Video: Mari Luud
Saund
31. detsember 2015, 00:03

ÕHTULEHE VIDEO | Aastahiti võitja Karl-Erik Taukar: ootamatu tunne on! (2)

"Umbes selline tunne on, et astud ruumi sisse, kõik millegipärast vaatavad sind ja saad aru, et oled võitnud midagi," kommenteeris värskelt Raadio 2 aastahiti auhinnaga pärjatud Karl-Erik Taukar. 

"Väga ootamatu tunne, sest ma olin veendunud, et võidab Eesti hip-hopi raskekahurvägi, aga näed, läks sedaviisi," ütleb Taukar, kelle laulu "Segased lood" inimesed esimesele kohale hääletasid. "Ma arvan, et meil oli hea lugu, hea video ja juhtus ajastusega ka nii, et lugu oli rahval meeles. On vana tõde, et aasta teises pooles ilmunud lood kipuvad neid auhindu võitma," arutleb laulja, miks just teda sellise auhinnaga õnnistati.

Karl-Eriku jaoks oli lõppev aasta tõeliselt põnev. "Kevadel oli mul suur rõõm proovida kätt saatejuhina, äsja lõppes üks vaimustav projekt nimega "Laula mu laulu", aastas on olnud nii palju emotsioone. Mul ei jagu sõnu tänulikkuse väljendamiseks, mis minu sees on."

Kuula videost, mis olid Taukari aasta tähtsündmused, milliseid lubadusi ta endale aasta algul andis ja mis ta Õhtulehele veel rääkis!