikult mingis keskkonnas tekkinud VIGAST mõtlemist.
Jaanus28. jaanuar 2016, 10:12
Sellise hoiakuga ehk erapooletuid kodanikke nimetati antiikajal "idiootideks".
Mitte sellepärast, et nad napakad olid, vaid sellepärast, et neil puudus kindel seisukoht.
Loen ja imestan neid kaffede ja valeusuliste suhtes ülesnäidatud erapooletuid "tolereeretusi".
Tänapäeval on selle sõna mõiste, nagu ka paljude teiste sõnade mõiste, kõvasti muutunud.
Kui need meie erapooletud "tolereerimised" veel kaua edasi kestavad, siis 50 aasta pärast sammuvad meie Rahvusele nii palju kuulsust ja maailma imetlust toonud tantsu- ja laulupidudel mulgikuubedes ja kihnu rõivastes "puhastverd" rullmokkadega kräsupäised "puhastverd" EESTI pojad ja tütred tam-tamide saatel lauldes MEIE RAHVUSE PÜHA LAULU Mu Isamaa Mu Arm... ja tantsivad tantse mis meenutavad mingisugust "kurjade vaimude väljaajamise" afropäraseid rituaaltantse.
Kui see TOLEREERETAMINE veel kaua edasi kestab siis sellesk ajaks on mõiste ja arusaam sõnast "eestlane" samal moel muutunud nagu see näitena toodud sõnaga "idioot" on juhtunud.
Sina28. jaanuar 2016, 20:25
Vist oledki antiikaja idoot kui sa erapooletuid inimesi idiootideks sõimad. Mine arene!
Jaanus28. jaanuar 2016, 21:01
panin sulle plussi kuna sinult on ülekohtune arukamat reaktsiooni oodata.
Jah30. jaanuar 2016, 02:47
Arukas on siis lasta ühel puupeal erapooletud idiootideks sõimata? Ei noh, loota võid, tibuke.
Jaanus30. jaanuar 2016, 17:55
Avaldan kaastunnet kadunukese lähedastele.
Loodame, teie kinganumbri suuruse mõistuse IQ on nüüd paremas ilmas.
xxxx28. jaanuar 2016, 21:06
Karta on et siis on laulipidu ja jaanitule pidamine keelatud ja selle eest võib vangi
sattuda.1940 olid osad eestlased ka erapooletud aga see neid ei päästnud.
28. jaanuar 2016, 06:52
Unustasin mainida seda toredat tegelast Siin kes väidab et kui üks vanematest ei ole eestlane siis lapsel pole ka õigust ennast eestlaseks nimetada. Kullakene ma võin miljoni Peale kihla vedada, et ka sina ei ole 100% eestlane. Mine uuri OMA sugupuud ja vaata, kes olid sinu Peres sadu aastaid tagasi, üllatus võib olla suur. Usun, et peale seda ei saaks sa iseennast ka enam eestlaseks nimetada.
No tere tore28. jaanuar 2016, 06:44
Ja nendele vendadele keda õudselt närib see kui eesti naine on abielus mitte eestlasega. Mine taisse ja sebi endale ka sealt naine, siis saavad teiste kõrvad su kadeduse irinast puhata!
No tere tore28. jaanuar 2016, 06:37
Eesti rahvas on tõesti nii hirmul et IGA teise nahavärviga inimene tembeldatakse pagulaseks, kes tuleb ära taguda. Kui te nii mõtlete ja käitute, siis ärge vinguge, et teid rassistideks tembeldatakse. Jah see pagulasre teema on hirmutav ja juba kuid teile kes te nii öelda Eesti kaitsjad olete ja mitte pagulastele lihtsalt lambist sisse sõidate- teile teadmiseks, et nende pagulaste värdjalik käitumine tuleb nende kultuurist ja kust nad pärit on. Sellel ei ole MITTE MIDAGI tegemist nende nahavärviga. Get your facts straight!
Toivo28. jaanuar 2016, 05:30
See ongi eesmärk, et saada pagulased panna vangi peavad nemad tapma ära kõik kristlased ja siis ei saa enam neid vangi panna, sest tapmine osutub kangelasteoks.
Tuletan meelde28. jaanuar 2016, 04:40
Enne kui ma kirjutan selle siia siis ma tahan õelda, et ma ei ole pagulaste poolt ega vastu. Olen neutraalne, ükskõik on ühesõnaga.
Ma tahan rääkida ühest teisest probleemist. Nimelt, miks kiusatakse taga mustanahalisi turiste kes ei ole pagulased, pole pagulaskriisiga seotud ja enamud on haritud inimesed kes uurivad lihtsalt tallinna vanalinna ja eesti kultuuri. Mis õigusega te kiusate taga turiste kes pole teile mitte midagi teinud? See on ebanormaalne, et teise nahatooniga turiste sõimatakse ja keda sisuliselt pekstakse niisama. Samuti ka need eestlased, kellel on tumedam nahatoon(üks vanematest siis mustanahaline ja teine valge) miks peavad siin sündinud, eesti keelt rääkivad inimesed saama tunda igapäevaselt halvustavaid pilke, sõimu, peksu? SEE on ebainimlik. Ma ei pea solvamist ja vägivallatsemist mitte ühegi rassi juures normaalseks. Ma saan aru, et praegune pagulaskriis on murettekitav ja inimesed kardavad, aga PALUN TEID, ärge turistide ja eesti tumedanahalistele kodanikele kallale minge ega sõimake, nad on inimesed just nagu teie kellel on tunded. Ja teine asi, eestis elavad pagulased, vao külas, kes ei ole mitte midagi halba kellelegi teinud, mis õigusega varastatakse neilt viimased asjad ja pannakse nende kodu põlema? See ei ole normaalne, kui keegi mõtleb, et paneks kellegi maja põlema??? Palun vaielge mulle vastu, et see on normaalne, I dare you, sest ma olen 100% kindel, et kellegi maja põlema panemisele järgneb vanglakaristus!
28. jaanuar 2016, 09:37
Pole nagu kuulda olnud, et Tallinna vanalinnas turiste pekstakse ja kui sul on täpsemat teavet, kes Vaol seina süütas ja pagulaste asju varastavad, siis miks sa politseiise pole pöördunud?
Tegelikult28. jaanuar 2016, 20:23
Te olete kitsarinnalised rassistid, tunnistage, homod ja geid pole teile midagi teinud ja neid kiruti taga, ehk siis mida. Lihtsalt tunnistage, et teie IQ on madalam tolerantide omast, kuna miks siin nii vähe tolerantide arvamusi kommentaariumis on? Sellepärast, et enamikul on olemas piisavakt arunatukest, et internetis sõimlemisega ei saavuta mitte midagi ja pole mõttet pooletoobistega vaielda.
Pange miinuseid, siis ma tean mitu inimest on mu teksti lugenud ja saan vaikselt naerda :D!
Tegelikult28. jaanuar 2016, 20:23
Te olete kitsarinnalised rassistid, tunnistage, homod ja geid pole teile midagi teinud ja neid kiruti taga, ehk siis mida. Lihtsalt tunnistage, et teie IQ on madalam tolerantide omast, kuna miks siin nii vähe tolerantide arvamusi kommentaariumis on? Sellepärast, et enamikul on olemas piisavakt arunatukest, et internetis sõimlemisega ei saavuta mitte midagi ja pole mõttet pooletoobistega vaielda.
Pange miinuseid, siis ma tean mitu inimest on mu teksti lugenud ja saan vaikselt naerda :D!
Aga28. jaanuar 2016, 20:36
Mina näiteks olen kuulnud, käis uudistest ja facebookist läbi. Mitu mustanahalist eestlast rääkisid sellest probleemist, alles oli meedias, üks noor eestis sündinud mustanahaline poiss. Sõimatakse tänaval. Pole normaalne. Tahate mulle väita, et teise nahavärviga eestlaste ja turistide vihkamine ja sõimamine on normaalne? Aga kuidas te ise tunneksite vanalinnas jalutades kuidas keegi sülitab teie peale, solvab teid ma ei tea milleks ja natuke jääb kallaletungist puudu, kui te peate seda normaalseks siis laske ennast nii kohelda, vaatame kaua te jaksate kui teid nii kiusatakse :).
to aga28. jaanuar 2016, 23:56
Mustanahaline eestlane?! Mis imeloom see on?! Emane isane ja isane emane, sellest ma saan aru! Seadus võetakse ju kah vastu,aga neegrist eestlane...no seda, andeks ei hakka kunagi olema. See ju ikkagi rahvus.
Nagu pealtnägija superkangelane. Ronib igale vastutulevale mustale kõhu alla ja nüüd on kahe mulati ema, kes on eestlased?! Meenub eelmine riigikord kus VAZ 07 le pandi mersu märk ette ja JAWA paagile honda kleps, aga siguli jäi siguliks ning java javaks.
Eelmisele30. jaanuar 2016, 02:53
Üks vanematest on eestlane siis on lapsel õigus nimetada ennast eestlaseks, eriti veel kui seda keelt puhtalt räägib ja siin sünnist saati elanud on. Nahavärvi järgi kuulud rassi, rahvus ja kodakondsus vanemate järgi, ega mina seadust ei teinud, vaata ise üle kui ei usu ;).
Mees28. jaanuar 2016, 01:58
Mõistan hukka need vägistajad. Ei taha neid ebainimlikke pagulasi, ei taha neid harida ega nendega tegemist teha, lihtsalt ignoreerin, et sellised inimesed on olemas. Teisest küljest on mul ka mure, sest mul on paar tumedanahalist sõpra, minul, eesti mehel.
Kutsun kõiki üles tegema vahet pagulaseks maskeerinud terroristidel ja lihtsalt teise nahavärviga täiesti normaalsel kultuursel inimesel.
Side lõpp.
müts maha28. jaanuar 2016, 01:03
laura on üks tark blondiin ja ajab targemat juttu kui merkel,niiet võib kandideerida saksamaa kantsleriks,seega euroopaliidu juhiks,ehk et siis euroopa esileediks
Naerda sai28. jaanuar 2016, 04:42
Jah laura eesti esileediks :DDDD
Oled paberitega hull vist :DD
METSAVEND 27. jaanuar 2016, 23:59
Tegemist pole spetsialistiga vaid aeg on aru saada ,et olla nagu hobune kott peas ja ainult silmaklapid kust näed pole vöimalik elada .Saage aru ,et see mugavus ühiskond on näiline ja kui nönda lastakse jätkuda oleme hullemini varsti hädas kui ENSV ajal .Islamistid ei jäta enam hingamisruumi kui suudaksid euroopa vallutada .Vaadake ajaloost kuidas need koraani kummardajad on tegutsenud vallutatud maades tsiviilelanikega .Pole mötet soiguda vene karust kui tegelikult on oht reaalselt mujal .
METSAVEND 27. jaanuar 2016, 23:59
Tegemist pole spetsialistiga vaid aeg on aru saada ,et olla nagu hobune kott peas ja ainult silmaklapid kust näed pole vöimalik elada .Saage aru ,et see mugavus ühiskond on näiline ja kui nönda lastakse jätkuda oleme hullemini varsti hädas kui ENSV ajal .Islamistid ei jäta enam hingamisruumi kui suudaksid euroopa vallutada .Vaadake ajaloost kuidas need koraani kummardajad on tegutsenud vallutatud maades tsiviilelanikega .Pole mötet soiguda vene karust kui tegelikult on oht reaalselt mujal .
Laura27. jaanuar 2016, 23:44
järjekordne spetsialist27. jaanuar 2016, 23:39
Järjekordne "spetsialist" avaldab arvamust.
Noh28. jaanuar 2016, 04:44
Kui muidu meediasse ei pääse siis tarvitseb vaid pagulasi taga kiruda ja juba tulevad massilised hordid kiitvaid kommentaare.
Laura Facebooki postitus on siia PANDUD28. jaanuar 2016, 09:42
Mis see tähendab: "Kui muidu meediasse ei pääse"?
Igaüks võib oma FB lehel kirjutada, mida tahab - see pole mingi "meediasse pääsemine"!
VÄGISTAVAD ka......27. jaanuar 2016, 23:17
VENE sõdurid vägistasid sõja ajal üle MILJONI saksa tüdruku ja naise... Samuti käitusid nad ka muja, sealhulgas ka Eestis.... Tšetseenias vägistasid ka vene sõdurid tüdrukuid ja naisi... Ega Euroopasse tulnud pagulased pole ainsad vägistajad... Ka eesti mehed vägistavad ja peksavad siin nii tüdrukuid kui naisi...!
ründekriis27. jaanuar 2016, 23:36
Kõigi maade sõdurid vägistasid brutaalsete sõdade ajal, kus rohkem, kus vähem. Milleks Eestimaale brutaalsusele taas vundamenti ehitada.
ründekriis27. jaanuar 2016, 23:36
Kõigi maade sõdurid vägistasid brutaalsete sõdade ajal, kus rohkem, kus vähem. Milleks Eestimaale brutaalsusele taas vundamenti ehitada.
Kurb27. jaanuar 2016, 23:38
Jah, mis on kohutav. Aga erinevalt vene sõduritest teevad pagulased selliseid asju ka rahuajal, eks.
To vägistavad.27. jaanuar 2016, 23:55
Sama teevad ka meie "kaitsjad" natost praegugi ja ei vägista ainult naisi vaid noored poisid kölbavad ka.
tuut28. jaanuar 2016, 03:45
Mida sa ajad. Kaitsjatel naised olemas omal, kes vabatahtlikult oma meest rahuldavad. Pole vaja vägisi võtta. Ja kui pole naist, siis baarist mõne kokteili eest ikka saab.
rätipea27. jaanuar 2016, 22:35
oodake veel, varsti tuleme ja taome teid ära rullnokad
27. jaanuar 2016, 22:47
eesti maalt on eestlased seni ise kõik ära tagunud, arene, ahv, tee tööd, see pidi sind inimeseks muutma ?
lapsik28. jaanuar 2016, 00:00
Appi mis naiivne vastus, eestis on alates 2. maailma sõja lõpust tohutult probleeme kõikvõimalike mölakate ja kaabakatega, enamus idaslaavlased, miks nad pole sinu poolt ära taotud, viruaalkangelane.
28. jaanuar 2016, 00:51
nad on niigi siit uttu tõmmanud ja teevad seda jätkuvalt, milleks tõmmelda lolli kombel, nagu sina, ja ega sulgi siin midagi head oodata pole, eestis suudavad eestlased vaid elada - jumala tahe. naerma ajad, ajude asemel rätt sul peas tõesti.
27. jaanuar 2016, 23:38
ei karda sinusuguseid ja pole me sulle mingid rullnokad
Küll tuleb ka aeg,27. jaanuar 2016, 22:13
kus need, kes praegu immigrante siia ootavad ja neid soosivad saavad kuuli, koos oma kallite kaltsupeadega.
Väimela pommimees27. jaanuar 2016, 22:11
Nii on lugu jah, kuulake mis Laural õelda on.
27. jaanuar 2016, 21:56
mitte mistahes naisi ei vägistata karjadega jõhkralt, tappes ka veel , need ahvidest hullemad tapavad ja vägistavad endiga jändavaid tolerantseidki, kuigi neist eriti kahju pole.
to: 21:5627. jaanuar 2016, 23:08
Vaadake, missugust VÄGIVALDA eesti mehed oma naiste kallal kasutavad! Need mehed on samasugused: peksavad, vägistavad, tapavad naisi..... Lõugajad - vaadake ENNAST peeglist!
28. jaanuar 2016, 00:53
jah, kas peaks veel aafrikast lisa hankima !
to: 21:5627. jaanuar 2016, 23:08
Vaadake, missugust VÄGIVALDA eesti mehed oma naiste kallal kasutavad! Need mehed on samasugused: peksavad, vägistavad, tapavad naisi..... Lõugajad - vaadake ENNAST peeglist!
no eks ta ole27. jaanuar 2016, 21:47
arvamusliider on enda sönad öelnud.
Hehe27. jaanuar 2016, 23:39
Sa oled ka arvamusliider siin, kas pole? :)
no eks ta ole28. jaanuar 2016, 08:23
seejuures mina ei kvalifitseeru arvamusliidritks, ma figureerin meedias märgatvalt vähem kui Laura, ja kahjuks mitte teemadel, milline meik on köige sobivam, millisee rikkuri lapse vöi sportlasega ma hetkel semmin vöi mida ma pagulaspoliitikast arvan. ka ei postita ma facebooki kontol läbimötlemata mula, teades et keegi kollasest meediast facebooki postitustel silma peal hoiab. :P
Pane oma nimi ka28. jaanuar 2016, 09:45
" ma figureerin meedias märgatvalt vähem kui Laura", saame teada, kui palju sa meedias figureerid.
Siin jààb27. jaanuar 2016, 21:29
...ùle ainult Lauraga nòustuda.Nagu kahjuks nàha,saab Merkel Saksamaa pòhjalaskmisega edukalt hakkama.Kui meie poliitikud vàhegi rahvast hoolivad,ei vòta nad siia ùhtegi moslemi illegaali.Kui juba venelasi ei suudeta integreerida,siis moslemeid ammugi mitte...
mongrel27. jaanuar 2016, 21:11
Sisu ei vastanud Õhtulehe kommenteerimise reeglitele.
Äkki õhtuleht teeb näidiskommentaari mida igaüks võiks oma nime lisades kommentaariumi panna, no vähemalt näed oma kallist nime ja ära ei kustutata.
...27. jaanuar 2016, 21:09
aga pabulased ei tahagi siia porimülkasse tulla, lootke ja vinguge palju tahate, ei aita siin ei litsi nutt ega varga naer.
27. jaanuar 2016, 22:00
või ei taha, küsi teistelt, kel silmad peas ja seletavad midagi, pigisi igal pool, eks litsidki nuta, kui neid rõve ahvikari vägista ja elu ohustab, vaevalt sa pime ajudetta reff isegi siis naeraks, või kurat tea...
Mõtlemisainet27. jaanuar 2016, 21:04
Enne kui vägivallajuhtumeid uudistesse levis olid inimesed juba pagulaste vastu! Ja pagulaste seas on vägivadlseid inimesi, aga väita, et kõik nad on vastikud ja vägivaldsed on alatu. USAs valged mehed korraldavad kooli tulistamisi, kas see muudab kogu valge rassi vastikuks? Ei. Me ei saa paari halva näite tõttu kõiki sama rassi inimesi sõimata, tulge ometi mõistusele. Ja mida ma olen märganud uudistes on selline asi kus pealkiri pannakse klikkide saamiseks umbes selline: Pagulane/pagulase taustaga inimene tegi ......
Tegelikkuses oli kuriteo sooritanud inimene seal riigis sündinud ja pagulaskriisiga polnud tal mitte mingisugust seost, pealkiri oli mõeldud vaidluste ja klikkide saamiseks. Kõik ei ole must-valge. Ja kes peavad ennast nii õilsaks siis ma pean kahjuks illusioone purustama ja teile ütlema, et ka valge rassi seas on kurjategijaid, kriminaale, vägistajaid, vargaid jms.
jah27. jaanuar 2016, 21:12
100% nõus ja lõpuks taandub kõik selleni, et need vägistajad, mõrtsukad, vargad ja naistepeksjad on üle maailma enamus ju kõik MEHED, ja HETERO mehed. jäledad elukad tegelikult enamuses...halleluuja varro-
oh ullikest :(27. jaanuar 2016, 21:42
Hakkab jälle pihta, mõnele pole ikka seda arunatukest antud, sellised ütlevadki ohvritele, et olge sallivad ja vaesed vaevatud poisikesed, kes meie naisi-lapsi vägistavad-tapavad.
Mismoodi leevendab olukorda väide, et "aga meil ka"???? Kui faktid ja statistika räägivad, et kõik see jama on SUURENENUD just seoses tulnukatega.
Muidugi meil on ka, aga mitte sellises hullumeelses mahus!
Me ei pea neid ju omadele lisaks veel vabatahtlikult JUURDE tooma.
Kas nii raske on mõista niivõrd elementaarset asja?
KUULE SINA28. jaanuar 2016, 04:49
Oleks, et te vihkaks neid pagulasi sellepärast mis nad teevad, EI. Pagulased vao külas kes teile pole midagi teinud, teie eestlased PANITE NENDE MAJA PÕLEMA. SEE EI OLE NORMAALNE! Tulge nüüd mulle väitma, et see oli õige tegu? TULGE!!!
Aga28. jaanuar 2016, 20:28
Pole sellist uudist kuulnud, äkki valgustaksid oma infoallikaid? Sooviks uudise linki või tõestust, et su jutt vastab tõele. See, et pagulaste varjupaik pandi põlema see käis uudistest läbi. Kas mätsiti kinni... Või sa lihtsalt valetad. Mitte iialgi ei ühine vihkajate grupiga nagu teie, vähemasti tolerandid suudavad viisakaks jääda. Pange miinuseid, suht pohh nendest :).
to kuule sina28. jaanuar 2016, 21:28
päris segast peksad või????
kus on kirjas, et mina panin Vao külas maja põlema või et ma seda õigustan (ma pole seda isegi maininud!!!!)? Kus ma kirjutasin, et see on õige tegu? Kus ma kirjutasin, et ma vihkan KÕIKI ja suvalisi pagulasi??? Krt lugesid ka üldse mu kirjutist või?
Kui vastad kellelegi teisele, siis tee parandus!
Daah ... sihukeste ...kääbikutega me tõesti kaugele ei jõua! :((
Kui Sa suudaks kasvõi ÜHELE minu toodud argumendile vastata nii, et see oleks loogiline (NB! teemast mööda rääkimata!), siis võiksid end veel rehabiliteerida.
to kuule sina29. jaanuar 2016, 00:15
Idikas kas meelest läinud kui mustad Vao omad eesti naise täis jootsid ja laste nähes rivi tegid. Asi vaikiti ruttu maha. Ei kiida seda peno kärsatamist muidugi heaks, aga, et see kivimajale mingit häda või ohtu kujutaks, lubage naerda.
27. jaanuar 2016, 21:50
ära topi siia mingit USA, jutt käib praegu islamimaa vandaalidest kes praegu euroopat lammutavad, mis juhtus Kölnis uusaastaööl tuhandepealine tahannussi jõuk ahistas, vägistas ja röövis naistelt raha ja mobiile, need meestejõugud käituvad kui metslased
issand halasta27. jaanuar 2016, 21:50
Loomulikult enne juba vastu, terve internet on ammusest ajast infot täis ja inimesed ka vestlevad euroopa elanikega. Vanemad inimesed teavad lisaks oma kogemustest, mida invasioon tähendab (vastuolijad ei usus seda ajupesu - vaese õnnetu abistamisejuttu ometi! ) NB Abistada saab nende omal kontinendil, meie etnost hävitamata ja meie maad ära andmata. Lihtne, pole vaja vastuolijaid halastamatusas süüdistada, see ei lähe läbi!
Ja rassismist - Euroopa ei võta vastu Lõuna-Aafrikast "omi sugulasi" valgeid, ehkki neid tapetakse massiliselt. Inimkaubitsejad ka neid valgeid ei rahasta, et nad Vahemereni pääseks, sest eesmärk on .....saa ometi aru! Musti kristlasi ka vähemalt Rootsi ei võta, ehkki need tapetakse ju kohe (kui mõni on põgenikepaadis, siis need tapetakse juba merel). Rootsi saadab nad tagasi, sest moslemitele ei meeldi.
krt küll ma ütlen27. jaanuar 2016, 22:47
ma olen nõus maksma lennupiletid, kui viia seesama kommenteerija mõtlemisainut nime all elama mõneks ajaks rootsi sellesse piirkonda, kuhu politsei enam minna ei julge, kus on sariaat ja ainult islami seadused jne. seal elavad moslemid, kes on elanud rootsis juba paarkümmend aastat ehk et ei ole praegused pagulased. ja kuidas nad elavad? nagu loomad! ma maksan kinni sinnasõidu ja palun elagu seal kuu aega. vaatame, kas on veel elus ja mis juttu siis räägib.
Oi28. jaanuar 2016, 04:53
Aga vao külas saaks küll kuu aega olla, pole lennupileteid vajagi. Seal ka ju pagulased? Ehk su point? Ära aja oma rootsi iba mulle.
Jajah30. jaanuar 2016, 03:04
Kindlasti see juhtus, lapsed nägid ja kutsusid oma umbjoobes ema kes loomulikult nägi sündmust pealt ja see ema kes suutis umbjoobes olles sinna tulla siis ta enam ei mäletanud peale seda. Ise ka usud või? Tõesta oma väiteid, vot nii, idikas :DD. Uskumatu mis muinasjutte keegi välja mõelda suudab. Kui mõistust pole antud siis fantaasiavõimega koonerdatud pole.
Sa ei saa aru27. jaanuar 2016, 23:41
Asi pole pagulastes. Asi on selles, millised need PRAEGU uudistes olevad pagulased on. Nimelt meie kultuuri VASTASED. Ja nad on TÄIESTI AVALIKULT seda ise röökinud, et Allah aitab neil Euroopa ja Ameerika vallutada.
Capiche?
Noor naine Kristiina27. jaanuar 2016, 20:48
Ei ole tore. Ülbe jutuga ja üldistav noor. Mingu parem trenni või kandku pipragaasi kui kardab nii hullusti. Samuti tasub kanda tavalisi töö ja vabaaja riideid. Lavaomadega ikka massi ei tasu minna sest need ahvatlevad neid teisest kultuuriruumist isikuid. Vastutavad nemad aga moslemit torkida ikka ei tasu tänaval.Kui tead,et nad olemas. Kui tahad teha ja käia avara dekolteega või bikiinidega võrreldes sama napis ööklubi rõivas tänaval siis ole valmis end kaitsma. Sama moodi muhamedi pilamisega. Tee kui julged aga ära hala siis kui neile ei meeldi. Viha õhutamine olukorras kus pole põhjust.. Ma ei arva,et naised burkades peaks käima nende pärast aga litsakas riietus keset tänavat massiüritusel või klubis on risk,teadlik risk. Mõõduka joonega ei juhtu midagi ja kui juhtub siis on nood moslemid värdid nagu Kölnis kui naised pikkades riietes kõik tänu aastaajale. Endal ka ainult sääred ja käed õlgadeni ja kael,pea paljad ka suvel. Talvel on vaid käelabad ja pea paljas. EI ole keegi ebatervet huvi tundnud. Hullem on ujulates ja randades kus peab riideruumis lahti riietuma ja juurdepääs pea sama vaba mõnedes kui tn. Nt. Haapsalu ujulas kus isegi ebamugavalt tundsin end või randades kus kabiin vaid või ühissaunas kus vaid rätt ümber julgesin ebakindlalt. Samas paistis silma üks hulljulge vägivalla vastu protestija Kölnis kes end alasti oli koorinud. Meeletu riski võttis. Ise ei teeks sest nad ründavad siis kindlasti ja häbenen alastust. Lohvakad,läbipaistmatud bikiinid on mu taluvuse piir. Tänaval ka seni kui moslemeid pole aga ise siiski bikiinides vaid rannas. Mujal ikka on käisteta paks särk ja põlvpüksid.
väike taks27. jaanuar 2016, 21:38
Ei ole sinuga sugugi nõus. Moslemid tulevad Euroopasse, kus on Euroopa kutuur oma traditsioonidega. Külalisele ja abiotsijale on kohane käituda vastavalt maa kommetele, kus olakse. Kahjuks käituvad moslemid vastavalt oma kultuuritraditsioonidele ja sunnivad eurooplastele peale oma kombeid. See ei ole absoluutselt aktsepteeritav. Seega ei ole nende koht Euroopas.
ei ole siingi mõistust antud :(((27. jaanuar 2016, 21:54
"Mõõduka joonega ei juhtu midagi ja kui juhtub siis on nood moslemid värdid nagu Kölnis"
Kullakene, Kölnis olid kindlasti kõik naised "ahvatlevalt bikiinides" - no tule taevas appi!
Või tahad väita, et pagulaskeskuses noor naine, kes just tapeti, käis seal ka litsakalt riides?? Sellised moslemid ONGI värdid, kui veel pole kohale jõudnud. Ja neid on selle meeletu sissetulnud massi sees kuradima palju ja neil on täiega karistamatuse tunne!!
"Talvel on vaid käelabad ja pea paljas. EI ole keegi ebatervet huvi tundnud. "
Oleksid Kölnis olnud (või Hamburgis või veel paljudes teistel linnades või isegi Helsingis), räägiksid teist juttu. ei ole keegi huvi tundnud - kulla naiivitar, Sa oled Eestis!!! Meil jah VEEL ei ole! Mine käi pagulaskeskuses, ole seal, kus need pervid on ja siis tule räägi uuesti.
PS. Minagi leian, et litsakas välimus on kutsuv ka eesti mehele, kui see on viina võtnud ja ei ole mõtet niimoodi riietuda - loogiline. Aga Sa vist ikka ei ole saanud veel aru, mis metslastega on tegu. Ja vot see on uskumatu - mõtlev inimene ometi, eks?
Mulle hakkab neid naiivitaride "õigustuskommentaare" vaikselt kohale jõudma, miks meil elu nii kreenis on. Inimesed, kes on korra elus paari välismaalast näinud, arvavad kohe, et kõik inimesed on head. Nad aga ei taipa lihtsamat tõde: kõik, kellega nad on suhelnud, juba ONGI nö väljavalitud, enamasti targad, haritud, mõistlikud, teiste kultuure austavad ja keelehuvilised. Ja siis see üliharv vähemus üldistatakse lasteaia tasemel ka neile, kes on metslased - ja neid võetakse avasüli usaldavalt oma rüppe, elutuppa ja oma rinnale. Tasuks on siis kehvemal juhul surm, natuke paremalt juhul vägistamine jne.
Kas naiivitarid peaksid tõesti puust ja punaseks olukorda omal nahal kogema, et tarkus taguotsast pähe jõuaks? See oleks õudne, loodan, et ikka jõuab varem.
Annaks Jumal meile vähem selliseid naiivitare!
27. jaanuar 2016, 22:16
kui palju sul aastaid juba tuleb, need mustad vägistavad päris väiksid lapsi 3 aastaseid, ja poissegi, mis litsakad riided ? ma käisin noore ja saledana ka minis, meestel olid kõigil pead kaela otsas kui rattad pöörlemas, keegi ei tulnud tänaval vägistam. noorele saledale ei sobigi mingid pikad kaltsud. kuid, baaris aga oioioi, on eesti mehedki vägistajad, läksin uksest välja, visati mind üle õla nagu jahukott ja autosse, mis mehi täis... kui ma poleks aru saanud, kes kamandab ja talle selgeks teinud, et vaid tema, ning siis panime temaga jõugu eest minekut, ise vist oli veel abielumees raisk. pole meiei mehedki mingid mungad, ja piisab, kui olled lihtsalt kena, mitte litsakalt riides ega isegi värvitud. või koolis juba kui palju poisid ahistanud on, meie omad, käperdanud vms, vägistamiskatsed gruppidega. milleks siia veel õudsaid vägistajate karju meie niigi vähestele ja väga ilusatele naistele õuduseks tuua ?
27. jaanuar 2016, 20:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
1233427. jaanuar 2016, 21:44
Sellinne tunne on, nagu oleks IRL ja Ref endale ka poliitkomentaatorid hankinud.
hmmmm27. jaanuar 2016, 21:58
et siis nüüd soome eided vägistavad ...
noh, loe siis üles, mitu emotsionaalselt täiesti muserdatud, hingeliselt täiesti lõhkirebitud noorsandi siis tänu neile soome muttidele pagulaste seas on? (naisele muide tekitab grupivägistamine ikka õudusi - aga oled vist mees, sul pohh niikuinii ja tundeid ka pole enivei) ja loeme siis veel, mitu laipa, mitu pommivööga soome eite ringi jooksevad?
Maivõi, loogikat ja taipu on ikka mõnel nii puudu, et tuleks tagasi algkooli saata. Kohutavalt piinlik!!!!! ÕIGUSTADA vägivalda selliste õõnsate argumentidega - õõvastav! Ja need on meie oma inimesed :(((((((
Blond ja noor.27. jaanuar 2016, 19:37
Sama arukas27. jaanuar 2016, 21:05
Kui sina, haridustaset tunda siin kommentaariumis. Üle põhikooli pole vist...
27. jaanuar 2016, 19:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
27. jaanuar 2016, 20:06
Moslemid keeravad juba kümnetele eestlastest naistele taha... Samuti keeravad neegrid kümnetele eestlastest naistele taha.... Ja kui palju eestlasi on veel abielus igasugustest MUUDEST rahvustest meestega - SADU ja TUHANDEID eesti naisi! Õudne!
aga eesti mehed?27. jaanuar 2016, 22:55
kui paljud on abielus neegriga? või vandiga? ehk siis nende lapsed pole enamasti eestlased, levandi on pea ainus hea erand. aga kohe tuleb kirsipuu meelde...
to: Laura on õel, 19:3327. jaanuar 2016, 20:13
Ajalehed ja ajakirjad kubisevad eesti naistest. kes on abielus neegritega, moslemitega või paljude muudest rahvustest meestega.... Neid naisi pole mitte kümneid, vaid SADU ja TUHANDEID..... Õudne! Laura on lihtsalt solvunud ja petta saanud mustade käest....
to: Laura PIPARDAB!, to: 20:1327. jaanuar 2016, 23:04
Õige jutt! Vaata eespool on artikkel eestlasest naisest, kes oli abielus NIGEERLASEGA.. Pealtnägijas oli kaks Eestis elavat INDIAST pärit meest, kes on abielu EESTLANNADEGA ja mõlemal on lapsed ka.... jne... Eesti naistel meeldib välismaalastega seksida - olgu must, moslem või karvane, peaasi, et on ISANE!
Aga Laura lihtsalt PIPARDAB ja tahab ajalehes oma hinda tõsta..... Tegelikult on ta nõus neegriga keppima!
neeger27. jaanuar 2016, 19:20
Soome peaministri 14 aastane vennatütar vägistati ära, aga aru ta ikka ei saanud. Majutab oma suvilas neid tonte.
loll jutt sugu tagasi27. jaanuar 2016, 19:46
27. jaanuar 2016, 19:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to: Laura..., 19:0227. jaanuar 2016, 20:09
Mustad tahavad naturaalseid naisi, mitte aga silikoonrindadega Laurat....
27. jaanuar 2016, 22:28
jajaa, su nõgininad on kõik puha silikoonispetsid, käivad röntgeniaparratidega ringi ja vahivad, keda vägistada. miks me sind - valetav reff, kunagi ei usu ?
T.Mets27. jaanuar 2016, 19:02
Laura, loodus on Sinu vastu helde olnud, andes nii ilu kui mõistuse. Tänud oma seisukoha eest, mis jagavad rahva enamuse arusaama
27. jaanuar 2016, 22:32
kirjaoskamatud lollid ka veel ? ainult reffe ega nende tallukaid ei usu keegi, valetagu palju tahes, sõimaku meid lollideks kuidas iganes.
tuut28. jaanuar 2016, 03:54
Ma nii tark, et olen praegu tööl ja saan siin õhtulehe kommenteerimise eest veel palka kah. Tee järgi.
Karin27. jaanuar 2016, 18:57
Tubli, üks arukas Eesti naine.
Tolerantide Lennade. Randperede udutamine on nii ära tüüdanud.
27. jaanuar 2016, 18:29
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to khm27. jaanuar 2016, 19:00
Sul ikka eriskummaline loogika.
Toome sisse terroriste, et ise saaksime eest ära põgeneda.
Need sisseimporditud " pagulased " meile sõja toovadki.
Arst27. jaanuar 2016, 19:21
See khm on tavaline harimatu piiratud ajumahuga debiil.
qqq27. jaanuar 2016, 20:03
Jah27. jaanuar 2016, 21:14
Täpselt nagu sina, arst kes kommenteerib 19:21 ohtulehe kommentaariumis ja ladub miinuseid, arsti kutsest võid vist ainult unenäos unustada hahah
Hmm27. jaanuar 2016, 19:18
Võib-olla olengi siis pagulane, aga ma ei lähe Kölni raudteejaamas naistele käsi püksi ajama. Või sa lähed?
lilla unistus27. jaanuar 2016, 19:22
jajah lähme somaaliasse moslemeid vägistama ja oma ristiusku propageerima
kkmile27. jaanuar 2016, 21:38
kui venelane ründaks ajal, mil Euroopa mustade invasioonist vaba oleks, siis üritaks Euroopasse varjuda, mitte ometi absurdselt kaugesse ja kliima ning kultuuri poolest vastandlikku Aafrikasse või Araabiasse. Või oleks see su esimene mõte turvapaigana?
Kui Euroopa poolt ründavad (tassitakse sisse, jalutavad ise õle piiri) aafriklased ja araablased, kuhu siis minna üldse? Eestit kaitsta oleks mõttekas ikka ENNE, vältimaks mõttetuid inimohvreid ja rahva kannatusi. Ja ressursse.
ets27. jaanuar 2016, 18:15
Väga õige, nii kahjuks see on........saaks need poiskesed seal valitsuses ka aru.....
Ahjualune27. jaanuar 2016, 19:23
Saavad küll, aga kardavad hirmsasti vastu hakata, karistus selle eest on karm.
27. jaanuar 2016, 22:45
kartma peaks sama hääletut alistumist, nagi 39 aastail oli. vaenlaste liimile läinud lõpetasid KÕIK ja rahvagki - halvasti. praegu on rahvas üksmeelne jt. rahvadki enamasti - sissetungijate vastu - seega neid tabab jumala vihagi ja neil pole siin mingit võidulootustki. muidugi enne tuleb lolle õpetada, kuni taipu tuleb.
Ei keegi27. jaanuar 2016, 18:15
Kui ära kunagi ütle ja mõtle seda mis sa ei taha et sinust mõeltakse. Sest see tuleb suht kiiresti sinuni tagasi
to Ei keegi27. jaanuar 2016, 19:07
Elus on nähtud, et halvasti ütlejatele ei tule tavaliselt midagi tagasi.
Kuid heategijad saavad elult küll haledalt peksa, miks see küll nii on, ei tea.
Olen isegi heategusid teinud, pärast öeldi, et loll ja pugeja.
Ükski heategu ei jää karistamata, kahjuks tihti nii on, mis parata.
27. jaanuar 2016, 22:55
see pole päris nii. ma võtsin kord hääletaja peale ja viisin teda kuhugi edasi, ja siis, kui ma ise hääletasin, võttis mindki auto peale, olin ise unustanud, kuid see juht meenutas siin mulle, et ma kord teda peale võtsin. lihtsalt näide, kuigi sain pere käest riielda, et korjan suvalisi peale üksi.
mees27. jaanuar 2016, 17:48
Näed siis ! Eesti naised hakkavad lõpuks aru saama , et Eesti meestel pole häda midagi ;-)
Eesti naine27. jaanuar 2016, 21:54
Eesti mehed on tublid!
27. jaanuar 2016, 17:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
neegrite kaitseks on meil veekahurid,kumminuida,politseinikud27. jaanuar 2016, 17:59
ja USA relvastatud sõjavägi.
Jüri27. jaanuar 2016, 17:33
Väga ilus pilt.Mulle küll meeldib
Kodanik27. jaanuar 2016, 19:24
Sa oled vist mingi kade eit?
njah27. jaanuar 2016, 19:49
aga27. jaanuar 2016, 17:19
miks on selline kohutav foto jutu juures avaldatud, kena naine ju ja kas tõesti on vaja mõnitada inimest ja selline jube foto avaldada.
väga sobiv foto27. jaanuar 2016, 18:32
naisele, kes peast põrunud ja lemmiktegevus on enda näitamine
kui ma vaatan seda pilti27. jaanuar 2016, 17:18
siis ei mõtle ma pabulastest, vaid pätsidest...
6927. jaanuar 2016, 17:08
Tore, et ühel blondil mõistus korras!!
lihtne inimene27. jaanuar 2016, 16:57
Lauraga seekord täita ühel meelel. Ütle siis veel,et blond on loll I.gati arukam kui munadeta poliitikud,kes käivad saksamaal merkelit kummardamas ja kiikavad Brüsseli kabineti ja rahaseifi poole. Eestis on nende üllas ja ainus tegemine samasooliste kooseluseaduse läbisurumine. Kas nüüd ongi uus suund,et pagulaste sissemarsi järel tapetakse ja sandistatakse naised ja geipaarid koogutavad koos musulmanidega Allahhi poole?
27. jaanuar 2016, 16:49
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
hele27. jaanuar 2016, 19:10
Ja enne, kui ära tapetakse, vägistatakse ära ja mitte ainult õed, tädid, naised, vaid ka lapsed, nii poisid kui ka tüdrukud!!! Loomadega on ju tegu, kes valget inimest uskmatuks koeraks peavad, keda hävitada tuleb!
just nii 27. jaanuar 2016, 22:01
Jube, mis saab lastest, naistest ja lõpuks ka meestest.
Ja lisaks vägistavad nad loomi.
Koeri vihkavad nad meeletult ja koerad tapetakse kas elejalikult noaga (Hispaanias levinud), tulistatakse (Soomes levinud) mürgitatakse kogu maa (Rootsi hoiatused).
27. jaanuar 2016, 16:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
tegele ise oma pommidega27. jaanuar 2016, 16:58
las tulevad ja vägistavad ja põletavad Laura tegeleb "pommidega"?,iga noor peaks teadma milliseid ohte need kaltsupead kaasa toovad .Selliseid julgeid noori võiks rohkem olla nagu Laura
seda tulebki rääkida söögi alla ja söögi peale 27. jaanuar 2016, 16:41
Õige Laura ! ega enne ei saagi aru kui (salliva eesti) lähedastega midagi halba (musulmanidest pagulaste) poolt midagi tehakse ,(salliv eesti) jälle arvab vastupidist ,kui nende taguotsa lakkuda ja pugeda ,ehk siis neid ei puuduta keegi. Õnne ja edu sulle Laura !
ehh27. jaanuar 2016, 16:39
ega blondiin paneb muidugi kõik ühte patta, nii majandus kui ka sõiapõgenikud. neil on ikka suur vahe ja neid esimesi poleks kindlasti meile ega ka mujale vaja.
to ehh 16.3927. jaanuar 2016, 17:59
See "ega" paneb sind ennast juba patta, sest normaalne eestlane loeb sellest välja eituse.
kas ehhil on ka mõistusest vajaka??27. jaanuar 2016, 22:37
tahad tõsimeeli väita, et pesuehtne sõjapõgenik, kellel on meie mõistes kasvatus ja haridus null, aju koraanist ära pestud ja kes on näinud, kuidas naine ega õde või laps pole mitte midagi väärt, ta on olend, keda võip tappa-piinata - kas tahad tõesti väita, et selliseid on ainult majanduspõgenike seas? Tule taevas appi! Küsimus pole ju selles, mis tüüpi põgenik on, vaid mis taustaga (on üldse kasvatust saanud, või on ainult maha-ja-taha näinud)!!!
27. jaanuar 2016, 16:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
27. jaanuar 2016, 16:47
vabandust, kes need siis olid uusaastaööl Kölnis , kes naisi ahistasid, vägistasid ja röövisid, seal ei olnud mitte 2 meest, vaid suured aarabia keelsed meeste jõugud, iga teine on seal kurjadegija, ära iialgi võrdle eestit nende kurjadegijatega, need illegaalid olid tahannussi jõugu naiste ahistamist ,vägistamist ja rööviti mobiile ja raha
õige27. jaanuar 2016, 16:49
sinu jutt ju selgelt tõestab ,et meil pole neid moslemist kaltsakaid siia vaja ! no näed ,omalgi koolides probleeme .
Raul27. jaanuar 2016, 18:02
Küll sul on primitiivne ja lühinägelik arusaamine. Et mis siis muud, kui teeme Euroopast moslemimaa. Miljon on juba sisse pressinud, 3-4 miljonit kohe-kohe juurde tulemas. Eks rõõmustagem siis tõepoolest, kui tagajärgi ette näha ei oska...
to Mall27. jaanuar 2016, 19:09
Sa ise ei ela Eestis, kuid kamandad sealt kaugelt, kuidas me omas kodus peame elama.
Sa siiski ei ole ütleja, keda meie oma kodus vastu peame võtma.
kusti27. jaanuar 2016, 16:14
huvitav, kes neid emasid ja tütreid siis praegu vägistab ja tapab?
27. jaanuar 2016, 17:05
eks meil eestis omal ka paar pede poissi, kes vaikselt nahistavad, aga seal suures tahannussi jõugus on neid kiimakotte hoopis tükis rohkem
Aivar27. jaanuar 2016, 16:12
Ega ei olegi muud kui, et tuleb ühte kaitsevahendit veel lisaks kaasas kandma hakata.
http://kaevur.com/blog/?p=218
27. jaanuar 2016, 16:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
naine(mitte sinu moodi migrant)27. jaanuar 2016, 16:36
ära aja oma putini ja savisaare mõla.
27. jaanuar 2016, 15:27
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ene27. jaanuar 2016, 16:10
kas sa saabas lugesid ka mida ta kirjutas, õpi esmalt lugema....
enele27. jaanuar 2016, 16:35
Mina sain aru, et see komm oli mõeldud " tibile ", kelle kommentaar on juba kustutatud, mitte Laurale.
27. jaanuar 2016, 15:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
27. jaanuar 2016, 17:07
jah, need on hoopis pabulased, kellel ALLAHI poole pepud püsti
Nojah30. jaanuar 2016, 02:55
Imeilus näide kui madalale võib laskuda oma ütlustega.
27. jaanuar 2016, 15:07
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
arne27. jaanuar 2016, 15:15
Kogu selle vastasseisu ja segapudru on tekitanud poliitikud, tänu kellele islam on hetkel Euroopas demoniseeritud. Eestis kui riik toetab moslemi pagulastega tegelemist, samas mitte aga oma vanurite aitamist, siis kapitalistlik ühiskonnnakorraldus süvendab konfliktolukorda veelgi....
27. jaanuar 2016, 15:18
ok. aga miks me peame neid veel juurde tooma, kui meil endalgi neid mõrtsukaid piisavalt on.
pealegi on ikka vahe, kas üks inimene lööb ühe maha, või ta võtab pommi vöö ja viib endaga sadu kaasa.
see üks terrorist on kordades ohtlikum, kui meie üks mõrtsukas.
aga sinu pääke selliseid asju vist ei mahuta.
27. jaanuar 2016, 15:18
Tolarasti tunneb ära sõimust.
27. jaanuar 2016, 17:20
miks ükski tolerast ei hääleta fiati, et saaks illegaalselt panna tatti, siin võib olla 2 migrandiga pisutki kitsas, oh pole viga, moslemile ei meeldi ju siga, aga sinul tolerast pole ju viga, oled kole kui vigla, kohe kiljud kui siga
vanaema27. jaanuar 2016, 15:25
Oma seadustega võõras kirikus ei käida! Keegi ei keela neid suudelda oma maad edasi. Mingu tagasi ja võidelgu oma laste, ema ja isade eest.
27. jaanuar 2016, 14:50
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
provokaator?27. jaanuar 2016, 15:33
Üsna tüüpiline ja lausa klassikaline provakatsioon, labastamaks ja madaldamaks.Kahjuks vist paljud ei oska läbi näha, kes on mures Eestimaa tuleviku, meie rahva ja kultuuri pärast ja kes püüavad emotsioonidest pimestatud kodanikele lihtlabast provokatsiooniläga ette kühveldada.Sa võta oma "loll Hitler" ja pista samasse pimedasse kohta kuhu sinusugused provokaatorid kuuluvad.See vägivaldse immigratsiooni vastane hoiak siduda mingite natsimeelsustega on pehmelt öeldes vägagi äratuntav ja primitiivne võte.
27. jaanuar 2016, 14:21
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ei tee halba 27. jaanuar 2016, 14:35
üksikud noored mehed oma mängudega -lolliks läinud.Pagulaslaps pussitas surnuks 22 aastase noore haritud naise .Laps < alla 35 e.a.
anon27. jaanuar 2016, 16:04
Vähesed avaliku elu tegelased julgevad kommenteerida sellel teemal. Seega tuleb võtta sealt kust saab.
Aimar27. jaanuar 2016, 14:54
Sõnadel oskab enamus vahet teha, see pole raske.
Kas sa tunned ära, kes on terrorist ja kes pagulane? Niikaua kuni me Euroopa "laagrites" neid sorteerime, läheb jumalapäike looja ning Euroopa neid toites vaeseks jäänud.
Õiged pagulased ei tule kampaania korras ja organiseeritult, vähemalt 99%.
Võib-olla ISIS-e tegelasi polegi esialgu väga massiliselt. Aga mingi aja jooksul paljud neist saavad väga ebameeldivateks tegelasteks.
Ärme norime tähte, et omavahel näägelda ja sõna võivad kõik võtta, kui midagi öelda on.
Ah27. jaanuar 2016, 15:31
Et pere on kõige tähtsam ? Ja kuidas need Kölni vargad ja käperdajad om peret au sees hoidsid ja kus üldse nende naised ja lapsed on ?
looda sa27. jaanuar 2016, 14:20
et aru saavad. siis on süüdi riik ja rahvas, kes kaltsupeadesse halvasti suhtusid ja neile vähe hüvesid ja armastust jagasid.... aru saavad(postuumselt) need tulihingelised kaitsjad siis, kui neid endid maha lüüakse...
oh heldene aeg27. jaanuar 2016, 14:17
kae-kae, vahel võib ka luuavarrest pauk tulla ;)