Inimesed

Valdur Mikita: meile ei sobi Vanapagana roll, vaid nähtamatu Kaval-Antsu poliitika (9)

LISA KOMMENTAAR

4. märts 2017, 10:52
lingvist4. märts 2017, 10:52
kas ei võiks ka eesti keele risustajaid vahel korrale kutsuda miks vohab kontrollimatu karistamatu mitmuse vohamine, nyyd on tulnud -seid lõpp ka sinna kus peaks kasutama lyhivormi! Ja...part of peoplest tulnud osad inimesed! juba lasteaaias on lastel suus vale õpetuse tagajärjel osad inimesed!!! TULE taevas appi! Osa koos osastavaga!
kavalantsu..11. juuni 2016, 14:52
kavalantsu positiivset poliitikat teeme me koguinimloomadega aegade ammusest saati naguinii, see Vanade Eestlaste amet..
AsiSedasi..11. juuni 2016, 14:50
Selle mehe hinges on vaga musti asju peidus.. ja vaimumaailmas, kuigi tema meelega yleforseeritud toodang heaks tehakse, Tegelike Eestlaste kasuks, nende tegelike kelle tavaparasus on mitu kraadi rohkem kui Miki viimane keeleline pingutus...
Tal on toesti fantastiline ajukasutus ja julgus, leidlikus tanu LSD taoliste ja muude psyhedeelikumide kasutusele, mida ta avalikult ei julge eriti palju tunnistada, KUI suures osas need tema loomingut aidanud on... need targad vaimud keda labi kanaldanud.. kuid kas ka nende toelisust pariselt moistnud ?
Myyrlasena on vaimu agenda hoopis suurem ja kavalam kui seda peavool kajastab. Nagu naiteks Eestlasi Saatanast Kavalantsu kaitumisele proovida suunata, kui selgelt naidati romaanis, et Kurat, kes on Jumalik olevus, on Eesti meele kaitumisparane, tosine, aus ja siiras... samal ajal kui deemonlik saatana sigitis, Kavalants, tulnukas, vallutaja, kommunist ... et tema Liik on see, kes meid hukatusse ja orjusesse viinud, sest manipuleerib sopruse, usalduse ja headusega, robotlikult pidevalt edasi havitades ja aritsedes... sellise kurjuse etalooni suunda, Eestlasi saata, ikka kyll ei soovita yhelgil tervemoistuslikul....
kuid see kuri saab avalikuks, mida see mees teinud looduse, inimeste, naiste vastu
RB29. detsember 2015, 13:09
Sa, Kristjan, oled sõnastusega pihta saanud29. detsember 2015, 02:12
Uut Lennartit, eneseteadvuse tõstjat ja iseendi omal moel lahtiseletajat ON vaja.
Kuna me rahvuse juured on paljuski looduses, siis hoidkem Maavalla ürgmetsi ja looduse tervikut ja ärgem laskem ka sellel tee-jubedusel RB sündida!
to: mõtleja?28. detsember 2015, 21:59
klassikaline netikommentaar :)
ck28. detsember 2015, 19:13
Iga kirjanikku, kelle kirjapandu ei meeldi või korda ei lähe ega mitte mingeid mõtteid ega tundeid ei tekita, on grafomaan? võib olla lihtsalt siis pole sinu maitse.
Olen lugenud erinevaid arvamusi/arvustusi, aga keegi ei ole seda maininud, kuid minu jaoks on tema teosed jällegi puhast romantika - eestlaste mineviku romantiseerija. Sekka ka fakte või põnevaid hüpoteese. Kohati on hüpoteesid lennukad, aga huvitavad, kohati paneb kulge kergitama või vastu vaidlema. Kõigest ei pea reaalset kasu tulema. See on osaliselt nagu meelelahutus või mõtlemine - kasu ei pea tekkima, peaasi et tekitab mõnusaid emotsioone. Minus tekitab. Ja see paljude eestlaste mingi seletamatu ürgtunnetus, tung minna kalale, või metsa jne jne - hea oli lugeda, et ma pole ainuke, kel selline tung on.
mõtleja?28. detsember 2015, 18:29
klassikaline grafomaan.
kogu ta sõnatilulilus on väga vähe sisu.
sügavalt mõistetamat,miks ta nii popp on.