PÕLGAB STEREOTÜÜPE: «Olen päris tihti märganud, et Eestis on inimestele stereotüüpsus omane, aga ma ei ole ju süüdi, et selline – loomulik blond ja kõhn – välja näen,» muigab blondi juuksepahmaka ja modellimõõtudega Helen. Nii peetakse tedagi alailma tibinduse etaloniks, kel mõistuse asemel peas peotäis põhku.Foto: Alar Truu
Inimesed
5. jaanuar 2016, 06:00

Abielusaate-Helen: "Ma ei ole mingi ülbe ja tühi blondiin, vaid pigem teadlasetüüpi nohik." (43)

Heleni irooniast pakatav blogi "Kšhh" naeruvääristab inimeste pealiskaudsust.

Heleni irooniast pakatav blogi "Kšhh" naeruvääristab inimeste pealiskaudsust.

"Tibiks saada on lihtne," lajatab saatest "Abielus esimesest silmapilgust" tuntud Helen Kõpp oma blogis "Kšhh" irooniliselt. "Tibi oled automaatselt kohe, kui näed juhuslikult natukenegi parem välja kui teine kade inimene. Aga ekstratibi? Ekstratibi ei panusta absoluutselt oma sisemaailmale ja näeb alati parem välja, kui tibi, sest lihtsalt hoolitseb enda eest rohkem." Ühtlasi jagab ta ses blogisissekandes "Kuidas transformeeruda ekstratibiks" lahkelt asjakohaseid näpunäiteid. Viimne kui üks neist helendab irooniast.

"Olen päris tihti märganud, et Eestis on inimestele stereotüüpsus omane, aga ma ei ole ju süüdi, et selline – loomulik blond ja kõhn – välja näen," muigab blondi juuksepahmaka ja modellimõõtudega Helen. Nii peetakse teda alailma tibinduse etaloniks, kel mõistuse asemel peas peotäis põhku. Kui sedagi.

Edasi lugemiseks: