HelenFoto: Alar Truu
Inimesed
22. detsember 2015, 12:04

Abielusaate Helen annab nõu, milliseid riideid valida higistavate rindade ning "suure ahtri" puhul (46)

Saatest "Abielus esimesest silmapilgust" avalikkusele tuttavaks saanud Helen andis oma blogis hüva nõu, kuidas näha välja nagu tema. Lisaks jagas ta soovitusi, milliseid riideid valida, kui rinnad higistavad ja istmik just kõige väiksem pole... 

"Varem ma imestasin hullult, kui inimesed ütlesid, et mul on lahe stiil ja ma olen moodne," kirjutas Helen. "Kui keegi tahab karnevalil minuks maskeerida, siis annan nõu," teatab ta veel ning asub jagama soovitusi, mille järgi valida pluuse, pükse ja jalanõusid.

Näiteks pluuside puhul peab Helen ülioluliseks avarat dekolteed. "Mitte seepärast, et end näidata (kuigi arvatakse nkn seda), vaid seepärast, et rindade vahelt ma alati higistan ja kui pluus on sealt kinni, siis on lihtsalt nii paha tunne. Rind peab ikka õhku saama. Mida avaram dekoltee, seda parem."

Pükse valib Helen aga värvli kõrgust ning pepu suurust arvestades. "Kõrge värvel on ebamugav ja soonib mulle makku. Lisaks on mul nii suur ahter, et kõrge värvel tekitab taga "tasku" ja ilmselgelt on see ebameeldiv."

Heleni teisi soovitusi riietumise kohta saad lugeda SIIT.