Artjom Savitski koos tüdruksõber Annaga.Foto: Mirjam Veisner
Jõulud
23. detsember 2015, 19:01

Artjom Savitski: mul on kaks jõulupidu – oma sugulastega ja pruudi perega (6)

Laulja Artjom Savitski kohtas oma kallimat Anna Leppikut eelmisel uusaastaööl – ühine sõbranna tutvustas neid kümme minutit pärast südaööd raekoja platsil. Kuidas paar tänavu pühi peab? 

"Seekord on mul kaks jõulupidu: 24. detsembri õhtul oleme Annaga minu vanemate kodus minu suguvõsaga ja 25. detsembril tähistame Anna perega," räägib Artjom.
"Detsember on, nagu ikka, üks kõige töisemaid kuid aastas, aga õnneks on jõuluõhtu ja jõululaupäev vabad ning need saan pere ja lähedaste seltsis veeta. Head kaks päeva, kus saab korraks puhata ja taastuda jõulukuu kontsertide maratonist," rõõmustab laulja, kel selles kuus ligi 20 esinemist. 

Aastavahetusel Artjom ja Anna koosolemise tähtpäeva ei tähista, sest paar sai neist paar nädalat pärast suhtlema hakkamist. "Aastapäeva tähistamise lükkamegi aastavahetusest kaks nädalat edasi – et aastas oleks rohkem pidusid," seletab Artjom. 

"Vana-aastaõhtuks meil mingit otsest ja erilist plaani pole. Kuna esinen 31. detsembril restoranis Manna La Roosa, siis ilmselt oleme alguses seal ja siis hiljem uurime, mida linn suudab meile pakkuda. Erilised tähistused jätame ikka aastapäeva jaoks," räägib noormees. 

Kui pärida, mis on tema jaoks olnud selle aasta tähtsaimad sündmused, kostab Artjom kõhklemata: "2015. aasta jääb kindlasti meelde sellega, et ma kohtasin Annat. Olen temaga tõesti väga õnnelik. No ja muidugi mitte vähema tähtsusega on ka debüütalbumi "Valin ise oma tee" välja andmine." 

Laulja tunnistab, et omal käel plaati teha oli raske, isegi raskem, kui ta ette kujutas. "Kuid ma olen väga-väga rahul. Albumi välja andmise ja esitluskontserdi korraldamisega sain jällegi tõestust, et kui ise ei tee, siis keegi teine sinu eest ka ära ei tee. Iga inimene on ise oma õnne sepp ja tehtud töö näitab varem või hiljem oma tulemust," on Artjom kindel.