Inimesed

Mida isad meile pärandavad? (10)

LISA KOMMENTAAR

10. jaanuar 2016, 11:18
aga minu isa pärandas mulle vana ford sierra
Minu oma jälle10. jaanuar 2016, 12:44
kuldotsa koos kandmisloaga.
.10. jaanuar 2016, 09:35
Kõik on ennekõike kinni isas.
Algatuseks--inimene on osa lihtlabasest loomariigist.
Hea küll-mõistusega loom.
Kui vaadata tõuaretust, siis määravaks faktoriks on kvaliteetne isaslooma sperma. Sellega saadakse just nimelt soovitud järglased.
Mis aga puutub inimkonda, siis siin määravad enamuses ikkagi loodusseadused.
Samamoodi, nagu loomadel, saavad sigimisõiguse nn "alfaisased"--suuremad, agressiivsemad, kusjuures tihti oma ajuarengult parajad tümikad. lisaks veel "lillelt-lillele" lendamise mentaliteet.
Just nendega sigitatakse mitte kõige paremate omadustega lapsi. Käitusmishäiretega, õppimisraskustega, ja kalduvusega alkoholismile ja egoismile.
Teisisõnu--toodetakse lumpenit.
Edukatel, tarkadel, aga füüsiliselt mitte atraktiivsetel on vähem šansse. Seda enam, et nad ei töllerda mööda ööklubisid ja joomakohti.
Nad kas leiadavad lihtsa naise lihtsast keskkonnast, või ajab neile küüned taha "ei-tea-mitmenda-ringi" naine, kellel tihti mingite suvaliste jorssidega tited soetatud, ja neile tuleb kodu ja ülalpidamine kindlustada.
Ja niimoodi jätkub inimkonna elu igavesti.
vaata,10. jaanuar 2016, 22:37
egas neil, keda sina alfaisasteks nimetad, pole naised ka just kõrgemast soost.
Ma tean hulka väärt mehi, kel tugev pere ja targad lapsed ja tead, nende naised pole ka just sita pealt riisutud. Aga need sinu rusikakangelased ikka selliseid naisi saavad, kes eriti ei valigi, kuna paremad ei taha, lähevad viletsamatega.
Vägivaldsete meeste naised ju reeglina vägivaldsest perest ja nende naised nii samuti vägivaldsest perest,
Seega alfad on siiski naiseti erinevad. Alfa on ju karja juht, seega mitte alla direktori, tavaline rusikakangelane seda pole, tema sõltub oma ülemustest ehk siis päris alfadest.
Neiu10. jaanuar 2016, 00:01
No selle katsega lihtsalt tõestati, et mitte ainult ema, kes kannab last ning toitub ebatervislikult ei ole süüdi, et lapsel on halb ainevahetus, allergiad jne. Samamoodi on süüdi isad!
vanasti öeldi10. jaanuar 2016, 15:42
et kõige andekamad lapsed tulevad noortest tervetest naistest koos vanema targa mehega. Ehk siis naine annab tervise, mees tarkuse.
10. jaanuar 2016, 21:59
joodikust-narkomaanist isal võivad vägagi haiged lapsed sündida. Seega mees peab ka oma tervist hoidma. Vana mehe lapsed võivad väga suure tõenäosusega aspargeri sündroomi saada. Ja tarkus käib ikka inimeseti, mitte ei tule automaatselt vanusega. Loll noor mees on ka vanana loll, samas professor või teadlane oli ka noorena tark. See ikka geenidest-kasvatusest ja mõningal määral koolist oleneb, kas mees on tark või mitte. Väga üksikud on väga targad. Seega, kui külmalt kalkuleerida, siis kindlam ikka noore-terve ja targa mehega lapsi teha.
9. jaanuar 2016, 21:41
9. jaanuar 2016, 18:05
spermat ja ikka spermat mida veel paremat tahta.
abdul9. jaanuar 2016, 15:40
Noh , ahvist arenenud paugud!? Kõik ülikeerukad asjad sünnivad "iseenesest" aga meie ahvist arenenud tegelased ei suuda isegi suure geeni