ÜLLAR LUUP KOMMENTEERIB OMA SUHTEID MARINAGA: "Kahjuks ei saa ma sel teemal enam midagi kõnelda, sest me lihtsalt ei lähe enam koos edasi."Foto: Tairo Lutter
Inimesed
15. jaanuar 2016, 06:00

Telereporter Üllar Luup: läksin lahku naisest, kellega mullu kihlusin (67)

Möödunud aasta märtsis rääkis telereporter Üllar Luup Õhtulehele väga õnnelikult, et on oma kallimale Marinale abieluettepaneku teinud. Nüüd, vähem kui aasta hiljem, on see paar kahjuks lahku läinud. 

Möödunud aasta märtsis rääkis telereporter Üllar Luup Õhtulehele väga õnnelikult, et on oma kallimale Marinale abieluettepaneku teinud. Nüüd, vähem kui aasta hiljem, on see paar kahjuks lahku läinud. 

Õhtuleht võttis Üllariga ühendust, et uurida, kas tema ja kallim Marina, kellele eelmise aasta veebruaris kihlasõrmus sõrme sai libistatud, on juba teinud ka pulmaplaane ning millal rõõmus sündmus toimuda võiks. "Kahjuks ei saa ma sel teemal enam midagi kõnelda, sest me lihtsalt ei lähe enam koos edasi," ütleb Üllar aga ootamatult. Kas see tähendab, et nad on Marinaga lahku läinud? "Seda küll, jah." Üllar ütleb, et muidugi võib küsida, mis nende vahel juhtus, kuid vastust ta lahkumineku asjaoludele ei anna. "Ma ei saa sellele vastata," on tema napp kommentaar.

Üllarist ja Marinast sai paar 2014. aasta sügisel, möödunud aasta 22. veebruaril laskus mees ühele põlvele ja palus Marinat endale naiseks. Mees ütles siis Õhtulehele, et tunne oli lihtsalt nii õige ja ettepanekuks tema arvates liiga vara ei olnud. "Mõnikord on nii, et kui oled inimesega suhelnud viis minutit, siis tunned kohe ära, kuidas on. Räägid inimesega ja tunned, nagu oleksite tuttavad või koos olnud kogu elu." Tuttavaks said Üllar ja Marina mõned aastad tagasi. "Siit Eestist läks üks lennukitäis inimesi ja ajakirjanikke Armeeniasse, kus meil oli nii-öelda rahvamissioon – tehti palju kontserte, olid mitmed kohtumised ja sõprussidemete loomine. Koos TV3ga käisime kohtumas eestlastega, kes on sinna kunagi ammu kolinud ja elama jäänud," rääkis Üllar. 

Edasi lugemiseks: