Video: Mari Luud
Inimesed
31. detsember 2015, 08:52

SUUR GALERII: vaata, kes galal pildile jäid!

GALERII JA ÕHTULEHE VIDEO | Raadio 2 aastahiti võitja Karl-Erik Taukar: see võit on ootamatu! (9)

"Mul on praegu selline tunne, et astud ruumi sisse, kõik vaatavad sind ja siis sa saad aru, et sa oled midagi võitnud. Väga ootamatu," kommenteerib värske Raadio 2 Aastahiti auhinnaga pärjatud Karl-Erik Taukar

"Mul on praegu selline tunne, et astud ruumi sisse, kõik vaatavad sind ja siis sa saad aru, et sa oled midagi võitnud. Väga ootamatu," kommenteerib värske Raadio 2 Aastahiti auhinnaga pärjatud Karl-Erik Taukar. 

Karl-Erik Taukari lugu "Segased lood" kuulutati eile õhtul Club Butterflys tänavuse Raadio 2 aastahiti vääriliseks. Võitja esines samal ajal Nordea kontserdimajas. Kui Taukar aga kohale jõudis, oli ta üllatus suur, kui auhind kohe pihku pisteti. "Ma olin täiesti veendunud, et võidab Eesti hip-hopi raskekahurvägi eesotsas Paul Oja ja Genkaga," tunnistab Taukar, et võit oli tema jaoks ootamatu. Oma loo trumpideks peab ta head laulu, mida saatis ka hea muusikavideo. "Ajastus oli ka selline, et lugu oli rahval hästi meeles," ütleb Taukar septembris ilmunud singli kohta. Tegelikult on laul pärit tema möödunud aastal ilmunud plaadilt "Vääramatu jõud". "Aga enne ei tea lugusid ju mitte keegi, kui need pole singlina väljas," räägib laulja. 

Edasi lugemiseks: