Inimesed

Kes on Ieva Kupce teise lapse isa? (330)

LISA KOMMENTAAR

tom3. jaanuar 2016, 15:08
iga laps ise mehega!? no laske aga olla..minu silmis pole tal küll pluss punkte!!!!
http://www.ohtuleht.ee/267678/merry-bullock-olulisim-parand-toomaselt-peale-laste-oli-see-et-ta-toi-mind-eestisse2. jaanuar 2016, 10:55
Kui Toomas leidis 11 aastat tagasi Tartus volbriööl uue noore silmarõõmu, tollase Eesti Päevalehe turundusdirektori Evelin Int-Lamboti, olid mõlemad abielus.
Algul looritas armulugu saladuskate, avalikel üritustel käis tegelikult juba Eveliniga koos elav Toomas Hendrik ikka koos Merryga. Ühel üritusel olnud piinlikul kombel ühtaegu kohal nii Merry kui ka Evelin...
Bullock seisis kaua truult üleaisalööjast abikaasa eest ja kinnitas ajakirjanikele, et jutud abielulahutusest on jama ning Toomas Hendrikut kui karismaatilist meest on alati saatnud naiste kõrgendatud tähelepanu, millega ta olevat ammu harjunud.
Suurem skandaal tõusis 1998, kui selgus, et välisminister laseb maksumaksja taskust kinni maksta oma ametikorteri 20 000 krooni suurust üüri ja elab ise hoopis armukese juures. Ametikorter oli peavarjuks mahajäetud naisele-lastele.
Ametlik lahutus venis pikale, Ilves on seda põhjendanud bürokraatia ja iseenda hõivatusega. Lahutus jõustus alles 2004, kui Toomase ja Evelini armuvili, tütar Kadri-Keiu oli üheaastane. Samal aastal kibeles Ilves Eveliniga abielu vormistama.
Ilves on väitnud, et tema suhted Merryga jäid sõbralikuks. Bullock ei ole lahutusest kunagi kõnelda soovinud. Mõni aasta tagasi antud Ekspressi intervjuus soovitab ta ajakirjanikul endal uurimistööd teha.
kollanetibuu2. jaanuar 2016, 02:17
eks see Ilvese laps ole... kui siin ennustati, et Ilvesel ja Kupcel sünnib teine laps, kelleks on poeg... kus siis see esimene laps on??? ja nad pidavat väga ammused tuttavad olema ja midagi pidi juba ammu lõõmamas kindlasti olema...
inimesed,MIS SEE TEIE ASI ON,1. jaanuar 2016, 23:18
ärge olge nii madalad,et ei suuda millestki muust mõelda,kui teiste eraelust!Mis see teie asi on,kes kellega abiellub ja kes on laste isad.ELAGE OMA ELU JA VAADAKE ,KUIDAS TEIE OMA LAPSED ,MEHED ,VENNAD JA MUUD SUGULASED ELAVAD.
Kas te olete ise pühakud ja ilma ühegi veata,et siin teisi arvustate ?VAEVALT KÜLL.
2. jaanuar 2016, 12:39
Mind ei huvitagi see mida naabrimees teeb või kellega sigib,jutt on meie riigi juhist,kes peab olema meie rahva suhtes aus ja õiglane,eeskujulik ja väärikas. Isegi pärast ametiaja lõppu,peab ta olema väärikas,et me ei peaks häbenema oma endist riigipead.Ta on ju 2 korda ISE endale sellise tee valinud presidendiks kanditeerimisel.[ Prostituut ei saa ka kooli juhtida]
President1. jaanuar 2016, 22:49
ole aumees ja niipalju väärikas,et astu tagasi.Sa oled ju moraalitu abielulõhkuja.Kas sul oma laste ees häbi ei ole.Kui see kõik oleks olnud pärast abielu,oleks rahvas sinust veel lugu pidanud. Näed isegi nende kommentaaride põhjal,et rahvas sind ei armasta.Tagane ja mine oma teed.Kadri-Keiule ei mõtle sa üldse,kuidas tema sellest välja tuleb,mis eeskuju tema vanaisa on.
KADRI KEIU ON JU PRESIDENDI TÜTAR,MITTE 1. jaanuar 2016, 23:00
TEMA LAPSELAPS. kUIDAS TE NII MÖÖDA PANETE.?jA ÜLDSE--ELAGE OMA ELU,MIS TE TOPITE OMA NINA TEISTE ELLU?
just nimelt2. jaanuar 2016, 12:14
tean seda isegi,et on isa,aga käitub oma laste,pere ja rahva suhtes nagu seniilne vanaisa.President PEAB olema väärikas,õiglane.niikaua kui esindab EESTI RAHVAST JA RIIKI.Ei ole õnnelik oma presidendi üle ja ei soovi õnne ka.Täna ei olevat sobiv päev ka abiellumiseks,isegi tähed ei soosi seda tegevust.
kuidas see on võimalik1. jaanuar 2016, 22:48
Ema,kes lapsel mähkmeid vahetab ja lutipudeliga last toidab mõtleb hoopis võrgu punumise peale, jookseb vanamehe ja lapse vahet .Siis hakkab see naine mehele kaelaks ,kes keerab mehe pead kuhu ise tahab .Mees läheb nii leili ja õhku täis ,et ei jaga enne midagi ,kui kiriku laulatuselt vaevu koju naaseb.Kui pilvede pealt alla kukub avastab ,mis tegi on juba hilja noor naine ei lepi vähesega ta tahab kõike ja kohe .
IEVA.le1. jaanuar 2016, 22:34
Ieva emal võib küll häbi olla kui teaks,et tema valelikku tütart eestisse ei taheta.Mis väärtushinnangud ja eeskuju lastele ronida vanade abielumeeste voodisse,on alles ISU.Mida läti ajalehed sellest kirjutavad.
Häbi sellise presidendi üle1. jaanuar 2016, 22:19
kirikus ju küsitakse kas kellelgi on midagi selle abielu vastu,eesti rahvas on selle valeliku abielu vastu.Me ei taha teda oma maksudest ülal pidada,takistage seda abielu.President astu tagasi sa lähed sellega ka ajalukku,et salgasid oma lapse maha ja rikute teise perekonna rahu,valetades surnud mehe peale.asiaat vb vaatas kaugelt ieva poole.
erman sim1. jaanuar 2016, 19:24
ieva piiblitegelane on vilkalt klmmerdunud,
piiblitegelane ieva on klammerdanud nn. pumba kallale. side lõpp.
imelik1. jaanuar 2016, 18:42
KIrju elu nautiv Ieva tütar oli alles rinnalaps 1,5 a ,imik ,kui uus mees välja valiti ,keda lüpsma hakata.Vilav pilk on see ,mis reedab suurt saaki jahtivat näljast lõvi.Teised mehed ei tahtnud et neid alla kugistatakse.Kuhu oli kiiret.
geenid või iseloom1. jaanuar 2016, 18:23
Olgu nii tark ja kõrgel ametipostil kui tahes ,kõik sõltub iseloomu joonest ja nende kõverustest.Miks ei sobinud naise endiste laste isad,kui tumedad jooned juhivad mõistust , ei saa seda peita ei uhkete kostüümidega,ballikleitidega ega ka teise kaaslase käevangus olles.Laste käekäik ütleb enamat ,kui petlik naeratus.
Kaval Ants ja Vanapaga1. jaanuar 2016, 15:03
Vanapagan rassis terve elu ja kaevas Antsule oma poegadega kraavi,Kaval Ants aga käis vahete-vahel vaatamas ,kuidas töö edeneb ,valge särk seljas kikilips ees.Kui töö tehtud pettis kaval Ants kõik endale.Aga talle jäi ikka veel väheks...ja siis tuli tühjast udust .... ,mis kõik tegude tagajärjed päevavalgele tõid koos kaugele ulatuvate tagajärgedeni...Teisi pettes ,petad iseennast.
HÄBI IEVALE !!!!!!!!!!!!1. jaanuar 2016, 14:41
INIMENE, KES VALETAB RAHVALE NÄKKU; VALETAB NEILE KEDA ESINDAB ABIKAASA
VÕI KIHLATUNA - EI VÄÄRI EESTI VABARIIGI APARATUUSI ESILEEDI
OLEMAST ( mõtlen siin teise lapse isadust)
Huvitav?1. jaanuar 2016, 10:29
Aser suri vähki 2012, laps sündis 2013.`Mis mees see vähi lõpufaasis lapsi jaksab teha? Mis naine lõppfaasi vähihaigega lapsi nikerdab? Oiiii, udune asi...-
Pill3. jaanuar 2016, 10:47
Artiklis on kirjas,et teine laps sündis möödrunud aastal (2014)???? Miski hull häma kõigi,nii presidendi kantselei kui ka ajakirjanike poolt.Ehk varsti tuleb teade,et T_H lapsendab abikaasa tütre ja siis on ju kõik hästi. Nende elu, las elavad, ainult ,et mõnes riigis on presidendile ka eetilised nõudmised.....
Mõista, mõista, kes see on?12. jaanuar 2016, 18:55
Oskan lugeda- laps sündis eelmisel aastal, ehk 2014. Valmis pidi ta tehtama vähemalt aastal 2013. Oletatav isa suri aga 2012!? Olen jah kuri vanamutt! Kui kaua see naine siis last emaüsas kannab?
herr Sildam on siis Ieva moraalne kindlus ja alati meisterdamise juures.31. detsember 2015, 16:23
till peabki pikem olema, till on mehe tunnus Ikkagi isane ja igati sobiv estoniansitele.
Kui härrased käisid Eesti Lipule kusemas,siis jooksid nad otse V.Kersna saatesse sellest hõiskama .kas ka nüüd tuleb sealt tõde välja ?
mis teha31. detsember 2015, 13:05
Mis teha ,kui inimese maailm on liiga suur ja arenguruumi enam pole,selle asemel on aga edevus ja super tähelepanu vajadus ja janu,kus kõik inimlikud väärtused ununevad.Kirikud võiks kõik sulgeda ,kus tegeletakse petmisega,kui mitu korda peab kirikus laulatama ja lahutama surmani õnnistatud paare.Puhastusriitused suure papi eest on jama,ainus õnnistatud on papp ise,kes mõtleb raha peale.
31. detsember 2015, 12:31
Eesti ei vaja moraalitut presidenti kelle till pikem kui aru
JA KUIDAS 1. jaanuar 2016, 23:05
ON SU ENDA ARUGA LOOD?EI NÄITA SIIN JUST PARIMAST KÜLJEST.
põhjuse - põhjus31. detsember 2015, 12:03
Kiire abiellumise põhjus võib välja tulla 7 kuu pärast,praegu ei paista välja ! Lastega manipuleerimine on naise juures kõige tülgastavam ärakasutamise viis.Kes enne valetanud ,teeb seda uuesti sugu ei loe.
Aga31. detsember 2015, 09:57
Aga kellest saab Ieva kolmanda lapse isa?
Kõige jubedam on,31. detsember 2015, 05:49
kui päris isa oma lapse maha salgab. Ei ole näinud-ei ole,teinud-ei ole kuulnud..
ei ole ime31. detsember 2015, 16:27
õldsegi mitte,hoopis tavaline asi.
ei ole ime31. detsember 2015, 16:27
õldsegi mitte,hoopis tavaline asi.
resümee31. detsember 2015, 03:08
tegelikult ei ole vahet kellega eesti president koos elab , kellega tal on lapsed ja kellega ta abiellub. Sopalehed ja pööbelkommentaatorid löövad kõik need naised ühtemoodi risti ja kallavad solgiga üle. Klassikaline iidne sõjakunst - ründa oma vastase kõige nõrgemat kohta ehk siis presidendi puhul ründa tema naisi.
Kelle huvides see toimub?
kui ta oleks suvaline kutt ,aga ta on siiski Obama enda esindaja31. detsember 2015, 19:43
ja te ülistate seda presidendi nimega ..... On mõned asjad,mis sobivad, ja mis ei sobi.
Jönki õpetab teile õiget elamist,ei maksa talle pahaks panna.
Võtke eeskuju.
taavi31. detsember 2015, 00:02
See, kes on teise lapse isa, pole oluline. Oluline on teadmine, et see mees soovib euroopasse sisse tuua selliseid moslemeid: Miksa sellest ei kirjutata?
Moslemite tegelik pale, aga presidendile see sobib. Miks? Ja see kõik ainult selle eest, et väidetavalt põletas koraabi. Mitu moslemit seal läks appi inimesele ja mitu tundis äärmis mõnu asja juures? Ja kus siin hirmul suured silmad on?
http://vidmax.com/video/131275-Sickening-video-shows-a-27yr-old-Muslim-women-being-falsely-accused-t...
sry31. detsember 2015, 00:49
president hendrik30. detsember 2015, 22:52
Oi30. detsember 2015, 22:42
See lätlanna otsibki endast 20 aastat vanemaid mehi. Mingi probleem oma isaga? Peab ikka jultumust olema ametis ja abielus olevat presidenti võrgutama hakata.
arvaja30. detsember 2015, 21:38
selle rahvaga ei tasu nalja teha. Laimajatel nende elus kohta ei ole, tundubki, et välismaal sündinutel, nagu lätlannal ja Rootsis sündinud inimesel on kombeks alavääristada venelasi jt. Ida-Euroopa rahvusi, et mis need ka teavad. Vaadake, et te oma elu laimu pärast ei kaota. Need inimesed ja rahvused ei tee nalja. Perekond on neil au sees, mitte mingi litsilöömine ja millegi kinnimätsimine,. Kas DNA test selle mehe isadusest on tehtud, kui ei ole, siis olge vait.
ei mõista su juttu, räägi selgemini30. detsember 2015, 21:44
Mis rahvaga? Kas väljavalitutega?
Võimalik vaid Venemaal?30. detsember 2015, 21:18
Piinlik, et taoline jaburus ja valetamine sünnib ka meil Eestimaal. Selge, et lapse isa on papa Ilves ning mida rohkem visatakse naiivsele rahvale ette närimiskonte a`la kes laulatab, mis kleiti paneb selga jne. seda selgem on ka tõde.
too teine pere teises riigis30. detsember 2015, 21:39
peaks laskma DNA testi teha ja andma laimu eest veel kohtusse ka need valetajad.
30. detsember 2015, 20:33
Loodetavasti Sildam lendab koos presidendiga.
arvasin30. detsember 2015, 19:58
et läheb pensionile hoopis eeskätt.
tean30. detsember 2015, 19:35
agent nr.000 , X- rrigist.
Võta üks ja viska teist30. detsember 2015, 19:24
Mind häirib, et ka 2012. aastal surnud väidetav lapse isa oli abielus. Korduv muster, kas pole? Mõlemal.
Huvitav jah....30. detsember 2015, 23:44
Ka 1. lapse isa on Ievast 11 aastat vanem,kas ka too oli abielumees , kui lapse hakkama panid?
Selgeltnägija30. detsember 2015, 18:19
Tom on kõiki ära kasutanud. Alates esimesest naisest, rääkimata Evelinist (kes Ärma üles ehitas): kõigilt võtnud koorekorra. Hüppelauaks oli ka SDE.
Küllap kasutab ta ka selle viimase. Eestile ei ole uuest prouast miskit kasu: keelt ta ei valda, esindusfunktsioone ei saa täita. Kätlemise teeb ehk ära - pole sõnu vaja.
Meelde jääb viimane presidendi vastuvõtt, kus Evelin jättis meiega väga soliidselt hüvasti. Tseremoonial osalesid ka presidendi poeg esimesest abielust ja nende ühine tütar Kadri-Keiu.
See oli väga südamlik ja siiras.
eks ta välismaal ja lähivälismaal30. detsember 2015, 18:46
räägib inglise ja läti keeles näiteks, muidu päri.
vabandust30. detsember 2015, 17:12
30. detsember 2015, 17:11
Sina THI oled vastik tiitane vanamees ja lõpeta siin kommentaarjumis säutsumine. Sind ei õigusta miski. Häbi sul olgu !
30. detsember 2015, 16:57
Ari ma ei saa, mis vahet on kellega tal laps on, olgu vöi Taavi Röivasega. Kui Toomas on nöus teda kasvatama siis pole ju probleemi. Kui teda ennast ei sega siis köik OK ju. Kus nüüd moraali jüngrid .vaadake ringi kui paljud kasvatavad teiste meeste lapsi. Kedagi ei koti kellega laps on tehtud. Tavaliselt neil kes teiste elusid arvustavad on oma elud pees! Öpetama ja moraali lugema köige hakkajamad!
EGA SINU 1. jaanuar 2016, 23:11
KÄEST TULEGI KEEGI LUBA KÜSIMA,ÄRA NÄE VAEVA.PRESIDENT VEEL AMMUGI MITTE.Vaat,kus keelaja väljas!
tema on president30. detsember 2015, 18:48
mitte mees v. ilves metsast.
30. detsember 2015, 18:54
sina kasvatad,oma rahaga,mitte kikx. tädi on nagu liiderlik? laps alles väike,juba uus mees,muide kõik rahva kukil. häh. eestlane,mõtle-mingi nätsuga tüüp,usast ja läti ebakindlate elukommetega tädi esindavad eestlast?
kuid30. detsember 2015, 16:47
mingis teemas olid need lingid lisatud
http://www.delfi.lv/kultura/news/screen/foto-ilvess-ar-toposo-kundzi-riga-pagodina-lupatinus.d?id=46...
http://www.delfi.lv/kultura/news/screen/foto-ilvess-ar-toposo-kundzi-riga-pagodina-lupatinus.d?id=46...#!dgs=dgslv-69019:5199469
kui seda last vaadata, siis tundub väga heleda nahaga olema
ei tohiks küll kritiseerida antud teemas, kuid kui tehakse pidevalt "jokk" skeeme ja "ärmatatakse" ja nüüd lisatakse sujuvalt üks ülalpeetav eesti riigi kukile, siis lihtsalt pole midagi head öelda, kahjuks....ootaks mees oma ametiaja lõpuni ja abielluks alles siis, aga ei. järelikult on selleks põhjus mida polegi kaua vaja välja mõelda.
nagu ärma tallu riigi poolt makstud rahadest veel vähe oleks, nüüd vaja uus residents ruttu valmis saada http://www.ehitusuudised.ee/uudised/2015/09/29/presidendi-residentsi-ehitust-plaanitakse-tuleva-aast...
ja siis igal aastal tehakse meil jõulutunnelit........selline riik on eesti
30. detsember 2015, 19:50
kui see heledapäine laps on aseri oma, ma olen Eefraim Pikksukk ekh neegrikuningas
30. detsember 2015, 16:42
Pidi Toomase moodi olema!
muff30. detsember 2015, 16:41
no kas pole enam muud kaagutada kes on kelle isa, isa on see kes lapse soetas aga alati ei olegi see oluline, tähtsam on see kas see laps oli soovitud ja , et ta kasvaks heas ja armastavas peres! ääd aasta lõppu ja rohkem sallivust uuel aastal!
ah30. detsember 2015, 16:42
mitmes "hea ja armastav" pere neil mõlemal juba siis on?
E30. detsember 2015, 17:43
16.41 maffia30. detsember 2015, 17:38
Ärakobise, aitab neist armastavatest kiidulauludest,kellele neid vaja on? Misneed sulle annavad,lolli tundemärgi ehk.
...30. detsember 2015, 19:58
kle maailmanaba hoia oma tarkus endale seda on sul niigi vähe!
30. detsember 2015, 20:18
see oli 16.41-le muffile,ega talpole jumidagi hoida,tarkusest pole haisugi.
...30. detsember 2015, 18:52
on küll vahe, kelle laps. Siit tuleb välja ka Evelini käitumise põhjus välja
küll räuskavad30. detsember 2015, 16:08
yanatoomikumi trollikontor on ka läti ždanoka trollikontori abiks võtnud
kes räuskab31. detsember 2015, 19:36
siin kiidetakse usinat ja abielus truudust hindavat seemendajat.See hoopis teine lugu.
Kas Vana Toom siis ilusa kuti kõhuõde ka või?
kes räuskab31. detsember 2015, 19:36
siin kiidetakse usinat ja abielus truudust hindavat seemendajat.See hoopis teine lugu.
Kas Vana Toom siis ilusa kuti kõhuõde ka või?
nii lihtne tõde30. detsember 2015, 16:02
Kus oli IEVA 9 kuud enne 2 aastase tütre sündi.Ja kus oli samal aja Ilves.Samad päevad on ju lihtne dokumentidest järgi vaadata.Naine tundub olevat kullaotsija ,kes jätab oma lapsed omapäi.Naine peab ikka väga julm ja valelik olema,kui julgeb rahva ette tulla sellise taustaga.Kui ta midagi ei tunne on tal mõttes oma elu kindlustamine ja raha.Õige ema ei jäta oma lapsi üksi,lapsed mäletavad.
nii täpselt ei saa vist kahjuks arvestada30. detsember 2015, 18:50
siis peab teadma ka naise ovulatsiooni, tsüklit, kuupuhastust jne... Rasedus ei ole vaid lihtsalt 9 kuud, vaid teatud kindlad nädalad, mida oskavad arstid arvestada. Igal ajal graviidseks ju ka ei jää. E. Ilves ehk umbes teab ka, millal oli tema endine abikaasa välisvisiitidel v. kus n-ö üksi.
jh30. detsember 2015, 19:41
evelin võiks veel raamatu kirjutada ja kõigest lähemalt rääkida.
ta peaks30. detsember 2015, 21:41
nöudma DNA testi ja sellelt laimatud perelt samamoodi ning asutama ühisrinde laimajate ning valetajate vastu.
evelin ei taha31. detsember 2015, 16:32
veel kolida teise ja paremasse ilma.
Nonii30. detsember 2015, 15:26
Surnud teatavasti ei räägi. Küllap asjaosalised ise teavad, kuidas asjad on. Selge on see, et kui VALE peaks selguma ja ühtlasi ka, et Ilves on elanud presidendiks oleku ajal kaksikelu, tuleks tagandamine kohe! Ükskõik, kuidas käitub rahvas, aga moraalitu riigijuht viib oma amoraalse elu eeskujuga, seda propageerides riigi ja ühiskonna kaosesse. Sügav põlgus.
eestlanna30. detsember 2015, 15:07
see kommentaarium näitab üsna adekvaatselt keskmise delfiiliku vaimset taset ja poliitilist kallutatust. Õnneks ei saa muu maailm eesti keelest aru ja siinse sogase tiigivee haisupommid jäävadki nn lokaalseks reostuseks .
Eesti riigi hapuks läinud siseelu ei kujunda mitte president vaid EELKÕIGE nn 101 dalmaatslast kes end riigikoguks nimetavad ja riigivankrit korraga eri suundadesse üritavad vedada vastavalt iga dalmaatslase isiklikule huvile.
ah30. detsember 2015, 15:14
aga igal koerakarjal peab olema KINDLA käega juht! aga mitte jooksma koerakarja sabas.
ja sina?30. detsember 2015, 17:00
kelleks sina end nimetad? paned ja määrad kõik paika? kuidas vaimse tasemega on? reostusega, mida tekitad? sõimad kõik läbi?
kle eestlanna30. detsember 2015, 17:00
varsti tulevad need jamad, valed ja litutamised korralikult avalikuks, siis saab maailm ka kõigest teada.
15.0730. detsember 2015, 17:50
DELFIILIK,kui tore nimi sul?Oled Toomase ameti üle võtnud, uusi sõnu leiutama hakanud.
Moskiito30. detsember 2015, 15:05
Tere, süljekausi-inimesed! Tahaks ka tatistada, aga kauss ajab üle ääre,kas keegi moderaatoritest ei saaks seda vahepeal tühjaks valada?
jah30. detsember 2015, 16:49
aga sina oled siis harjunud kohe põrandale lärtsatama...Või tänavale. vahepeal juba tundus, et tänaval jäi neid lärakaid vähemaks...
15.05 102 dalmaatslane30. detsember 2015, 17:46
Mis kaussi sul vaja on,seni oled kõigile näkku valetanud ja sülitanud,lase aga edasi vastutuult.Nagunii tilgud juba, ela üle!
xxxx30. detsember 2015, 15:04
mis seal ikka. Osa mehi on sellised,et ühega lõpetab ja teisega alustab ja nii eluring ka möödub.Raske on aru saada nendest naistest ja veel nii noortest,kes selliseid ärapeetud mehi tahavad.
30. detsember 2015, 14:58
mul meenus eesti rahva lauluke, kus - tule mannike õunapuu alla ... karjapoiss istus puu otsas, sõi õuna ja vaatas kõik pealt ja vastutab nüüd kõige eest.
perekonna suur skandaal30. detsember 2015, 16:23
Mulle teine laul: ta on ju sinu isa, aga tema ei tea...
Eestlane30. detsember 2015, 14:50
Lugege Kroonikat, mis kinnitab, et selle lapse isa on Ilves ise! Evelin on lausa kristall nende mõlema kõrval!!
30. detsember 2015, 15:16
lühike mälu30. detsember 2015, 18:06
Tõeti kristall, oli see ju Evelin, kes ei hoolinud, et THI-sel oli ńaine ja kaks väikest last, kui trügis teiste ellu.
14.5730. detsember 2015, 17:57
Aga sinu möla, see onikka palju hullem, tatistab ja pa......ndab iga nurga taga,kaineks ei saa kunagi.Kukkusid peega sipelgapessa või,nii suur hädakisa läks äkki lahti?
Vot30. detsember 2015, 17:36
Selline peaks olema Eesti Vabariigi Presidendi kõne!
teeks FACEBOOK'i üleskutse, et avalik huvi30. detsember 2015, 14:42
soovib teada DNA testi abil, kes on lapse isa. Toetame Evelin Ilvest!
kas31. detsember 2015, 02:51
sa ründad nüüd juba väikest last , kes pole milleski süüdi ?
Lapse mõnitamisest on vid saamuke lapse piinamiseni ja... Vaata peeglisse , näed sadisti.
ai vai,eestlased juba piinavad seda segaverelist31. detsember 2015, 19:40
süütut last?
'Ei siis aita muud,Eestlased seina äärde ja maha lasta.
ai vai,eestlased juba piinavad seda segaverelist31. detsember 2015, 19:40
süütut last?
'Ei siis aita muud,Eestlased seina äärde ja maha lasta.
mnjah30. detsember 2015, 14:39
vaadates ievakese pildikest, meenub millegipärast liis haavel...
muig30. detsember 2015, 15:11
Nunuh, ma ka ikka räägin tütrele, et saa targaks, ilu pole oluline, hakkab hästi minema ja kõik loksub paika,kui ikka v ä g a nutikas oled...
30. detsember 2015, 15:32
mis ... ilu pidi lausa maailma päästma, ilu on väga oluline, kõige suurem investeering jne. võrdne tarkusega, kui on mõlemad. pole üht, pole ka teist.
mnjah-ile30. detsember 2015, 23:58
Täpselt sama meenusmullegi ! Väga imelik....
Allakäinud presitent :)30. detsember 2015, 14:38
Uskumatult moraalitu mees,see Ilves ja tema tuulepäised-moraalitud naised. Võta üks ja viska teist kolmandaga:) Leva mõttles välja vale,mis veel hullem kui tõde :) Mis presitent meil on, määrib oma lapse surnud abielumehele pähe. Vaat surnud ei saa ju rääkida. Peab ikka jultumust olema,et kätelda rahvast aastapäeval.
arvamus30. detsember 2015, 15:22
See vale tuleb ikka presidendi kantseleist Sildami taktikepi alt. No ei saa seda seltskonda enam tõsiselt võtta. Tekib küsimus, kas meil ongi üldse vaja presidenti ja tema kaaskonda. Riigi esindamisega Ilvese tasemel saab hakkama kindlasti ka välisminister.
KES TEAB...?30. detsember 2015, 14:37
Kas keegi teab, MIS KARISTUSED on ette nähtud seadustega presidendi või tema pere SÕIMAMISE ja LAIMAMISE eest....? Saaks osa kommenteerijaid TRELLIDE taha saata vana-aasta lõpuks!
ahah30. detsember 2015, 14:47
Tubli, seltsimees! Jätka ! nätsu-tommi kohta pole öeldut pooltki nii sytasti kui öeldi savisaare kohta. Sama tasemega taadid, võib ka sama tasemega arvamus nende kohta ju olla!
to: ahah, 14:4730. detsember 2015, 15:01
Savisaar ongi tuhat korda sitem! Ära presidenti vaimselt haige Savisaarega võrdle!
Mingi arulage kesik ei sõima siin meie presidenti!
ahah30. detsember 2015, 15:22
Kui sa loed komme, siis eestlased ilvest oma presidendiks ei peagi! Ta ongi lihtsalt "teie" president. Aga kes siis olete need "teie"?
30. detsember 2015, 15:01
kast viina karistuseks ja palju sõpru appi kaasa , kui järgi minnakse. sõpru tuleb õieti karistada, õpi.
jaaa,25 + 5 nagu vanal heal ajal31. detsember 2015, 16:36
ja kus oleks teil siis OMA nänni jälle.
Pane kommijad seina äärde ja lase maha.
jaaa,25 + 5 nagu vanal heal ajal31. detsember 2015, 16:36
ja kus oleks teil siis OMA nänni jälle.
Pane kommijad seina äärde ja lase maha.
Kas tõesti Savisaar....?30. detsember 2015, 14:33
Kas tõesti on Savisaar lapse isa....? Milline üllatus! Ilves ja Savisaar saavad siis SUGULASTEKS! Ja kesikud on ka siis kaudselt ILvese sugulased....! Milline ÕNN Keskerakonnale!
30. detsember 2015, 15:07
savisaar käis korra mingil kadrioru aiapeol nagu, ja nüüd on käes - tema ongi ilvese järglaste biomaterjal ? hea valik iseeenesest vist.
mnjah30. detsember 2015, 14:32
Aserist taat (rahu tema põrmule) suri 2012.... tütar sündis 2014..Naine kannab last ca 9 kuud...Kas on siis nüüd raseduse pikkuses uus rekord.. Või tuleb matemmatika põhialused (liitmine-lahutamine) viia vastavusse meie presidendi soovidega...
30. detsember 2015, 15:10
oh, seda nimetatakse poliitikasks ja metemaatikaga pole pistmist.
Jokk30. detsember 2015, 17:50
Oli mis oli aga ei saanud ju last abielu mahe nimele kirjutada. Määriti pähe selle, kes ei protestinud. Nüüd siva lahutus, abielu, lapsendamine surnult ja lapsuke ongi isa nimel. Jokk
14.3230. detsember 2015, 20:29
Vastavusse kooseluseadusega,kus on kõik võimalik.Seal tulevad ju pruunid lapsed ka, lähebki elevandi tiinuse aeg.Anatoomia ja matemaatika--see nõuka igand.Euroopas on ellid ja liberistid, seal me juoleme otsaga.
WTF30. detsember 2015, 14:28
No kust see Ieva seda teadma peab kes on ta lapse isa. Teate isegi, et kui kreissaega kannikasse lasta, siis on pärast ilmvõimatu kindlaks teha milline hammas tegi esimese sisselõike...
lihtne kodanik30. detsember 2015, 14:51
Kõik LÄTIS rokifestivali ööd olid uue esileedi omanduses. Loodan,et president ise ja ka kantselei annab pressile infot. Vastasel korral teeb seda Venemaa. Muideks aga mulle see meeldib- Liivimaa koos Riiaga Eesstis.etile tagasi. Lahing Ümera jõel olgu E
30. detsember 2015, 14:21
p2ris lehtsaba see uus esileedi kaaa
Sohilapsed30. detsember 2015, 14:11
tulevad pahatihti alati väga isa nägu ja tegu. Küll see pea paistma hakkab, kas temas voolab aseri verd või mitte, Tumedad juuksed, tumedad silmad, kongus nina. Tõde tõuseb, vale vajub.
haaaaaaaa30. detsember 2015, 14:26
ei näe erilist vahet Ilvese ja ühe aseri näojoontes...
....30. detsember 2015, 14:37
esimene link tuli miskipärast vigane, proovin uuesti (või siis leiab sealt viitelt galeriist pildi, mis on numbriga 14/20): http://www.delfi.lv/kultura/news/screen/foto-ilvess-ar-toposo-kundzi-riga-pagodina-lupatinus.d?id=46...!dgs=dgslv-69019:5199469
Täiesti heledat verd laps30. detsember 2015, 15:00
mitte tilkagi aserit!
kus31. detsember 2015, 12:10
te üldse seda last näete? Milline piltidel olevatest lastest? Väike heledapäine pole isegi kupce süles, vaid suvalise naise süles.
oo õudust31. detsember 2015, 12:16
Toomass Ilvess, kui nüüd keegi veel valesti nime ütleb, saab üle küüru
30. detsember 2015, 15:23
minu nägu lapse puhul räägiti vastupidi, et külas tehtud tulevat emade moodi, kuigi mu oma pole seda mitte. kuid, lapselapsed on vanaisasse !
arvaja30. detsember 2015, 14:05
Küll näete, Ilves teeb Ievale shesti-"lapsendab" selle väikese tüdruku-siis ei kobise enam keegi.
Tegelikkuses arvan, et ei ole see proua Ieva teps mitte tagasihoidlik-käis nagunii härra Ilvesele peale, et nüüd oled vaba mees, mida nüüd veel oodata? Kui oled aumees, siis abiellume ja saad ametlikult "lapsendamise kaudu" pisipiiga isaks! No nii vanadel inimestel ei käi see ikka nii kähku, et suvel saame lähedaseks, sügisel laulatus ja peagi ka pulm! Absurd kuubis!
30. detsember 2015, 16:00
ilves lendab muudkui orki.
30. detsember 2015, 13:49
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kas ei oska lugeda?30. detsember 2015, 14:10
ei kirjutata ju siin Savisaarest, kas oled nii suur Savisaare fänn, et topid teda igale poole?
14:10-LE30. detsember 2015, 14:59
No aga ei jaksa ju kogu aeg ühte persooni tümitada.POOLITAGEM,HAKKAB HINGEL KERGEM...
30. detsember 2015, 13:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Jaroslav Hašeki aforism (Švejki seikluste raamatust)30. detsember 2015, 14:37
Lõuad pidada ja edasi teenida!
Jobu30. detsember 2015, 13:54
Minu naistearstist sõber avaldas professionaali arvamuse - imeline naine :)
Eradetektiiv30. detsember 2015, 13:46
Pingsa ja tähelepaneliku uurimise tulemusel õnnestus välja selgitada, et Ieva tütre isaks on meesterahvas
Pohhuist30. detsember 2015, 13:35
Ma ei tea, kas leva lapse lugu on ikka nii oluline, et terve kommentaarium täis pasundada, oodake pulmad ära, küll ka saladused peidust välja tulevad. Minupoolest olgu selle lapsukese isa kas-või Rasputin ise, jätab absoluutselt külmaks!
taevas appi30. detsember 2015, 13:27
mis krt on see kellegi asi kes on kellegi isa
30. detsember 2015, 15:41
see on väga oluline asi, hoorajääger, venelased kasutavad lausa isanimegi isiku nimede osana. oma isa aukirjalt sain kunagi isegi vanaisa nime teada, ta olevat eduardovits mul.
Mis teil viga on30. detsember 2015, 13:25
Eesti naised teevad palju aborte - mis teil viga on
igatahes tubli naine,30. detsember 2015, 13:21
tõi oma armastuse viljad ilmale ning kasvatab neid.
ei kasvata ta midagi30. detsember 2015, 14:46
kui alatasa tööl ja ringi jookseb
ab30. detsember 2015, 13:20
kyll nyyd kaevavad ja urgitsevad... ma ei viitsi lugedagi... lähen oma elu korraldama..... !
kodanik30. detsember 2015, 13:37
Aga leidsid aega netis surfata ja kirjutada. Korralda oma elu.
:-(30. detsember 2015, 13:16
Kogu elu tiirleb ikkagi ainult suguelundite ümber, ei saa ka presidentuuri tasemel sellest vabaks!
30. detsember 2015, 16:05
see liiderdlikkuse värk pidi selline oleme, mis, kui külge on saadud, enam ei saa otsa.
lihtne kodanik30. detsember 2015, 13:13
Oleks aeg uusaasta tervituse asemel anda aru ja teavet ka presidendi ja tema kantselei poolt.. Lõppkokkuvõttes on PÕHISEADUSLIKULT president kohustatud võimuloleku ajal ka vastama. Ära peida pead jaanalinnu kombel.
?30. detsember 2015, 14:41
Kas valitseva eliidi pressiesindaja või? Nende seisukohtade esiletooja?
to: ?, 14:4130. detsember 2015, 14:54
EI ole! Hoopis EKRE esindaja!
to 14.5430. detsember 2015, 15:36
Ära nüüd siin ikka valeta ja end võõraste sulgedega ehi! EKRE omad ei SÜLITA põlgusega rahva arvamuse peale, nagu too 13:46 kommentaator suureliselt teatas. Rahva arvamuse peale sülitamine on ikka rohkem nagu enesekindlate valitsejate, mitte aga opositsiooni stiil ning taktika.
Mul30. detsember 2015, 13:06
on kahju lapsest, keda tema vanemad salgavad. Kui seda last vaja polnud siis nii vanad inimesed oleks võinud vahendeid kasutada.
Jaan30. detsember 2015, 13:04
to Alar1 . On sul ikka mõistusega kõik korras ? Lapse isadusest teab kõige täpsemalt ema,aga Savisaare isa on wikipedia andmetel Egon Rannet
CCD30. detsember 2015, 13:01
Ilves on moraalitu, aga naine paistab veel hullem. Isegi kui see lapseasi välja jätta, siis kõik suhted on ainult vanemate abielus pereisadega, miks ometi. Kui see laps olekski aseri oma, ka see oleks ju väga häbiväärne, aser oli abielus nelja lapse isa, kelle armuke see naine oli. Inetu. Ja siis materdatakse Evelini, kes ainult suudles mingi suva jorsiga.
Vanasõna30. detsember 2015, 13:02
Igal pütil on oma kaas.
?30. detsember 2015, 13:38
Vahest tegi Riias peatusi? Aga muuseas, trehvungi asukoha võib ka Poolas või Brüsselis kokku leppida. Kell kaheksa kella all, nagu ütleb vana laulusalmgi.
sirje30. detsember 2015, 13:28
Jätke juba THI ja Ieva rahule. Neil on samuti õigus oma eraelule ja elavad nii, nagu see neile meeldib. Õnne neile. Miks on vaja teiste magamistubades luusida. ELAGE OMA ELU JA OLGE ÕNNELIKUD!
ja30. detsember 2015, 14:16
30. detsember 2015, 16:11
pada ja katel, ühed mustad mõlemad, sina pole keegi, kes usaldusväärset infi annaks.
igal aastal uus suhe30. detsember 2015, 12:55
anna taevas kannatust sellise presidendipaari puhul... Hullemaks enam minna ei saa, võ saab ?
hmm30. detsember 2015, 12:59
Juku30. detsember 2015, 12:55
Lell rääkis, et kui ta sai 80 täis, siis algas tal õige seksielu - oli üle saja naise ning 27 neist said lapse
Manni30. detsember 2015, 14:23
Jah, aga sinu lell polnud ikkagi nii naksis, et oleks peale surma veel naisi käinud rasestamas nagu Ishakhan.
palun öelge et ma mõistaks, MIS ON TRUUDUS ?30. detsember 2015, 12:53
see lause sobib seega mõlemale. s.o. tulevasele eesti esipaarile .... https://www.youtube.com/watch?v=9oyRSTfNxYg
isata laps30. detsember 2015, 12:49
Kui surnud mehe poeg ütleb, et pole tema isa laps. Kui THI oma lapseks ei tunnista. Siis mida lapse emast arvata? Ahh jaa, nad alles suvel said lähedasteks:))
hmm30. detsember 2015, 12:52
püksikummi elastsuse omadused
!30. detsember 2015, 13:01
Ka Jeesus sündis pühast vaimust, ilma lihaliku isata. Püha vaim pidavat ilmuma tuvikese kujul, teavad kirikuisad. Ja ka vanade antiikmüütide järgi pidavat teisigi taolise päritoluga lapsukesi olema. Kellest said hiljem kas jumalad või suured kangelased. Eriti leidlik olevat fantastilisi makeeraadikostüüma kasutama olnud Olümpose peajumal Zeus. (luigena, kuldvihmana j.n.e.)
30. detsember 2015, 13:33
Nii et siis Eesti saab kuulsaks sellega, et Neitsi Maarja ilmutas ennast Maarjamaale? Mooses meil juba on Savisaare näol..
hmm30. detsember 2015, 12:46
ohhoo30. detsember 2015, 12:44
kus tarkur väljas. :):):)
Hetk30. detsember 2015, 12:41
Mida näitab lapse sünnitunnistus? Pole tõenäoline, et nii väikse lapsega president endale kaasa võtaks, ilmselt on tegemist oma lapse emaga.
hetkel piinlik 30. detsember 2015, 12:36
mõelda, kuidas suvel Evelini mõnuga materdati, tambiti ja solvati ja poriga loobiti. s.ita ja poriga loobiti ju vale inimeset. See, mida Ilves korrapäraselt ja teadlikult teeb ja korraldab on ju masendav kuulata ja vaadata, ja kuidas ta endale plusspunkte kogus vaikimisega, ja lasi tuima näoga lapse ema meedias lõputult materdada ja ise samal ajal armukeset pidada. vot see on tase.
Teele30. detsember 2015, 12:41
Kust on pärit Teie veendumus, et Ilvesel oli paralleelselt Evaliniga Ieva? Mina küll seda ei tea.
Liina30. detsember 2015, 12:48
Kui Teele ei tea, ei tähenda, et pole olnud! Kus tegijaid, seal nägijaid! Tegelikult teadsid päris paljud seda kirbutsirkust.
30. detsember 2015, 13:00
läti ajakirjanikud teavad, info levis juba eelmisel aastal
meenutaja30. detsember 2015, 13:29
Mina mäletan, et päris mitu aastat kiljusid need nägijad ja teadjad, et Evelin tõmbab ringi, sest presidendile meeldivad hoopis mehed.
Sinusugustel paistab aga mäluga pahasti olevat.
Nüüd esitatakse Evelini kui vaest, üllast kannatajat, kes kohvikus ühe karske musikese poetas.
to meenutaja30. detsember 2015, 14:44
Üks fakt ei välista teist. Elu on kirev kompott.
karske musi30. detsember 2015, 15:10
see küll ei olnud.Oli higine ja labane, vulgaarne tegu.
30. detsember 2015, 20:43
Teele ei tea seda ka, etEvelini aegu oli MERRY ka olemas.Miks just SINA peaksid kõike teadma?
hmm30. detsember 2015, 12:47
see oli Kadrioru poliitika
just30. detsember 2015, 14:00
Nii oligi. Evelin tõmbas oma pillimehega soojale maale, avalikkuse eest kudrutama. Elagu nüüd rahus kõik osapooled oma elu.
30. detsember 2015, 20:35
Masendav, et THI lasi Evelini niimoodi materdada.
???30. detsember 2015, 12:26
Küsimus suurele ringile,mitu korda on Ilves abielus olnud? Kas kah riigisaladus?
imestap30. detsember 2015, 12:15
mis meisse puutub, et Läti kaitseministeerium ei luba Kuptse taustaga tegeleda. Kamandagu Lätis.
Lapse isa on kirjas lapse sünnitunnistusel.30. detsember 2015, 12:31
Nii lihtne see ongi. Õhtuleht muidugi ei tea midagi...
30. detsember 2015, 13:02
nii oi vene ajal, meie ajal see lahter võib olla ka tühi
nudismiturism30. detsember 2015, 12:14
president põrutab ja sildam annab kommentaare..
nii rahvale kui abikaasale tänamatut tööd tehes irw
püksikummilugu30. detsember 2015, 12:11
Lapsi teadupärast ei saa üle laua teineteisele otsa vaadates, vaid teiste variantidega. Mis siin ikka heietada on!
..30. detsember 2015, 12:01
Eesti saab omale "esileedi", kes ei tea oma lapse isa. Tavaliselt võib see apsakas juhtuda li...del.
Aga noo kui naine pandav, siis mõistan toomast.
Vemmalvärss ühet väga vanalt pühadekaadilt.30. detsember 2015, 12:55
Naistega võib tõesti vahel sellised apsakaid juhtuda, et ise kah päris kindlalt ei tea.
Mäletan et mulle juhtus kord kunagi lapsepõlves maal sugulaste juures külas olles vana koli hulgast üks sõjaeelne postkaart näppu jääma. Ja pikantne salmike jäi minusugusele pubekaeas poisinolgile ka kohe meelde. Eluks ajaks, nagu näib. Salm ise oli selline:
Ei kesta kaua armuturg,
ei aimagi kui tuleb kurg!
Kuid kellelt alimente nõuda,
ei otsusele suuda jõuda.
kas Antsult, Peetrilt Arthurilt
Johanneselt või Villemilt.
näugu30. detsember 2015, 13:07
küllap ikka teab, kes on lapse isa...lihtsalt ei pea vajalikuks seda avalikustada.
30. detsember 2015, 16:17
tänapäeval jah dna teast pidi näitama.
Arne30. detsember 2015, 11:58
Ei ole seal mingit saladust- ikka Ilves. Kui just Ieval tiinusperood nagu elevandil 20 kuud ei ole
arvamus30. detsember 2015, 11:56
Liiga kena ja intelligentne naine miki hiire jaoks
30. detsember 2015, 12:12
armukesed ju peavad olema intelligentsed, ainult moraalsed omadused ei ole olulised
küll näete30. detsember 2015, 11:50
ja saate oma uudishimu rahuldatud. musta verd isa paistab lapsest kohe välja. välimusega.
geenide naljad30. detsember 2015, 11:58
Kuidas te aru ei saa!30. detsember 2015, 11:44
Tom põrutas Ievat juba üle eelmine aasta. Miks siis muidu nii kiire abiellumisega.
igale oma30. detsember 2015, 11:58
Kiire on sellepärast, et 24. veebruaril pingviinikal keegi kõrval seisaks. Mina näiteks ei abielluks sellise võõreestlasest jänkide orjaga mingil juhul!
Ka variant30. detsember 2015, 14:14
Sina oleksid eskortteenustest endale partneri kõrvale seisma toonud!
Mia30. detsember 2015, 11:44
Sellest lôpmatust vassimisest saab järeldada , et ka sellele prouale meeldivad temast palju vanemad abielus mehed ja pere väärtused ei saa olla kummalegi teemaks. Kurb.
nii30. detsember 2015, 13:00
Selliste liiderdajate kohta on olemas kasutusel kindlad sõnad. "Kärgpere" levitav madal tasemega jänki, suureks õnnetuseks Eesti presidendi ametipalgal. ja kahe eri mehaga soetatud vallaslapsega kergemeelne Läti naine. Neid seob moraalitus, ebaeetilisus ja ebaausus, - madal tase, ühisnimetaja ka kõik müügiks.
no30. detsember 2015, 11:38
sel Tomil ikka ilgelt veab nende "olge lahke" piigadega!! Need lausa kleepuvad ta külge nagu muda sügisel ööl.
30. detsember 2015, 16:24
kõigil, kel vähegi raha, on kleeplehtsabasi neid taga ajamas, isegi oma sõbrad koorivad.
maeitea30. detsember 2015, 11:36
See maadejagamine käis juba Napoleloni ajal!
Reet30. detsember 2015, 11:35
Ilves pettis oma naist pikemat aega jättes ta kriitikanoolte alla ehkki ise pidas armukest.
THI on30. detsember 2015, 11:35
võib selle segapuntra võtta sõnaga-tuleb fassaadabielu, mis kasulik mõlemale poolele. THI on ammu meie rahvale vilistanud (armastab Lätit ja eestlasi häbeneb jne.), järelikult on asi ainult rahas. Ta teab enamuse inimeste arvamust endast juba ammu ja võtab mõnuga raha. Eesti on THI-le rahategemise koht. Kõik senini tehtud tehingud ainult kinnitavad seda ja uue prouaga ning alaealise lapsega annab uusi rahastamisvõimalusi välja mõelda. Ei usu, et neist loobutakse, no lihtsalt ei usu.
Ärge olge kadedad30. detsember 2015, 11:35
sest ollesopru leidub meil veel hulgim .
Lugeja30. detsember 2015, 11:28
Vanamees peab ikka päris l... olema kui võtab naise kahe võõra lapsega. Valik on viletsaks jäänud vanamehel.
Kaua veel?30. detsember 2015, 11:28
Küll nüüd jahutakse ühe teema kallal, eri päevadel erinev pealkiri ja ikka küsimärgiga.
30. detsember 2015, 11:39
Evelini sõimata ikka meeldis, harju nüüd ära uue märklauaga
Lapsikese väidetav isa30. detsember 2015, 11:20
olevat surnud ja viimatii nimetatud isiku sugulased väidavad et tema isa ei saa olla kuna sellel ajal li juba haige. Nii et lapsekesele isakaotuspensioni ne budet. Aga kyll meie riik koik kinni plekib.
ate30. detsember 2015, 11:48
Sa kunstviljastamisest pole midagi kuulnud. Vähihaigetele noorematel meestel soovitatakse enne keemiaravi spermapanka panustada. Ja küllap Ieval endal on neist sugulastest savi ja teadlikult tahtis last neist eemal hoida.
irw30. detsember 2015, 12:02
pidi ikka sajandi armastus olema, et kohe kunstviljastamist vägihaige inimese spermaga kasutada ja last ohtu seada, ja meelega ilma isata jäta
ate30. detsember 2015, 12:09
Kui ikka kaks inimest koos elasid, siis oli neil ja suur armastus. Ja Ieval kui haritud ja hea sissetulekuga naisel pole probleemi last üksi kasvatada.
11,4830. detsember 2015, 12:11
No näed, alfabeet jälle aitab, aga möla ikka sama.Käisid abis spermapanka viimas või?Sina ikka see kõige targem,ämmaemanda eest, igas pulmas peig, igalmatusel KADUNUKE.Päästa veel,mis päästa annab aga hilja juba,see rong on läinud.
teadsa30. detsember 2015, 12:13
Mina küll armastan oma meest nii palju, et "teeks" lapse selle meetodiga, kui teda selline fataalne haigus peaks tabama.
30. detsember 2015, 12:17
Ma nüüd ei saanud aru, kes kellega elas ja kellega oli suur armastus?
12.13teadsa..30. detsember 2015, 12:22
ja kohe suurest armastusest läksin 20a. vanema mehega voodisse ja jälle armastan Fataalselt järgmise fataalsuseni-nii või?Ära ole nii fataalne ise ka.
30. detsember 2015, 12:56
Ja nii suur armastus oli, et vähem, kui aasta pärast tuli uus väga suur armastus peale? Mõtled ka, mida suust välja ajad?
to Ate30. detsember 2015, 13:07
Kust selline info, et nad elas koos? Aserid oma pered maha ei jäta.
Milliset suurest armastusest siin jutt???30. detsember 2015, 13:10
Leinaaasta alles lõppenud, uus mees juba silmapiiril
Tead mis:30. detsember 2015, 18:44
Mine siis kohe last tegema, miks sa peaksid ootama kuni mees haigestub?
....30. detsember 2015, 11:20
Pealkiri Delfis: KADRIORU SALADUS: Ieva Kupce tütre väidetava surnud isa perekond kinnitab, et proua Ieva laps pole nende isaga seotud.
Kogu lugu. Ei maksa rahvast lolliks pidada, et ei oska lihtsat algkooli matemaatikat ega tea, kust ja kuidas lapsed tulevad.... Selgeks on saanud see, et meie riigi rahva raha eest hästi äraelav president pidas pikalt samaaegselt kaht perekonda kahes riigis, pettes sedasi ka oma kõige lähedasemaid inimesi, riigist-rahvast rääkimata. Just see petmine on põhjus, miks tuleks tal (ja ka ta õukonnal) koheselt tagasi astuda, mitte see, et suhted tekivad ja lagunevad.
30. detsember 2015, 12:30
Ikka30. detsember 2015, 12:57
Ikka kunstviljastamiseks
hmm30. detsember 2015, 12:50
100 põhjust, miks on Eestis hea elada!
puuk30. detsember 2015, 11:13
võiks sellest Cupcest vähem kirjutada. Evelinist sai lugeda söögi alla ja söögi peale, kuidas ta seenel käis ja kuidas leiba küpsetas
30. detsember 2015, 11:38
see30. detsember 2015, 12:04
on Ilvese trofee-Ieva Cup!-ce
30. detsember 2015, 13:21
läti keeles30. detsember 2015, 23:17
:)2. jaanuar 2016, 01:30
sildam30. detsember 2015, 11:13
on salakaval nagu sibul..
üks ussipesa kõik,kus käivad räpased mängud
kes30. detsember 2015, 11:10
valetab see varastab...
ja nii kogu valitsus oma auta+rolla uhkuses,ning müüdavas aususes.
2aastat rasedust30. detsember 2015, 11:08
Huvitav,Sildam on matemaatika tunnis maganud vist, isegi surmaaastal eostatud laps peaks olema 3aastane ju siis.Mida siin veiderdada, loomulikult on Ilvese tütar,on siis tõesti enam mõtet salata?Perekonna moraali edendajad meil eesotsas Taaviga.
Ei saanud aru ...30. detsember 2015, 10:56
Kuidas on omavahel seotud "möödunud aastal sündinud tütar" ja tema väidetav isa, kes "suri 2012. aastal " - ????????
Ootame, vaatame - kas tütrekesel tuleb arrogantne näoilme ja kas ta nätsu armastab närida ...
hehee30. detsember 2015, 10:53
"isa" suri 2012 ja laps sündis 2014? Normaalne.
Tänapäeva teadus30. detsember 2015, 11:07
See ju täiesti võimalik - naine viljastatakse spermaga isegi mitukümmend aastat pärast mehe surma
11.0730. detsember 2015, 11:17
Unista edasi,naerukoht!
eilsest päevast30. detsember 2015, 11:18
pidi ikka väga armas olema see mitmelapseline pereisa, kelle armuke ta oli;D
....30. detsember 2015, 11:20
??? Kuule surijaga last teha , mis mõttes? Kui on teada , et laps saab kasvama oma isata? Vaevalt , et raha mingit rolli mängib , sest ka esimese lapse isa pole teps mitte vaene.
30. detsember 2015, 11:37
Ning kindlasti tahtis ta just siis viljastada, kui mees oli surnud ja tema oli Ilvesega lähemalt tuttav
Pärast mehe surma?30. detsember 2015, 12:03
30. detsember 2015, 12:08
aserbaidzaanist mees, jurist, kes ise oli kuni surmani oma naisega abielus
30. detsember 2015, 12:12
Aga see mees oli abielus teise naisega.
30. detsember 2015, 18:33
No mõnel lähebki pikemalt ;)
Alar1 veel30. detsember 2015, 10:51
Õhtuleht hoolitseb selle eest, et teismeliste tattide labased ja Ievat solvavad kommentaarid jõuaks ka avalikku meediasse. Väga räpane ÕL poolt!
kujuta ette30. detsember 2015, 11:15
Kujuta ette, et ei ole teismeline tatt.
Kujuta ette, et ka täiesti tavalist abielus-lastega naist võib tigedaks ajada mõte, et niimoodi väikest last maha salatakse. No olgu siis, et abielu kõrvalt tehtud laps. Asja olematuks see ei tee. Vabanda (eelkõige endise naise ees) ja püüa olla uhke isa. Mida rohkem vassimist ja valet, seda nõmedam see lugu on.
Lisaks võib tigedaks ajada see, et mees (Toomas) laseb meedial oma naist (Evelini) peksta ja seetõttu iseendale positiivsemat mainet kujundab (vaene mees, mis naist ta taluma peab). Ajab kurjaks, kui mees võtab kõrvalt aga lahutuseks on vaja naine süüdlaseks teha ning ametliku käigu saab alles siis, kui naine nõus veelgi rohkem oma mainet kahjustama, et vaid kuldsest puurist pääseda.
Mehel peaks olema munad ja sirge selg. Emana tahaks sellisele pojale ihunuhtlust anda, naisena ei suuda sellisest mehest üldse lugu pidada - mitte seetõttu, et uus armastus tekkis, vaid seetõttu, et käib ilmselge valetamine ja mees on möku.
juhm30. detsember 2015, 11:16
Andke andeks, aga antud juhul on selle jama kokku keeranud presidendi kantselei eesotsas presidendi ja Ievaga. Nii labaselt valetada ja loota, et see välja ei tule? Tänapäeva interneti-ühiskonnas, "küberspetsialistid" missugused.
Säravalt puhtale Alarile130. detsember 2015, 11:16
Ma kunagi pole eriti uskunud seda juutide püha vaimust eostatud lapse muinasjuttu, veel vähem usun 2012. aastal surnud mehe 2014. aastal sündinud lapse juttu. Kui sul on nii pika raseduse loogline seletus, ootame huvuga, ja labasused kaovad iseennast.
10.5130. detsember 2015, 11:45
Alar, ehk avaldad ka oma räpase suu päritolu, mis riigi puuotsast sina alles oled alla tulnud,et rääkima pole õppinud.Klähvid ahvikombel,isegi arusaamata mida ja millest tatistad( sinu väljend).
mm30. detsember 2015, 10:51
Vassimist ja keerutamist selle lapse ümber on nii palju, et tema isa isiku suhtes ei tohiks küll mingeid kahtlusi jääda. Praegune hämamine kisub vägisi sinnapoole, justkui ei teaks tulevane presidendiproua ise õieti, kes tema lapse isa on, mis on veel hullem.
no30. detsember 2015, 11:38
Oli kord sügaval nõukaajal selline lugu. Vallaslaps oli peres suur häbi kogu suguvõsale. Kui tütar rasedaks jäi , tiris ema ta kohtuniku juurde, et ütleks kes on lapse isa. Nii kohtunik ka tüdrukult küsis, et kes siis on lapse isa? , mille peale plika vastas: " Härra kohtunik,kui Te istute palja pepuga sipelgapessa, kas teate milline sipelgas Teid hammustas?"
Tõesti sündinud lugu.
ära vassi30. detsember 2015, 14:02
mis kohtumajas siis nõuka-ajal rahvakohtu esimeest härratati, mlp valevorst?
30. detsember 2015, 10:50
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
30. detsember 2015, 11:58
Ning kindlasti on vaja teha laps viimases staadiumis vähihaigega? Kas lapse terviseriske on ka arvestatud?
Kes30. detsember 2015, 10:49
Kes on Eesti peaministri Taavi Rõivase isa? Kas tegemist on julgeolekuriskiga?
Taavist30. detsember 2015, 12:03
Vanaisa oli igatahes lihtne rätsep Tallinnas.
Julgeolekurisk on hoopis see, et tüübil on 5 miljoni euriku eest võlgu. Asi ta pole siis jänkide või ümberlõigatute erifondil talle see 5 milli visata...
veteran30. detsember 2015, 10:45
Jeeva isa on Toomas-Hendrik, kuna ta suhe Jeeva emaga hakkas jahenema võttiski tütre ette- sellises räiges grupis on tavakodanikule tundmatud nipid.
30. detsember 2015, 10:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Auu, ALAR130. detsember 2015, 11:15
..ja Ilvese ema on venejuut, Kaljurand venelane,see polegi õudne, ainult Savisaar.Ja kes sinu isa ja ema on, need elavad Kremlis tänini, sina ei kõlba isegi sinna.Sind pandi Jämejalga mõistust otsima,aga ega ei tule teda küll kuskilt.
Susserdised30. detsember 2015, 10:42
Eks neid lapse mahasalgamisi ole ennegi meeste poolt tehtud. Kohe meenub Koit Toome.
Mina küll ei kujuta ette, kuidas need isad kord täiskas anud lastele otsa vaatavad.Kas üldse südametunnistust ei ole.
Alla aastase lapsega naine
ei abielluks ju võõra mehega?Ebanormaalne ju.Ikka oma lapse isaga.
isaks on30. detsember 2015, 10:38
vahet pole30. detsember 2015, 10:37
laps on laps ja lapsed on toredad,seda enam ,et lapsekene tuleb Eestisse!
on küll vahe30. detsember 2015, 11:21
Või tuleb Eestisse? Unista edasi, emme ja issi toetusi saab Eestist küll, aga juba järgmisel aastal vanamees loodab saada kohta Brüselis
Kitzberg30. detsember 2015, 10:35
Masendav,kui madalale on nn eesti rahvas langenud.Külaeided,olenemata soost,närivad inimeste kõri kallal,sest need julgevad oma elu elada.Keskaja mentaliteet.
10.3530. detsember 2015, 11:26
Mida sa rahvast sõimad, kas rahvas kirjutab neid artikleid siia ja sinna? Iga jumalapäev üks jahu selle suure perekonna idülli ümber,mine keela ära siis.Oled ikka ohmu tõepoolest,lausa tülgastav keskaegne vingukott.Ära rüveta meie kirjanikke labasusega, võta jälle tähestik algusest peale ette.Putleri kaaskondne ise.
Uuele isehakanud Kitzbergile30. detsember 2015, 13:36
Minu elu on minu asi. Ja sinu elu on sinu asi. Sest meie oleme lihtsad eraisikud. Aga esiperekonna, keda maksumaksja oma riigi dekoratsioonina ülal peab ja kuninglikku luksuslikku elu ning privileege võimaldab -nendel ei ole enam eraelu. Nende eraelu on ka neile sellise elu võimaldajate - rahva asi.
püha luukas tegi30. detsember 2015, 10:33
GPS 30. detsember 2015, 10:26
Ja selline sahkerdaja ning valetaja on president.. Pätiriik.
IIsaki vaim30. detsember 2015, 18:59
vorpis valmis.
Eesti president peab üles kasvatama!
Eesti riik on garantii, kui president mängust väljas.
E30. detsember 2015, 10:25
huvitav, et alla kahe aastase lapse ema jouab nii palju avalikel yritustel kaia
stsenaarium 30. detsember 2015, 10:20
Abiellub,siis lapsendab nn.surnud mehe lapse, kõik on täpselt läbimõeldud.
eks30. detsember 2015, 10:13
lapsuke sündis pühast vaimust.
kes30. detsember 2015, 09:56
kes-eks ikka meie Lusis!
maamees30. detsember 2015, 09:50
Õhtuleht võiks palgata ikka korralikud ajakirjanikud.Naine ei ole 2 aastat rase.Väga palju möödapanemisis kuupäevade ja aastatega.Ja see pole esimene lugu,kus möödapanekud.
müstika, kas pole30. detsember 2015, 11:49
2 aastat rasedus ei kesta, ikka 9 kuud, st mahub ühe aasta piirides
30. detsember 2015, 12:07
öhtuleht on selle artikli vötnud Eskpressi pikemast artiklist, kus on köik lahti seletatud ning vöetud yhendust ka surnud aserbaidzaani 29.a. pojaga. Ka poeg räägib, et see on vöimatu.
Ilmselt30. detsember 2015, 09:49
käis THI seda last Ärmalt Riias valmis meisterdamas. Ieva ikka noorem Evelinist.
l30. detsember 2015, 09:42
Kuhu kyll presitendil kiiret on selle abiellumisega.Oleks 8kuud veel oodanud ja oleks presitendi ametist vaba olnud ja tehku siis mida tahab, selle kiirustamise taga on midagi mida rahvas ei tea.Voib-olla la''tlanna tahab abielluda nimelt EESTI presitendiga mitte ekspresitendiga.
?30. detsember 2015, 13:44
Kuhu kiirustab? Eks privileegide manu. Kui vana ise kunagi surema peaks, siis on selisel juhul nii tema naisel kui ka lapsel õigus eri-toitjakaotuspensionitele, Ja need pensionid ulatuvad tuhandetesse. Toomas on lihtsalt väga vastutustundlik abikaasa ja isa, kes oma lähedaste tulevikku silmas peab. Müts maha sellise hoolitseva ja ettenägeliku issi ees.
...30. detsember 2015, 09:28
See Sildam võiks enda väljanägemisega midagi ette võtta, nagu täisõginud parmott eile reporteris
kgb30. detsember 2015, 10:34
muud midagi30. detsember 2015, 13:17
30. detsember 2015, 09:23
Toomas, ole mees30. detsember 2015, 09:17
Toomas - oma eelmist naist sa ei kaitsnud ajakirjanduse ja suvaliste kommentaatorite eest. Mees või asi.
Tee nüüdki mehetegu ja tunnista siis, et jah - see väike tüdruk on sinu tütreke. Laps kasvab kunagi suuureks ja saab teada, mis tsirkus käis ja kuidas isa ta maha salgas. See on hullem kui see, et jah, näe, abielu ajal juhtus. Inimlik nõrkus. Evelini ees võiks ka ühtlasi vabandada.
2 aastat rase?30. detsember 2015, 09:16
See laps sündis 2014 kevadel, meedia võiks ju täpse kuupäeva avalikustada. Sildam valetab rahvale jälle otse näkku.
Suhtekorraldajatele30. detsember 2015, 11:07
Te parem mõelge oma trikitamiste üle hästi järele. Karma!!
mikko30. detsember 2015, 09:09
Käi seenele õhtuleht. Kas tõesti pole mingit lugupidamist ja lugude ja klikkide tarbeks vaja nüüd kaevata kellegi eraelu ? Ajakirjandus on ikka väga hale vahel
Liina30. detsember 2015, 09:23
Mismõttes! Presidendikantselei on rahvale edastanud ebatõese väite. Minu arust on see küll asi, mille ümber kella lüüa.
naine30. detsember 2015, 10:42
kas sul nagu pole kodus midagi teha? Korista tube või tee trenni või misiganes. Ära löö kogu aeg kella!!!
10.4230. detsember 2015, 11:33
Selle kella oled sina oma kaaskonnaga avalikkusele välja riputanud,ei tea milleks siis???
30. detsember 2015, 09:07
Möödunud aastal sündinud laps... .2014 oli siis see möödunud aasta. Lapse isa suri 2012 aastal. Väga imelik tekst.
Papa Carlo30. detsember 2015, 09:07
Päris hea materjal on jälle valitud, et tsirkus Kadriorus jätkuks oma tuntud headuses!
75 aastaks salastatud nagunii30. detsember 2015, 08:54
selles nn. demokraatlikus riigis, miks te ikka küsite, ajakirjanikud, niikuinii te ei saa midagi teada, sest te varem ei ole end ajakirjanikena paika pannud.
Seega30. detsember 2015, 09:45
see tydruk saab 75 aasta pärast teada,kes ta isa on.
õnne30. detsember 2015, 08:53
presidendile, ta on õnne ära teeninud peale Evelini labasust, mis jõudis isegi vene meediasse.
30. detsember 2015, 09:03
Respect Evelini käitumisele! Isegi kaua suutis halva mängu juures head nägu teha!
ei noh30. detsember 2015, 09:06
suur raha sulgeb arvatavasti paljude inimeste suud. arvata on, et evelin kadriorust tühjade kätega ei lahkunud.
30. detsember 2015, 09:18
Mary Bullock sai kannatada ka Evelini pärast. Kõik kordus. Bumerangi seadus. Sellest ei pääse keegi.
liis30. detsember 2015, 10:36
Sellest oli suvel ju juttu, kui suure summa isaIlves vist laenas, et Evelin "välja maksta", päris palju nulle oli summa lõpus
lapsed30. detsember 2015, 11:22
Tegelikult on mul kõige rohkem lastest, kes on sunnitud head nägu tegema, kes aga kindlasti sisimas juhtunud raskelt üle elavad. Nüüd vassimine väikese lapse sünni ümber, kea üritatakse surnud mehe kraesse jutustada.
aaa30. detsember 2015, 11:26
Jah, Evelin on kõiges süüdi. Nii THI esimese kui ka teise abielu lõhkiminemises. THI ise on ju süütu õnnetuke, ise oma elu ja abielude eest ei vastuta. Millal enne mehed vastutada on osanud, eksole.
30. detsember 2015, 11:51
Evelin trügis vahele, kui THI oli ABIELUS! , Ieva trügis vahele, kui THI oli ABIELUS!. Moraali polnud kellelgi. Ei naistel ega mehel.
....30. detsember 2015, 12:17
esimese abielu tütar hoiab Eestist ja avalikkusest eemale, pole Eesti avalikkusesse tikkunud ka THI lihane vend Andres, kes oma valdkonnas igati asjalik. Ajalugu kipub korduma farsina: http://www.ohtuleht.ee/267678/merry-bullock-olulisim-parand-toomaselt-peale-laste-oli-see-et-ta-toi-... Ja me keegi ei tea, mida THI on oma noortele naistele kokku luuletanud, korduv samasugune käitumismuster viitab, et algataja pool abielurikkumises on olnud pigem justnimelt tema (ja kas kõik tema "vallutused" on justnimelt lapseni ja abieluni viinudki, kes teab, palju neid veel on olnud ja saab olema).... Teada ju neid jutte küll, kuidas oma naine on nõme ja armastust pole ning kohekohe tulemas lahutus ja tegelikult ju enam koos ei oldagi vms. Ja siiani pole kuskil mainitud ka selle väikese lapse nimegi, keegi pole ilmselt ka näinud sünnitunnistust - et kuidas seal.
trügija30. detsember 2015, 16:05
Kes kellele ligi tikkus, on veel teadmata,äkki hoopis THI tüdis "vanadest naistest "ja osis vaheldust,luuletades naistele eiteamida kokku
kaunitar30. detsember 2015, 08:39
tom on ju nii lahe kutt, isegi tahaks teda
noor naine ja vana pensionär30. detsember 2015, 11:35
Mida sa temaga teed, paned riiulile ja imetled?
8.3930. detsember 2015, 21:09
Kas kooseluseaduse valguses tahaksid, aga notarikoda ütles ,et pead rakendusaktid ära ootama.Perekonna registrisse enne ei lanta.Tahta ju võid,saamine iseasi.
paneks põllule31. detsember 2015, 01:23
toki otsa linde hirmutama. abiks ikka.
Proua teab30. detsember 2015, 08:35
avalik huvi peaks nöudma DNA testi30. detsember 2015, 08:28
No ei usu!30. detsember 2015, 09:12
Et EU kõik funktsionäärid on nõus testimisega!
avalikkus30. detsember 2015, 09:14
mis kuradi avalik huvi? Milles see huvi seisneb ja kui kaugele ulatub? Tegelikult on ju ainult uusishimulike klatsimooride huvi tungida eraellu? avalikku huvi sel teemal ei saa olla!
agressiivsele avalikkusele30. detsember 2015, 10:55
Eesti Ekspress püüdis välja uurida, kes on selle lapse isa, aga mitte uudishimulikud klatsimoorid. Loe artiklit. Ja ära sõima siin kogu aeg. Juba mitmendat päeva.
to avalikkus30. detsember 2015, 10:59
Kuidas ei saa olla? Aga kui sel lapsel on praegu elus olev isa, kes kohtu kaudu hakkab taotlema õigust pidevalt külastada seda last?
President on riigi nägu30. detsember 2015, 11:33
Ainult samasugune moraalitu võib takka kiita presidendi mitmenaiste pidamist, valiku elada kergete kommetega naisega koos ... 2 last, iga oma isaga (kadunuke oli 4 lapseline pereisa), ja krooniks -Eesti presidendi armuke ... noh andke andeks...
op30. detsember 2015, 11:53
oi-oi kus nüüd tuli moraalijünger välja. Eesti mehed on väga viletsad abiellujad ja enamus lapsi sünnib meil juba väljaspool abielu. Nii et eesti mees pane suumulk kinni ja vaata peeglisse.
9.14 välja kaevasid sindrinahad30. detsember 2015, 12:00
Ega sina nagu ise lehti ei loe, ainult kommentaare.Ja klatsimoorid tõid kõik lagedale,oh õudust,on ikka tarku moore meil.Ainuke loll siinnüüd oled sina, kes midagi ei tea,ega tahagi teada,sest sulpolegi ERA ega ELU, on ainult nutt ja hala.
Soodom ja Gomorra30. detsember 2015, 12:10
seega hooraelu massidesse, ja president on eeskujuks, eks ju, lp.op
30. detsember 2015, 12:17
"mis kuradi avalik huvi? Milles see huvi seisneb ja kui kaugele ulatub?"
Surnud aserbaidzaani Isakhan Ashurovi 29.aastane poeg soovib, et Sildam lükkaks ümber väite, et ta isa on olnud ka Ieva lapse isa. Poja arvates on se võimatu ka bioloogiliselt. Nii et presidendiloss tegi omale vaid häbi terve maailma ees, sest Sildam mainis meedia kaudu et surnud Ashurov on lapse isa.
Terve maailma ees lolli mängida?
avalik huvi saab olla küll30. detsember 2015, 14:44
sest pr. Ilvest on tümitatud.
DNA test selgitaks palju30. detsember 2015, 08:25
ja tooks päevavalgele uusi aspekte. Miks inimene oma lapse isadega abiellunud ei ole?
DNA30. detsember 2015, 09:03
Ehk on alati liigapalju isakandidaate. Teeb grupikaid jne. Muidugi on keeruline välja öelda, kes isa on. Kui ta isegi teab.
aga31. detsember 2015, 03:02
kellega sina koos elad? Ja kellega sul laps on?
Tüütab ära..30. detsember 2015, 08:19
Lõputu susserdamine. Info varjamine. Ja siis imestatakse, et kuulujutud levivad. Rääkige ära, kuidas asi on. Miks ei saa, asi kardab päevavalgust?
Kuidas ja miks peaksin ma sellise segase taustaga inimest austama ja usaldama meie presidendi kõrvale? Ja president - arvamus temast on kolinal langenud - temast on saanud presidendiameti naeruvääristaja ja rahva üle irvitaja. Poliitiliselt pole ta ammu enam miski ütleja ega tegija, tiksub vaid oma ametiaega ära ja vaatab, kust saaks veel raha teha.
Teie, kes saate presidendi kutse 24.02 vastuvõtule - kas ikka lähete? Minna presidendi vastuvõtule, kelle käitumine, truudus ja kombed on täiesti allapoole arvestust...mina küll ei suudaks minna.
Seebiooper!30. detsember 2015, 11:17
Meie oma Bill Clinton!! Ameerika värk ja Ameerika moraal ning eetika!! Kõik pealiskaundne ning tühine , ainult mis oluline on võim ja raha, raha, raha!!
aje30. detsember 2015, 11:52
Kuidas selle lätlanna laps sinusse puutub ja miks ta peaks seda üle ilma kuulutama? Nad on ju avaldanud, et on kaks last ja noorema isa on surnud. Mida sa veel tahad? Aga kui nii ongi? Sinule see ei meeldi, seega peavad ümber moonutama tõe? Kas ta peaks andma detailse ülevaate, kui sai lapse näiteks kunstliku viljastamisega, sest mees põdes vähki ja enne keemiravi andis proovid spermapanka hoiule? Miks sa tungid tema eraellu?
30. detsember 2015, 12:06
Ise ka usud, mida kirjutasid?
Kuule:aje!!30. detsember 2015, 12:09
President on institutsioon ja see peab olema läbipaistev igas mõttes!! Aga kui ei ole nii nagu sa räägid?? Kui on natuke suurem side selle lapsega?? Või pikem suhe üldse selle naisega?? Aga president kuulutab välja seadused ja kinnitab valituse!!! Ärme aja asja ikka sassi, kui oled sellises ametis peab olema kõik ülimalt läbipaistev!!! See käib selle ametiga kaasas!! Keegi ei sundinud vastu võtma seda ettepanekut!! Olles moraalilugeja pead ka ise moraalselt käituma!!
30. detsember 2015, 12:25
Andis spermapanka houile, et saaks viljastada siis, kui hakkab Ilvesega "sädet" lööma? Super-hüper idee...et tuleks juristi geenid.
ajeeeee30. detsember 2015, 21:29
Kuule ämmaemand,ära mängi siin lolli,nagu mingi pulma tola oma viljastamisega.ÄKKI OLID ISE SEE DOONOR, ET TEAD.
siis30. detsember 2015, 21:45
saab ka DNA testiga töestada tolle teise, surnud mehe isaduse, aga mitte laimama.
1. jaanuar 2016, 22:01
täitsa lihtsameelse inimese jutt
appikene30. detsember 2015, 19:15
keda huvitab nagu päriselt? sina ei pea ju temaga abielluma ja tema last kasvatama,
oh30. detsember 2015, 08:15
kus nüüd on uuringud tehtud,mis näitab noort leedit väga vabameelsena.Kuule Toomas enne mõtle kui jah sõna ütled,oled kindel et suur armastus otsa ei lõpe. Aga no oled juba suur poiss ,eks ise tead mis teed.
noh30. detsember 2015, 15:07
Suur poiss teab, et Ieva najal on lihtsam Brüsselisse end sebida. Seega pole kahtlust selles jah sõna tulekus ning tühja sest armastusest.
30. detsember 2015, 17:42
mingi kõiki keppiv lipendus on edu võti ? olgu, kuid abielluda sellisega on idiootsus.