Foto: Erakogu
Blogid
3. jaanuar 2016, 12:51

Reisisoovitused: kuhu ja miks minna 2016. aastal? (3)

Toetudes enda reisikogemustele, teadmistele ja selleteemalistele loetud uudistele, koostasin nimekirja kohtadest, kuhu võiks tänavu minna :)

Puerto Rico. Üks asi on see, et Puerto Rico on sügaval minu südames ja see tõesti on imearmas Kariibi mere saar. Teine asi on aga fakt, et Tallinnast Puerto Ricole saab tänu Norwegianile lennata imeodavalt. Kõige odavamad piletid, mida mina näinud olen, on maksnud 130 eurot (üks ots).

Rio de Janeiro. Veebruaris rõõmustab Rio de Janeiro karnevaliga, suvel aga olümpiamängudega. Linn valmistub hoolsasti suureks ürituseks ning seetõttu on kõik välismaalaste jaoks ülimalt mugavaks tehtud.

Jaapan. Väidetavalt on Jaapanis odavam kui viimaste aastate jooksul. Lisaks sellele valmistutakse agaralt 2020. aasta olümpiamängudeks, mis tähendab, et välismaalaste eest nii-öelda hoolitsetakse. Ise pole kahjuks veel Jaapanisse jõudnud.

Kuuba. USA ja Kuuba suhted on soojad ning müstilisse saareriiki voolab üha enam ameeriklastest turiste. Seetõttu soovitan mina Kuubal ära käia võimalikult kiiresti – nii kaua, kuni seda kommunismi ja mahajäämust on veel näha. Ise käisin Kuubal veidi üle kahe aasta tagasi.

Poola. Wroclav on tänavu Euroopa kultuuripealinn.

Hispaania. Ka Baskimaal asuv San Sebastian on sel aastal Euroopa kultuuripealinn. Tegemist on armsa linnaga, kuid rääkides Baskimaast, siis San Sebastiani lähedal asub Bilbao, mis on üks minu lemmiklinnu Hispaanias. Ka üldiselt on Hispaania võrratu: Barcelona, Sevilla, Salamanca on igatahes külastamist väärt.

Malaisia. Tais on minu meelest väga paljud inimesed käinud. Seega soovitaksin mina teist lähedalasuvat riiki: Malaisiat. Pealegi olen viimasel ajal näinud mitmeid sooduspakkumisi Malaisiasse.

Paapua Uus-Guinea. Sattusin Costa Rical lobisema ühe tüdrukuga, kes on väga-väga palju reisinud. Ta nimetas Paapua Uus-Guinead kahtlemata kõige huvitavamaks kohaks, kus ta käinud on.

Boliivia. Tegemist on Ladina-Ameerika ühe kõige odavama riigiga, mis pakub palju vaatamist. Lõuna-Ameerikas reisides soovitan Boliiviasse ka põigata. Tõsi küll, nii palju, kui mina tean, otse Euroopast Boliiviasse lennata on kallivõitu. Lisaks sellele tabab Euroopast Boliiviasse lennates kõrgushaigus.

Kuhu minna aga siis, kui tahad odavalt läbi saada, matkata, kultuurišokki või midagi muud, loe nõuandeid SIIT!

Ela minu tegemistele kaasa ka Facebookis!