Ilona KaldreFoto: Arno Saar
Inimesed
15. detsember 2015, 14:56

Esimesena õnnitles tänast sünnipäevalast Ilona Kaldret Putin! (32)

Selgeltnägija Ilona Kaldre tähistab täna sünnipäeva. Kõige esimese õnnesoovi sai Kaldre Venemaa "president Vladimir Putinilt", kes helistas talle kell 04.25, mis on ka Kaldre täpne sünniaeg.

Ennustaja ja tähetark selgitas Vecherkale naerdes: "Moskva sõbrad mängisid mulle vingerpussi, saates teate Putini häälega."

Kaldre ütles, et tähistab oma sünnipäeva restoranis, kuhu ootab rohkem kui paarikümmet külalist. "Tulevad sõbrad Moskvast, Lätist, Ukrainast. Algul läheme SPAsse, seejärel tantsime 80. aastate muusika järgi," avas sünnipäevalaps oma peo programmi. "Ma ei kavatsenud suurelt tähistada, kuna eile viisin läbi meditatsiooni ning muretsesin väga, kuidas see kulgeb. Kõik oli suurepärane. Ma rääkisin, et iga inimene mediteerib alates lapsepõlvest, kui vaatab merele, tulle, kui loeb lambaid, et uinuda. Aga tegelikult isegi siis, kui sa millestki mõtled, kavandad plaane, meenutad minevikku, lülitad sisse oma südame ja emotsioonid – see ongi meditatsioon."

Kaldre ütles, et tema jaoks oli see meditatsioon enda selgeltnägemise avastamine: sa mediteerid enda olukorras ja näed oma edasist teed – sündmuste arengu kolme varianti.

Kaldre tunnistas, et eilse üritusega toimus temas pööre positiivsete emotsioonide poole. "Energeetiliselt oli see minu jaoks hädavajalik. Viimasel ajal mulle tundus, et midagi muud peale negatiivse ma elus ei näegi – võõras valu, otsekohesed kommentaarid, solvangud. Ja nüüd – positiivse plahvatus, minu sünnipäeval! Tuleb välja, et mind armastatakse ja minusse suhtutakse tõsiselt, mind ümbritsevad tuhanded head inimesed. Olen rõõmus, et mu telefon ei vaiki, sotsiaalvõrgustikes on juba tuhandeid õnnitlusi ja ma ei jõua neid kõiki tänada."

Kaldre rääkis, et õhtul tuleb poeg õnnitlema, aga mees toob talle juba mitmenda sünnipäevakingituse. "Ta kinkis ilusa looduslike kividega ehte. Mina tellisin ja nad jõudsid sünnipäevaks valmis. Ja abikaasa küsib juba kolmandat päeva, mida ta peab kodus oma kätega tegema, ja teeb kõik. Lähenes huumoriga. Lubas ka õhtusöögi valmistada," rääkis selgeltnägija oma rõõmsast päevast.

Palju õnne sünnipäevaks Ilona Kaldrele ka Õhtulehe poolt!