ETV „Tujurikkuja” on aasta üks oodatumaid telesaateid. Foto: ERR
Eesti uudised
28. detsember 2015, 17:12

ETV aastavahetus: "Tujurikkuja", "Kinoteater" ja "Armastus kolme apelsini vastu" (2)

Nagu varasematelgi aastatel peaks tänavune ETV aastavahetusprogramm kõige viletsama naljasoonega televaatajaltki naerurõkatuse välja pigistama. 

Aastavahetuse telemaratoni üheks tipphetkeks on kell 22.50 eetrisse minev "Tujurikkuja". ETV annab kodulehel teada: ""Tujurikkuja" on ehe näide maksumaksja raha võikast raiskamisest. Kindel esikoht maailma kõige mõttetumate saadete edetabelis. Vastutavad isikud: Sepp, Avandi ja pool Eestit.” Suure tõenäosusega on uue aasta esimestel päevadel just tänavuse "Tujurikkuja" sketšid üheks põhiteemaks.

Natuke varem, kell 21.15 asub televaatajaid naerutama "Kinoteater", kes teeb reportaaži telemaja koridoridest uue aasta eelõhtul. Saadet proovivad juhtida Henrik Kalmet, Priit ja Märt Pius ning Kaspar Velberg. Korda püüab luua Tõnis Niinemets.

Mõistagi näitab ETV ka "Õhtusööki ühele" (kell 19.45) ja kirsina tordil, uue aasta esimestel tundidel, kell 1.35 igihaljaid hetki lavastusest "Armastus kolme apelsini vastu".

1. jaanuarilgi on ETV kavas mitu telepärli. Kell 10.20 näeb "Supilinna salaseltsi" ja kell 21.20 "Kirsitubakat". Kell 23 jõuab aga ETV ekraanile sarja "Sherlock" erijagu "Õõvastav pruut". Verivärske osa on ETV ekraanil samaaegselt BBC esilinastusega. Kui tavapäraselt on "Sherlocki" tegevus toimunud moodsas tänapäevas, siis üllatuslikult leiab sarja eriosas tegevus aset aastal 1895, viktoriaanlikul ajastul.