Inimesed

LAPSE SÜNNIPÄEV MÄNGUTOAS: arvestada tuleb ligi 200eurose väljaminekuga (3)

LISA KOMMENTAAR

Iseasi20. jaanuar 2016, 07:43
Kas peab ilmtingimata kogu lasteaia lasped v. klassid kokkukutsuma? See on tegelikult mõtetu närvikulu ja raharasikamine. See asi on nii tobedaks ära läinud. Pereringis teatud vanuseni on okei pidada, selle kalli mängumaa asemel kingi laspele parem korralik kingitus. Vanasti sai väikses korteris peetud ja kutsustud oma mängukaaslased, kelleks olid tegelikult naabrilapsed...mitte lasteialarühmast.
elu on liiga heaks läinud, las siis kulutavad oma ülejäänud pappi mängumaale. Meie oleme igaljuhul otsustanud mitte oma lastega käija (kui kutustakse), esiteks, kui käija iga lapse sünnipäev, siis no pool palgast läheks kingituste peale?!, Ei, tänan!!!
Oijah18. jaanuar 2016, 22:41
No kas tõesti enam muud pole teha kui mängutoas käia,mis teil on pappi nii palju et seda raisata? Ei muidugi,rikkurite võsukesed võivad ju kõike lubada. Selle raha eest võiks midagi paremat välja mõelda kui seal kallis mängutoas aega raista.
?19. jaanuar 2016, 17:00
Minu jaoks mängutoad ideaalsed, sest elame väikeses korteris ja no oleks tülikas pead jalad koos istuda-lastele ei jääks üldse mängimiseks ruumi. Ja pole vaja öelda, et ära kutsu siis nii palju, sest meil käivadki ainult lähedasemad sõbrad oma lastega ja neid on kokku umbes 15 pluss vanemad. Mõlema lapse sünnipäevad on ka talvel seega jääb ära õues pidamine. Mina olen tänulik, et mu lapsed saavad kuskil koos oma sõpradega sünnipäeva pidada.