Tele

HANNES VÕRNO "TUJURIKKUJAST": Märt Avandi lükati tanki (38)

LISA KOMMENTAAR

Kas23. jaanuar 2016, 10:17
Teie mikrofoniga naervat isa gorilla ahvi olete näinud?
hea Hannes22. jaanuar 2016, 07:57
Las me ometi tunneme just seda, mida tunneme, eksju? Ja las me avaldame oma põlgust ja hukkamõistu, kuigi see ei ole "sallitud". Ära Avandi pärast muretse, ta sai ju endale fänne isegi. Meie, tagurlased ja juhmid, meie oleme näed tolerantsed ega keela kedagi Avandit ja tema laulutruppi fännamast, ei õpeta fänne, kuidas nad ikka "õigemini" tundma peaksid. Las me olla tagurlased edasi ja las me räägime omi arvamusi omavahel. Ei ole tõesti hea tunne, kui kohe ilmub keegi ja õpetab, mismoodi on õige tunda. Ja et on aeg lõpetada. Avandi on vähemalt 6! kuud meid, valesid inimesi avalikult pilganud. see laul, see pidi meile viimse hoobi andma. No ja kui valed inimesed pole veel 1! kuudki oma valesid tundeid väljendanud, siis kohe manitsejad kohal. LAS me olla, palun, kommentaariumis, sallivad ronivad ka siia vahele õelutsema, aitab nende õpetustest küll, kuidas õige inimene õigesti reageerima peab.
Enn, kah Viimsi vallast !21. jaanuar 2016, 18:54
Mulle on alati meeldinud nii Kreisiraadio , kui Tujurikkuja sketshid ! Mida sa Hannes nüüd pasandad ... ! Ma ka 4 aastat tagasi läksin lahku - ei ole üle saanud .... ei saagi vist ! Aga - ära materda omasid !
tubli ja julge ütlemisega mees21. jaanuar 2016, 18:29
On see, kes endast ja enda elust ausalt räägib, mitte see, kes valjuhäälselt teadjat teiste kohta mängib.
Arvaja - sa oled nôus vôrno mütsi nahka panema? Seisa ikka oma naha ja mütsi eest, koogutaja...
ARVAJA21. jaanuar 2016, 15:38
Tubli ja julge ütlemisega mees oled. Müts maha selliste meeste ees.
Võrno,ma arvan,on lihtsalt KADE21. jaanuar 2016, 13:24
noorema põlve naljameeste peale,need näiteks ise ei naera oma
naljade peale,nagu omalajal need "kreisikad".
peep21. jaanuar 2016, 12:35
Kibestunud Võrno, pole vaja halada meedias!
ülessoojendatud supp21. jaanuar 2016, 11:53
Võrno kogu eesti arvamusliider!! ::)) Jätke juba tõngumine. Kas Avandi ise nutab, et talle liiga tehti? Pole kuulnud.
Kuri21. jaanuar 2016, 11:47
Kui selle laulu sõnadest teha emotsioonideta kokkuvõte, siis need on Eestis maad võtnud üleüldise ja üha süveneva vihkamise vastased. Pagulaste teema on ainult osa sellest.
Kui keegi räägib, et see laul lõhestab eestimaalasi, siis sorry, aga vihkamine pole küll kõige õigem asi, mille alusel rahvas peaks ühinema.
Ere näide sellisest ühinemisest on meist idas, kus ühiskonna teatud konsolideerumine on saavutatud propagandamasina poolt tekitatud üleüldise vihkamise alusel. Kas sellist "üksmeelt" meie ootame Eestis?
21. jaanuar 2016, 12:34
Sina loodad ja ootad siis sellist "üksmeelset ja sallivat" Eestit kus kõik kummardavad perverssust,musta ja loomalikku kriminaalmigratsiooni,idiootlikku lapsvalitsust....siis jäädki ootama.Normaalne inimene vihastabki lauslolluse ja ebanormaalsuse peale....nii on ja nii jääb...
,.-21. jaanuar 2016, 12:47
Need inimesed, kes selle laulu peale solvusid, nendest ongi see laul. Üks vihane ja kibestunud rahvas oleme, ei muud. Mulle laul meeldis ja ei tunne, et mind oleks sellega solvatud. Solvuvad alati need, kes end süüdi tunnevad.
to 12. 4721. jaanuar 2016, 15:33
Palgaline, kas sa päriselt arvad, et keegi tunneb ennast süüdi, sest armastab oma kodumaad ja ei soovi siia võõraid sissetungijaid.
Kas siis tänapäeval peab kodumaaarmastuse pärast süüdi tundma ?
See on midagi uut.
Mina küll süüdi ei tunne, et ei soovi meile kutsumata sissetungijaid ja muidusööjaid.
Vot just sina peaksid süüdi tundma, sest müüd oma rahva maha.
süüdi?!?21. jaanuar 2016, 19:21
kas ma pean tundma ennast süüdi selles, et pean hakkama kartma oma naise ja tütarde pärast, kui n...näljas täisjõus muhameedlastest noorhärrad hakkavad samamoodi ülbama, nagu neil mujal euroopas on tavaks?
to Kuri21. jaanuar 2016, 15:30
Ära on tüüdanud see totatakas hittsõna " vihkamine ".
Kellelgi ei ole araablaste ja aafriklaste vastu mitte midagi, ainuke asi, et siia neid vaja ei ole, elagu oma kodumaal või siis vähemalt oma kultuuriruumis, kuhu nad kuuluvad ja sobivad.
Ei vihka keegi kedagi, aga me EI soovi neid oma kodumaale lagastama ja tüliks.
Mitte ühtegi immigranti siia vaja ei ole, muide immigrantideks kutsuvad nad ennast ise.
hei, kuri22. jaanuar 2016, 08:08
eem, mis propagandat Teie hetkel teete? Las ma arvan - see on üks ilus sõna s-tähega;
ja siis veel multikulti ja kõik see ainuõige ülim idee, mille järele peab joonduma nagu üks mees või muidu...
ise21. jaanuar 2016, 11:00
ta väitis,et tegi laulule sõnad ja Ott ei ole sõnasepp!
miku21. jaanuar 2016, 10:44
Väga segane jutt. Ei saa aru, mida Võrno öelda tahab. Üldse viimasel ajal on ta muutunud kuidagi imelikuks. Tahab hakata EOK esimeheks ja ei tea veel kuhu trügida. Mida ta spordist teab, ta pole ju ise spordimees? Sõjaväe värgist ka visati välja. Mis temaga toimub???? Kas see lahkuminek oli siis nii raske ja ränk, et hakkas tervisele. Tal pidi ju uus kallim olema. Mis siis viga on, et püüab iga hinna eest kusagil sõna võtta ja pildil olla. Sõnavõtut on aga kõik kuidagi segased ja arusaamatud. Äkki olen ise loll ja ei saa nii targast jutust aru.
Clat21. jaanuar 2016, 10:15
Kui te huumorist aru ei saa , siis mis te siin plõksite ja vingute minge parem ravile
kaparoki tantsija21. jaanuar 2016, 09:55
Avandi ja Sepp on hullumeelsete tandem---igale poole ronivad ja ei neist lahti saa. Kas nad ise juba aru ei saa ?!?
Mimi21. jaanuar 2016, 09:24
Äkki Ott Sepp sai lihtsalt aru, et see oli nõme nali ja läks koju häbenema? Erinevalt Avandist.
Mikä Ruumis21. jaanuar 2016, 09:09
reformimaffia mõtles, et teeb Avandist nn. näidise, et kui mölakad ikkagi kõik pagulasvastased on. Et selle ühe ebaõnnestunud nalja pärast me nüüd sööme ära ta. Et kõik, kes ei taha siia massiimmigratsiooni on vihkamist täis si*apead. Mis oleks parem viis end õigustada kui näidata kui kergelt me armastatud koomiku vastu pöörame. Asi läks isegi nii kaugele, et kommentaariumites võtsid sõna reformi palgalised kommenteerijad, kes siis Avandit igal viisil sõimasid, lootuses et rahvas läheb kaasa selle nõiajahiga. Ja isegi kui ta on peast soe, mis siis?
to Mikä ruumis21. jaanuar 2016, 15:35
Mitte keegi ei teinud Avandist näidist.
Avandi on korduvalt välja öelnud, kui väga ta pagulasi armastab ja eestlasi häbeneb.
Mikä Ruumis21. jaanuar 2016, 19:53
kas temast oleneb midagi, et see oluline on?
21. jaanuar 2016, 06:08
ehhh. avandile lihtsalt meeldib pildil püsida. oled teles, oled meeidas, oled igal pool. siis sa oled olemas. sind peab olema näha ja kuulda. ta on selle ära jaganud. ja ongi kõik. kui sinust ei räägita, siis sind pole olemaski. oled provintsi teatris, keegi ei tea ega räägi midagi. tuleb pildil püsida. see toob leiava laule ja võib olla vorstigi peale.
me kõik oleme müüdavad, küsimus on ainult hinnas.
21. jaanuar 2016, 08:30
ja kibestunud on ainult need, keda ei taheta osta või kes ennast liiga odavalt müüvad.
No21. jaanuar 2016, 06:04
Ega selle Võrno naljadki pole väärt midagi,kui olid need Kreisiraadio lood ja muud tema huumorit panin teleka teisele kanalile liiga labased ja tüütud.......
on21. jaanuar 2016, 08:59
ju inimesi kes leiavad alati mille üle vinguda, lihtsalt mõnedel pole naljasoont ja siis hakkab p---ka loopima
Vaba21. jaanuar 2016, 05:15
Mina vahetan kanalit kui kumbki neist ekraanil on .
kik21. jaanuar 2016, 02:29
avandi kiskus hoopis sepa tanki. nagu kunsti inimesed ikka. pauku tehaks lavastaja käsu peale, lavastuses. ega siis näitleja ei vastuta mis lavastaja kokku keerab. ott kannab punast, kui vaja tõmbab sinimust- valge pähe- tal savi... peasi, et pere toidetud
materdatakse maha mitte21. jaanuar 2016, 01:34
Tegijad, aga sitategijad. Avandi tegi midagi tasuta?
ass21. jaanuar 2016, 01:06
Kaua see tsirkus käib.Miljonid visatakse taevasse,tegijaid materdakse maha?
eksid, vôrno21. jaanuar 2016, 00:49
Ei lükatud. Avandi idee ja sônade autorina vabandas. Juba suvel olla sel mehel idee olnud. Palun ära tee ennast kôiketeadjaks, selle arvamusega tegid lihtsalt lolliks. Vabandust, kui solvasin, aga nii see on.
Timofei Golofast (vaana interindelane)20. jaanuar 2016, 23:50
Meeie vaanad Interinde võõitlejad oolime vjaega sjuure problemi es. Sjellepjaerast, eet meeie eei oosanud ooma rjandpriz võõi auuhind keelelegi aanda. Kees vjel eei tia, sis meeie rjaendpriz oon meeie legendarse juuhi Jevgeni Vladimirovitš Kogani kaaargut ja sje aantakse asta sjuurimale internatsionalistile. Nu ja sis meeie ootsustasime, eet sje rjandpriz ljaeheb jaagamisele ja juuhe kaargu sab Mjaert Aavandi ja teeise kaargu Aahto Lopjakas. Njemat mõõlemat oon teeinut sjuure tö ja võõidelnut eennastsaalgavalt Estonias koodanlike natsionalistide vaastu. Ja kuuna neemat mõõlemat oon fizitšeski terrvet sis savat neemat ka juuhe kaarguka aakkama. Sje sur auuhint aantakse vjaelja Nõõukogude Arme aastapjaeval 23. fevralil, miiis oon ka juuhe mailma sjurima internatsionaliisti Maijer Amšel Rotšildi sjunniastapjaev. Ja sje piidu tooimub Taalinas Laaevastiku Oofitseride Maajas! Ja siinna oon ootatut kõõik Estonia internatsionalistit ja Saaliva Estonija võitlejat.
ooo20. jaanuar 2016, 23:44
Võrnoga ongi asjad lausa haiglaselt segased viimasel ajal.....tahab olla ise suur tõerääkija ja arvamuse avaldaja aga kui ka teised eestlased seda teevad siis on ta vihane ja pritsib tatti...
mis jutt20. jaanuar 2016, 23:39
Avandi ju kogu aeg multikulti suur pooldaja olnud ja eestlaste häbeneja.
Ei ole teda keegi tanki lükanud.
Pööriöölane20. jaanuar 2016, 23:28
Ei lükanud seda Avandit keegi tanki! Ise on ta juba vähemalt pool aastat "sallivate" ja multikulti laulu kaasa laulnud. Aga eks ole Avandi parim näide sellest, kuidas isegi mitmendat põlve ja juba eestlastega segunenud migrante pole ikka veel võimalik lõplikult integreerida.
...20. jaanuar 2016, 23:24
Ohjumal küll. Teda lükati ka Kreisiraadioga omal ajal tanki. Sellepärast ongi nii teadjamees.
Kuklasügaja20. jaanuar 2016, 23:22
Väga segane jutt. Kohe algusest peale. M i l l e asemel oleks võinud olla "Kreisiraadio"? Võrno elukaaslasest lahkumineku asemel või (vt vahetult eelnev lõik)? Ja kesse tankilükkaja oli, "meie eestlastena" või? Segane jutt, segane jutt.