Foto: Teet Malsroos
Inimesed
19. detsember 2015, 17:34

GALERII | Melanoomi surnud Revo Jõgisalu mälestuseks peeti saalijalgpallilahingut

Laupäeva pärastlõunal mälestati Kristiine spordihallis nahavähki surnud räppari Revo Jõgisalu spordilembust saalijalgpalliturniiriga.

Võistlustules olid mitmed värvikate nimedega tiimid.

Kõigil jalgpallimatšile kaasaelajatel ja mängijatel oli võimalus soovi korral lasta kontrollida oma sünnimärkide olukorda dr. Elen Vettusel. "Meil on tõsiselt hea meel, et dr. Vettus oma abikäe ulatas ja on valmis kohalviibijate sünnimärgid tasuta üle vaatama. Sünnimärkide kontroll on melanoomi ennetusel üks olulisemaid tegevusi," märkis mälestusürituse peakorraldaja Merle Sikk.

Juba mitmendat aastat korraldavad muusikud ka heategevusliku kontserti sõbra ja kolleegi Revo Jõgisalu mälestuseks. Sel puhul astuvad täna õhtul Rock Cafes ülesse Beebilõust, Cartoon, Genka, Pedigree, Tallinn Daggers, Truckthor, Stupid F & Hash ⁺ Vorr Poksjor. Plaadimängijate taga on Kaspar Leivo ja Uibs.

Pilet on 10 eurot, mis läheb heategevuseks. Mälestuskontserti FoRevo korraldatakse juba viiendat korda ning selle laiemaks eesmärgiks on teavitada üldsust nahavähivormist melanoom, juhtida tähelepanu tervisele ja selle hoidmisele, propageerida tervislikke eluviise ja toetada ka noortekultuuri.

Revo Jõgisalu on Eesti räppar, kes kogus enim tuntust just Toe Tagi räpparina. Ta suri 2011. aastal ootamatult melanoomi.