Foto: Tanel Meos / Ajakirjade Kirjastus
Tele
27. detsember 2015, 19:22

Marilyn Kerro: "Naisteta ei saaks maailm eksisteerida!" (75)

Venemaa selgeltnägijate saate finaalis teisele kohale jäänud Marilyn Kerro koos kihlatu Aleksandr Šepsiga altari ette ei kiirusta ja veel pisiperet ei plaani − selle jätab ta kõrgemate jõudude otsustada.

Selgeltnägijate paari fännid ootavad pikisilmi, millal altari ette astutakse, kuid peavad ootama, kuna Kerro ei usu enda sõnul abielusse, sest see on justkui pangast laenu võtmine. "Pealegi, ma ei tea, mis juhtub minuga aasta, kahe, viie või kümne aasta pärast. Kuidas saan midagi teisele lubada?" Abielu on tema sõnul justkui demonstratsioon teistele, et "vaadake, me armastame teineteist", vahendab Vecherka.

Menukas nõid annab naistele nõu, öeldes, et vajalik on keskenduda eelistele, nautida edu, saavutusi ning mitte lasta end morjendada ebaedust. "Usuke mind, kallid naised, kohe, kui õpite end hindama, avanete kui roos," rääkis Kerro.

Kerro tõdeb, et valetaks, kui väidaks, et on alati nii enesekindel − ka temal on nõrkushetki. Ta lisab, et kuigi arvatakse, justkui tuleks teiste õnn seada enda omast ette, pole see nii. "Ära aseta end teisele kohale," manitseb ta.

Naistest ja emadusest kõneldes jääb Kerro tagasihoidlikuks. Igas naises on tema sõnul peidus nõid ning naistel on tugev energia, mida ei saa meeste omaga võrrelda. Naised suudavad anda elu uuele inimesele ja ta tugevaks kasvatada. "Nii et naisteta ei saaks maailm eksisteerida," tõdeb ta. Lähitulevikus on ilmselt ka temal emaroll mängida, kuid selle küsimuse jätab ta kõrgemate jõudude lahendada.