Marko AtsoFoto: Stanislav Moškov
Saund
26. detsember 2015, 11:38

Marko Atso: Prantsusmaa on muutunud (24)

Hiljuti Euroopa tuurilt naasnud Metsatöllu trummar Marko Atso räägib, et Prantsusmaa on viimase kuue aastaga muutunud.

Metsatöll astus Prantsusmaal üles nädal pärast Pariisi terrorirünnakut. "Prantsusmaal oli kontsert välja müüdud juba enne seda. Aga seal polnud midagi erilist. Ütlen et kõike, mis ajakirjandus räägib, ei maksa uskuda," kinnitab Atso, et tema ei näinud Prantsusmaal bändiga esinemises ühtegi ohtu. 

"Aga Prantsusmaa on muutunud kuue aastaga küll," tõdeb Atso. "Kui Pariis oli enne ilus linn, siis praegu on ta natuke turuks ära läinud. Ma loodan, et Eestis sellist asja ei juhtu." 

Tuur sujus Atso sõnul viperusteta ning igal pool võeti neid hästi vastu. "Meil on igal pool alati okei. Seekord oli Saksamaal isegi väga hea. Sakslasi on väga raske kätte saada, aga seekord nad tulid kaasa. Äpardusi meil ette ei tulnud, ükski buss põlema ega katki ei läinud," räägib Atso, et mõne kitarrikeele purunemist ei pea nad enam äparduseks. "Kui kitarrikeel läheb katki, võetakse teine kitarr."

 

The tour is over and we are finally at home. Thank you so much for the good memories!Special thanks goes to the bands...

Posted by Metsatöll Official on 22. detsember 2015. a.