Foto: LAURA OKS
Edda Pauksoni horoskoobid
27. detsember 2015, 11:10

Astroloog Edda Paukson vaatab aastale tagasi rahuloluga (20)

Astroloog Edda Paukson vaatab mööduvale aastale tagasi pigem positiivselt meelestatult. Küll aga ootab ta uuelt aastalt, et Eesti valitsus mõtleks enne seaduste vastuvõtmisi läbi, mida need mõne aasta pärast endaga kaasa võivad tuua.

"Suuri olulisi sündmusi, mis lõppevast aastast mulle meelde jääksid, pole. Mis on aga kummaline – üle paljude aastate ma tunnetasin, kas hakkan ehk vanaks jääma! Mu pojad Andres ja Martin ning nende lapsed tegid mulle kõik väga palju rõõmu. Üle ootuste! Nad olid väga tublid, nad osalesid mitmetel konkurssidel ja olümpiaadidel."

Edda Pauksonil on viis lapselast vanuses 13-23 ning ta ütleb uhkusega, et on oma eluülesande täitnud justnimelt sellega, et tal on vägagi normaalsed lapsed: "Nad ei ole kuhugi "auku" lennanud, nendega pole pahandusi."

2015. aastal Eesti üldsust mõjutanud sündmusi vaagides peatub astroloog neist vaid kahel: "Edgar Savisaare haiguse ajal soovisin ma kogu südamest, et ta paraneks. Ma väga tahtsin seda. Ükskõik kuidas ma temasse kui poliitikusse suhtun, see pole tähtis, kuid tervist soovisin. See oli kindlalt number üks asi." Mis aga Edda Pauksonile üldse ei meeldinud oli see, et presidendipaari ümber oli tohutu ažiotaaž: "See ületas igasuguse hea tava ja tooni. Uskumatu, et selle ümber nii palju jahuti!"

Uuelt aastalt ootab Paukson kõige rohkem seda, et Eesti valitsus enne ükskõik millise järgmise seaduse vastuvõtmist mõtleks ja arutaks läbi, mida seadus 3-4 aasta pärast endaga kaasa võib tuua: "Valitsus ei saa elada ainult üks päev korrraga, ettenägelikum tuleb olla."

Isiklikus plaanis soovib Paukson, et  inimesed pühenduksid rohkem iseendale ja oma lähedastele, hoides eemale hävitavast infomürast.