Tõnu Kilgas tütardegaFoto: Tairo Lutter
Teater
16. jaanuar 2016, 23:14

Tõnu Kilgas on oma nelja tütre üle väga uhke (116)

Näitleja ja muusik Tõnu Kilgas on väga uhke oma nelja tütre üle ning ütleb, et ei ole tahtnud, et ta lastest näitlejad saavad, sest näitlejate elu viib sageli pere juurest eemale, mille pärast perekond kannatab.

"Neil kõigil on ühel hetkel näitlejaveri välja löönud ja nad on proovinud kätt mõnes kodumaises sarjas või etenduses, aga õnneks on neljast tütrest ainult üks näitlejaks jäänud," rääkis Kilgas.

Piret (Krumm - toim) on neljast tütrest see, kes näitlejana töötab, Ellen on Delfi projektijuht, Susan õpib Imperial College Londonis kolmandal kursusel biomeedikuks ning Hedvigi (Hanson - toim) tähtsaim töö elus on muusika.

Elukutsevalikutest hoolimata on Kilgas kõikide oma tütarde üle väga uhke ja ka nende isiklikud otsused teevad talle vaid heameelt. "Pireti, Elleni ja Susaniga olen olnud see meespool, kes on neile rääkinud elust ja seksist ja kõigest sellest. Ka praegu, kui neil on oma peigmehed, räägitakse isale kõik ausalt hingelt ära ja kui on vaja, annan nõu," räägib Kilgas öeldes, et kõik tütred on leidnud endale toredad kaaslased, mitte "mingid luftipumbad ja näitlejad".

Artikkel tervikuna on lugeda Eesti Päevalehe LP-s.