FBI agendid Scully (Gillian Anderson) ja Mulder (David Duchovny) naasevad ekraanile.Foto: facebook.com/thexfilesonfox
Tele
2. jaanuar 2016, 21:31

VIDEO | "Salatoimikute" uus hooaeg paljastab Mulderi ja Scully lapse loo (2)

"Salatoimikute" fännid teavad, et sarja peategelased Mulder ja Scully said ühise lapse, kuid maimukese sigitamise üksikasjad on jäänud saladuseks. Kultussarja uued osad peaksid selguse majja tooma. "Armastus pole kuhugi kadunud," paljastab "Salatoimikute" täht Gillian Anderson värskes 21minutilises treileris. 

"Lapse tekkimise asjaolude suhtes olime väga ebamäärased, aga nüüd, kus lugu edasi läheb, saab sellest tähtsam küsimus," ütles "Salatoimikute" looja Chris Carter värskes videotreileris.

2002. aastal üheksa hooaja järel lõppenud sarja peategelased, FBI agendid Scully (Gillian Anderson) ja Mulder (David Duchovny) naasevad ekraanile ning kuue värske osa põhiteemaks ongi nende eluvalikud, vahendab Daily Mail. "Seitse-kaheksa aastat on möödunud. Aeg on nende kahe suhetele väga ränga pitseri vajutanud," räägib Carter. "Uurime, mis selle aja jooksul on juhtunud." 

Avaldatud kaadrites näeb peategelasi tuulisel rannal tundeküllaselt rääkimas. "Tõime lapsevanematena raske ohvri, et poiss oleks väljaspool ohtu," ütleb Scully pisarsilmi. "Adopteerimine toimus tema heaolu nimel. Aga ma muudkui mõtlen tema peale, Fox. Ta oleks nüüd 15aastane. Olen igast viimasest kui tema eluaastast ilma jäänud ja vihkan end vahel, et mul polnud julgust talle toeks jääda." 

Kanadas Vancouveris filmitud "The X-Files: Re-Opened" pakub peale inimsuhtedraama ohtralt tulnukaid, koletisi ja vandenõuteooriaid. Tulekul on näiteks tohutu kokkupõrge ning mees, kes võib olla sisalik. Jälle on platsis salapärane sigaretisuitsetaja, keda kehastas William B. Davis. Mulderi ja Scully ülemust kehastab endistviisi Mitch Pileggi. "See on nagu rattasõit. Läksime kolmekesi kohe uuesti rolli sisse," ütleb Pileggi. "Salatoimikud" jõuavad kahe eriseansina Foxi telekanalil eetrisse 24. ja 25. jaanuaril.