Foto: www.facebook.com/marco.tasane
Inimesed
9. jaanuar 2016, 21:32

INIMESED STRIPPAR MARCO UUE LOO PEALE VIHASED: "Ma löön su maha r***k, mu kadunud vanaema oli Rita"! (73)

Kui osa rahvast kannab vimma "Tujurikkuja" skandaalse laulu peale, siis teist kontingenti ärritab hoopiski strippar Marco Tasase uus lugu "Rita Rita vana lita". Inimesed ütlevad, et see solvab Rita-nimelisi.

Marco Tasane tuli sel esmaspäeval välja järjekordse hullusest pakatava üllitisiega "Rita Rita vana lita". Sõnad kirjutas loole Margit Peterson, refrääni mõtles strippar aga ise välja. "Oo, Rita Rita, vana lita, ma söödan sulle nati kassi sitta, et tuleks mõistus lõpuks sul siis pähe, sa topi kassile jalga oma mähe," kõlab killuke Marco tehtud lüürikast.

"Seoses minu uue hitiga ,"Rita Rita vana lita", mida on vaadatud viie päevaga juba 74 000 korda, on potsatanud mu kirjakasti ka vihakirju," teatas Marco täna Facebookis.

"Neil on siis kas vanemad Rita-nimelised, vanavanemad või suisa keegi, kes ammu mulla all. Ollakse pahased ja kurjad ja võetakse seda humoorikat lugu väga tõsiselt. Mul on kahju sellistest inimesest, kel puudub huumorimeel ja eneseiroonia. Neil on raske elada."

Strippari sõnul on talle saadetud e-kirju ja jäetud anonüümseid kommentaare, kus teda laulusõnade pärast sõimatakse. "Üldiselt selliseid ninatarku on ka aastates 15, kes mind Facebookist üles otsivad. Enne seda on nad mind YouTube'is väga roppude sõnadega kommenteerinud. Kui ma neile vastan, siis nad hakkavad mind aga suisa teietma, ilmselt tahavad minuga lihtsalt arutada," selgitas Marco.

Marco ütles Õhtulehele, et paralleele on toodud ka Märt Avandi mõeldud sõnadega "Tujurikkuja" loole. "Sellest on samuti palju viha ja raevu tekkinud. Eks neid, kes kraaksuvad sappi, nii palju Eestis polegi. Nad lihtsalt nö figureerivad kõikjal, ilmselt pole muud teha."

Marco ei teagi, kas teda sõimavad inimesed võtavad asja nii tõsiselt. "Ilmselt inimestel, kel puudub huumorimeel ja eneseiroonia, on ikka väga raske elada. Mul tekkis huumorimeel alles 16-aastaselt ja eneseiroonia nõks hiljem. Enne seda elasin suht masenduses."

Marco tõdes, et kui juba hukkunutega avariidest kirjutatud artiklite kommentaariumites on parastavad ja õelad kommentaarid, siis tema hurjutava tagasiside pärast meelt ei heida. "Mis siis veel minust rääkida," ütles strippar.

Mõned näited Marcole saadetud kirjadest ja vihastest kommentaaridest:

Mu ema nimi on Rita. Ma tean, kus sa elad!

Kas teil häbi pole? Rita-nimelised on väga andekad inimesed ja selline tekst teie poolt!

****, ma löön su maha r***k. Mu kadunud vanaema oli Rita.

Kuule pervo r***k. Minu nimi on Rita ja sugulase nimi samuti Rita. Sa ise peagi sööd meie sitta. Me täiega närvis.