KoristajaFoto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
12. jaanuar 2016, 17:17

Gazpromi koristajalt varastati 24 000-eurone Diori kott (25)

Täna hommikul teatas Gazpromis koristajana töötav naine Moskva politseile, et talt varastati kallis Diori käekott. Naine ütles selle väärtuseks olevat 300 000 rubla. Firmast aga kinnitati, kott on tegelikult väärt kahte miljonit rubla (24 000 eurot), kuna tegemist on haruldusega.

44aastane naine parkis oma Mitsubishi Outlanderi Rumjantsevo ärikeskuse juurde parklasse, mis asub Uus-Moskvas, ning eemaldus kolmeks minutiks, vahendas Vecherka LifeNewsi. 

Naastes auto juurde avastas ta, et selle salongist oli kadunud tema Diori kott koos pangakaartide ja dokumentidega. Koristaja ütles koti hinnaks 300 000 rubla ehk 3600 eurot. Diori Moskva filiaalist aga kinnitati, et Gazpromi koristaja kott on väärt hoopis kahte miljonit rubla ehk siis 24 000 eurot.

Miks? Aga sellepärast, et sinisest ja mustast krokodillinahast ning hõbedaste kaunistustega aksessuaar oli põhiline 2015. aasta sügis-talvises demonstratsioonis, mille Diori moemaja Pariisis korraldas. Seda kotti saab osta ainult Diori butiikidest, kusjuures Moskvas selliseid mudeleid praegu müüa ei ole, kirjutas lenta.ru. (Kotti ennast näete SIIT.)

Suure tõenäosusega jahtisid vargad just nimelt seda kotti, mille Vene gaasihiiu "lihtne" koristaja vaid kolmeks minutiks autosse ripakile jättis.