Silvi Vrait ja Edda Paukson.Foto: Arhiiv
Edda Pauksoni horoskoobid
17. detsember 2015, 11:32

Sõbranna Edda Paukson: Silvi Vraidi lugu oli tegelikult veel hullem, see kohtuotsus on absurd! (62)

Kahe aasta eest vähki surnud lauljatari Silvi Vraidi kauaaegne sõbranna, astroloog Edda Paukson rääkis täna Eesti Ekspressis avalikustatud võika loo valguses – millest selgub, et naise elukaaslane Silver Tamm teda enne surma väärkohtles, alandas ja võlgadesse uputas –, et lähedased sõbradki püüdsid naist veenda meest jätma, kuid tulutult.

"Kui Silvi mulle helistas, siis ma kuulsin, mis seal taga toimus," meenutab astroloog aegu, mil ta sõbratarina jõuetult lauljatari väärkohtlemise tunnistajaks oli.

Olles lugenud Eesti Ekspressi artiklit, märgib Paukson, et lugu oli tegelikult kordades hullem, kui juba isegi šokeerivast loost välja võib lugeda. "Seda epopöad ei jõuagi ära kirjutada, see on selge."

"See kohtuotsus on absurd," hindab Paukson armastatud lauljatari petisest ja piinajast elukaaslasele Silver Tammele määratud, tema hinnangul liiga leebet karistust.

Refereeritud artikli täisteksti loe Publikust.

25. novembril toodi Harju maakohtusse kohtualune Silver Tamm (42) käeraudus Tallinna vanglast, kus ta kannab poole aasta pikkust karistust joobes juhtimise pärast. Istungisaalis võtsid mehe vastu kaks kurba, enamik aega maha vaatavat silmapaari. Need on Silvi Vraidi poja Silver Vraidi (29) ja tema elukaaslase Helen Maidre silmad.

Üks tuntud naine, keda Silver mitu aastat tagasi lõksu üritas püüda, oli kirjanik ja talupidaja Kati Saara Vatmann. Toona väitnud Silver talle Facebookis, et on baarmen Londonis ja käib mõnikord harva Eestimaal.

"Kaks-kolm kuud olime kirjavahetuses, siis ta ühes oma lõkendavas kirjas teatas, et tuleb Eestisse. Kohtume ja hakkame õnnelikuks. Ma ütlesin napilt vastu, et eks tulgu külla ja vaatame teineteist silmast silma," räägib Vatmann.

Kohale jõudnud, teatas Silver, et temaga juhtus avarii, kuid tal pole Eestis ravikindlustust ning vajaks nüüd kiiresti raha haiglaravi jaoks.

"Mina erinevalt oma õnnetumatest saatusekaaslastest saatsin ta selle peale pikalt. Viskasin ta oma Facebooki sõbralistist välja ning blokeerisin ta seal ära," lausub Vatmann.

Kui Vatmann hiljem kuulis, et Silvi Vrait selle mehega suhtleb, üritanud ta lauljatari hoiatada, kuid manitsused läksid tühja.

"Väga armunud inimene teatavasti on nihkes, ega ta kuulda võtnud. Elus on kord nii, et kui sul on vaja üks ränk pettumus kätte saada, siis ka saad. Ei aita see, kui ema või sõbranna üritab sind kaitsta," teab Vatmann.