Tõnis Mägi perega (vasakult): Liidia, Tõnis, Mirt ja Kärt.Foto: Arno Saar
Tele
17. jaanuar 2016, 11:15

Nelja tütre isa Tõnis Mägi: olen neile kõigile muusikat kirjutanud (79)

Tänases ETV pühapäevasaates "Hommik Anuga" olid saatekülalisteks muusik Tõnis Mägi oma kahe noorema tütre Liidia ja Mirdiga. 

Nelja tütre isa Tõnis Mägi rääkis, et ta ei ole tütreid kunagi karistanud. Muusik on oma lastele õpetanud, et tuleb teha, mis südamelähedane, milleks on kutsumus ning nagu ütleb sisetunne. Ta on oma loodud muusikat pühendanud kõigile lähedastele. Mägi ütles, et kõige enam on õnnestunud laul "Kaunilt kaua", mille ta kirjutas vanimale tütrele Liis-Katrinile (Liis-Katrin Avandi - toim).

Noorim tütar Mirt (12) ja tänavu põhikooli lõpetav Liidia (16) on isa Tõnise ja ema Kärt Johansoniga käinud kaasas paljudel esinemistel ning esinenud ka ise koos vanematega. Liidia sõnul on ta suveti sageli koos isaga esinemas, vahel lauldakse ka koos. Tüdruk tunnistas, et see on parim, mis suvel olla saab. 

Kauni heliseva häälega Liidia kavatseb saada lauljaks ning ka näitleja amet on talle südamelähedane. Mirt aga ei tea veel, kelleks ta saada tahab. Samas on ta aga juba laule kirjutanud.