Inimesed

Kurb uudis RING FM-i fännidele: "Hommikuklubi" eetriaeg on jõudmas lõpule! (8)

LISA KOMMENTAAR

Ott26. jaanuar 2016, 09:55
Asi selge juba hetkel, kui veski käima tõmmati. Selle bande palgakulu on paras laks. Ja kui sa kuulatavust ülesse ei sa, ühes sellega ka meediaagentuure paati, kes jaama raha hakkavad toppima, sii spolegi muud kui mast maha. Loomulikult nagu alati tuldi lagedale jutuga, et täiesti uus tase, nüüd kütame nii nagu keegi varem pole teinud. Tulemus: sama sõnik, mis mujal.
Kuulaja26. jaanuar 2016, 08:18
Ütleme nii, et iga raadiojaam tüütab ära kui igapäevaselt kuulata terve tööpäeva jooksul.
Kuna raadiote hommikuprogrammidesse võetakse pigem ladusa suuvärgiga inimesi tööle, siis see intellektuaalne tase jääb nõrgaks ning seetõttu pikema kuulamise jooksul ei paku ta midagi, sest saatejuhtide naljad enamasti ammendavad end 1 nädalaga... õigemini siis muutub raadiosaade ettearvatavaks ning seetõttu igavaks. Hetkel on selliste ämbritega Star FM, PowerHitRadio, SkyPlus, Uuno, RingFM .
RingFM-i plussiks võis sarnaselt Elmariga ja Raadio 2-ga pidada siiski võrdlemisi eripärast muusikat... kuid RingFM on hakanud ka sarnaselt SKY plussiga mängima päevas 15 põhilugu, mis enam-vähem tüütavad päris ära.
Peab vist Elmari peale tagasi panema - vähemalt kodumaine ja võrdlemisi vahelduv muusika siiski.
väikesed on vahelduseks ja pigem naabrimehele õnnitluste edastamiseks27. jaanuar 2016, 09:57
eks nad vahel aitavad, vahel ahistavad, nagu kõik muugi siin ilmas . Konservatiivsus on stabiilsuse tagaja aga ometi meeldib rahvale enam, see kui , vahete- vahel ka piirid kaovad.. https://www.youtube.com/watch?v=wqqovHHu7CY
Tanel26. jaanuar 2016, 07:29
see Rauno kõkutamine oli juba ja siis tuli sinna veel mingi kopsuhaige hingeldama. Rauno plaan kivisaarele ära teha kukkus haledalt läbi!
Jekaterina26. jaanuar 2016, 06:36
Kui Ring fm ka ära kaob, mis siis üldse jääb? Elmar? Kammoon.
jah26. jaanuar 2016, 06:00
Kuulasin alul sümpaatiast Millingu vastu, kuid see Agnes ajas sellist haige hülge möla, et loobusin kogu üritusest. Lisaks veel Märksi kõkutamine oma olematute naljade peale..... Edu neile muis ettevõtmistes.
Mäki25. jaanuar 2016, 22:52
1, 2, 3 kohe ilmub Märksi vihkav üksikema
Marx.25. jaanuar 2016, 21:49
Delfi kirjutas ju et terve raadiojaam lõpetab tegevuse,mitte ainult hommikuklubi.