Kristina KarjalainenFoto: Erakogu
Jõulud
24. detsember 2015, 09:14

Miss Kristina: unustage töö ja puhake jõulude ajal! (17)

"Tänapäeva inimesed on liialt stressis, mistõttu on oluline võtta enda jaoks aega ja puhata. Soovin kõikidele rahulikku pühadeaega," ütleb Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen. 

Õhtukleitide poes töötav Kristina veedab tänavused jõulud oma ülemuse tütre perekonnaga. "Ta on väga armas inimene ja me oleme head sõbrad ning seetõttu oleme ka jõuluõhtul koos. Loodan, et saan ka ratsutama minna ja loomulikult veedan aega ka ühe erilise inimesega," jääb naine salapäraseks. 

Traditsiooniliseks jõuluroaks on Kristina peres alati kana ja seapraad olnud, kuid tema lemmikjõulutoit on hoopiski šokolaadiküpsised. "Jah, me sööme väga palju šokolaadi, vaatame telekat, mängime kaarte ja lihtsalt chillime," muheleb ta. Puhkamise vahepeal teeb Kristina pühade ajal ka natukene tööd. Nimelt jagab ta Helsingi lennujaamas lastele kommipakke ning pakib ka soovijate kingitusi. 

Viimased ei ole Kristinale jõulude ajal aga üldse olulised. "Kõige tähtsam on olla koos oma lähedastega ning veeta nendega lõbusalt aega. Kuid ehteid on muidugi alati tore saada ja kinkida," sõnab ta. Vana-aastaõhtu veedab Kristina traditsiooniliselt Eestis, oma isa juures, kus neil on plaanis jällegi head ja paremat süüa ning šampanjat juua.