Leonardo DiCaprioFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
15. detsember 2015, 12:39

ÕNNESÄRGIS SÜNDINUD MEES: DiCaprio rääkis enda kolmest surmalähedasest kogemust (1)

41aastane näitleja Leonardo DiCaprio väitel on tal kolm surmalähedast kogemust. 

Filminäitleja kõneles ajakirjale Wierd antud intervjuus, et ta on üle elanud hairünnaku, lennuki mootoriplahvatuse ning õõvastava langevarjuhüppe. 

"Suur valgehai hüppas mu puuri, kui olin Lõuna-Aafrikas sukeldumas," pajatas Leonardo. Pool tema kerest oli puuris ning ta üritas mind näksata. Püüdsin püsida võimalikult puuri põhjas. Ta tegi viis või kuus suuliigutust mu pea ligidal. Kutid, kes seal olid, ütlesid, et sellist asja pole seal juhtunud vähemalt viimase 30 aasta jooksul." 

Nagu sellest veel küll ei olnud, sattus Leonardo ka Venemaale sõites lennuõnnetusse. "Siis oli see lend Delta Airlinesiga Venemaale," jätkas ta. "Sõitsin äriklassis ja mootor plahvatas otse mu silme ees. Vaatasin tiiba ja see süttis üleni leekidesse. See oli pöörane. Nad lülitasid mõneks minutuks kõik mootorid välja... ja siis sa istud seal hääletus lennukis, mitte keegi mitte midagi ei öelnud. See oli ebareaalne kogemus. Siis lülitati mootorid tagasi sisse ning me tegime hädamaandumise JFK lennuväljale." 

Ja kolmas õudne katsumus! 

"See oli tandemhüpe. Tõmbasime nööri. See oli sõlmes. Härrasmees, kellega olin, lõikas selle lihtsalt läbi. Olime vabalanguses viis või kümme sekundit. Varulangevari ei tulnud mulle tol hetkel meeldegi, seega arvasin, et kihutame otse surma."