Inimesed

NAGU SEEBIOOPERIS: Edgar keelitas Viljat endaga abielluma, kuid ei jätnud ka Erikat (180)

LISA KOMMENTAAR

Taimo29. detsember 2015, 13:37
Tuleb sellele vanale Vilja- litale üks kõva keretäis anda- ei ta enne vist rahune.
veteran29. detsember 2015, 13:34
Olen oma pika eluaja jooksul lugenud palju, olen isegi väga palju lugenud. Ei loe iial sopakirjandust ega laps-staaride elulugusid, Vilja nõdrameelsus on näha ka ilma selle soparaamatuta.
saast15. detsember 2015, 11:50
Vilja on saast ,kes läks JÕULURAHU ajal suure raha peale välja ,pannes oma raamatu müüki.Kas ta selle peale mõtleb ,mis tagajärjed sellel on ??? See VILJA ja Edgari kooselu oli rohkem kui 15 aastat tagasi juba hukule määratud,miks haiged inimesed töötasid aastaid Tallinnas juhtivatel kohtadel.Kõik nendes inimestes on võlts ,vale ,amoraalne,väga sügavale juurdunud haige mõtte vili.Kooselu näitemäng ,millega taheti rahvast petta.Kes petab korra ,petab ka edaspidi.Mitte miski ei pane uskuma ka Tallinna raha kasutuse õiguses selliste inimjätiste poolt,kes jõuga ,pettusega on surunud ennast juhiks ka vene rahade abil ,mida tõendab kiriku ehitus Lasnamäele jne..Neid inimesi ei usu enam keegi peale ajupestud kodanike ,kes tahavad kõike tasuta,mis polegi tegelikult tasuta..20 aastat arengu paigalseis on selle kõige hind.
eviiv1. jaanuar 2016, 12:29
täpselt minu mõte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. detsember 2015, 16:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ets15. detsember 2015, 07:43
Uus mood.14. detsember 2015, 08:43
Teha kõik õnnelikuks ja pärast tunnevad kõik õnnetud on need Edgari või Toomase naised, kõik on inimese loomuses kaua sa ikka ühte suppi larbid vahel tahad praadi ja vahel magustoitu ka nii on ka naistega ühest tüdined tahad teist või kolmandat.
tohoh14. detsember 2015, 05:35
See Vilja hala on ammu kõiki ära tüüdanud. Küll see peab olema Viljal ikka suur armastus Edgari vastu, kui elades aastaid juba uue mehega, ikka ainult Edgar meelel ja keelel. Aga Taimo raha on nii pisku, et sellega ilmselt ära ei ela Viljake, kes lasi Edgari rahadega uue kodu Nõmmel püsti panna ja nüüd siis aitab jälle Edgari raamatuga, mis pidi küll pealkirja järgi Vilja elu olema, oma elujärge parandada, et saaks rohkem Taimoga veini juua.
pühak vilja?13. detsember 2015, 23:27
Läbi meeste voodite karjääri teha, raha kokku ahnitseda ja pärast takka kiruda,kasutades nii vabu kui abielumehi ja seda mitmeid ringe järjest -- peaks selline naine môtlema,kas viga pole mitte ka temas endas ja teisalt on ta samasugune nagu iga teine ringitômbav mees. Ja see aelemine-valetamine-vôltselu elamine on vilja probleem. Vastumeelselt abiellu astumine polnud mingi probleem, siis oli uhkust taevani-proua savisaar! Vôlts naine, see mina-mina-mina, nagu egomaniakk. Ôôvastav,tôesti.
Vilja abiellus armukadedusest - kumb saab Savisaare, mina või Erika14. detsember 2015, 15:26
Võitis Vilja - MINA sain. Ei saa ju saada kaotaja oreooli ja terendav karjäär oli kah nii ahvatlev ja kõik dokumendid vormistatud......
Aga enne tütre sündi olid ju ilusad ajad komandeeringutes koridorinurkades, sest Savisaar oli ju abielus ja keeletud vili magus..........
imelik, Viljal peaks ju nüüd13. detsember 2015, 19:16
kõik korras olema. Miks veel kaevata vanas mudas, kirjutada hale, nutumaigune raamat, sellest kui raske elu tal Edkariga oli. Vilja, ole nüüd normaalne, ela ja armasta oma uut meest, kelle sa jälle ühe pereelu lõhkudes üle lõid nii nagu Savisaaregi.
ei saa see eesti DAAAAAM vanast,inetust,koledast Edgarist mitte üle.14. detsember 2015, 17:41
aga tal peab olema meeletu viha selle Taimo vastu,ei muidu hala kesta .....
Küll Vilja hakkab armastama uut meest,aga kas teda nii väga tahetakse.Parem enne ... juba möödas, ja kuidas see abielu ajal soetatud vara Taimoga jagatakse =
Edgariga oli lihtne,pumpas,karjus,nõudis ja sai . Kõike õiglaselt nõutut just mitte,aga küllalt,et omale maailmakuulus laulja koju osta .
Vilja13. detsember 2015, 18:27
oleks pidanud Erika endale sebima!
kui ta paadi all ei olnud13. detsember 2015, 17:10
Siis oli kodutu. Oma kohta tal ei olnud. Kui maalt tuli,korjas kersna ta enda juurde voodit soojendama ja edasi maandus edgari voodis ja majas.
Kivide loopimisest aga niipalju. Nimelt suurim kiviviskaja on vilja ise, aga halb tuleb talle ringiga tagasi. Kes palub tal eraelu, oma mehi ja muud isiklikku raamatus lahata? Ise tahtis kiviviskaja olla. Muud enam polegi kui edgar tegi, edgar keelitas. Kas ta on süüdimatu vôi oli seda, et laskis endaga jäledusi korda saata,teades,milline see edgar oli ja on.
13. detsember 2015, 19:09
ei olnud kodutu ka. Egas kõik, kes kellegagi elavad pole kodutud, lihtsalt inimene vajab kaaslast kõrvale. Naiste puhul ju kõik keelatud, otsid kaaslast oled L, kui ei otsi siis feminist-karjerist-egoist. Ega siin kirikut keset küla ei saagi olema, naised peavad lihtsalt ära surema kõik korraga, et silma ei torkaks ega meelt mõruks teeks. No ja lõpuks saaks kõikide probleemidega ühele poole, pole inimesi pole probleeme.
13. detsember 2015, 16:41
miks se Viljakene ei jatta Savisaare perekonna nime, abielludes teise mehega. vägä imelik. mis mees tal on , kes sellega nöus on. mina kyll viskaks selle naise ukse taha, kes nutab juba aastaid ex päräst
kui meelde tuletada tolleaegseid artikleid,siis oli Vilja ülimalt14. detsember 2015, 17:36
õnnelik,et sai üle löödud.
Kes selle rosina valmis nikerdas,ei ta seda avalikusta ..... aga tal oli hea nipp ja mõni sõber
13. detsember 2015, 16:37
ykski normaalne naine abielludes uuesti ei jätta oma ex mehe perekonnanime, juba sellepäräst et ei solvaks oma meest ja lugupidamine tema vastu. Vilja abiellus Savisaarega et se on SAVISAAR, eu korstna pyhkija
tark naine13. detsember 2015, 11:46
Naine kirjutab raamatu siis kui mees teda teistega petab ja seejärel maha jätab. Neid mahajäetud naiste raamatuid ei loe tark inimene, seal terendab kindlalt ühepoolne nägemus ja solvumine ning kättemaks, et näe, nüüd ma alles panin su paika. Normaalne inimene jätab lahkhelid ja pereasjad ka laialiminnes enda teada, kui lahku, siis lahku. Kui mees ei armasta, käib ta teistega ja milleks nii palju aastaid siis kannatada mehe kõrval,kes ei armasta, ju seal ikka rahad mängus olid ja hõlpelu rikka mehe kõrval, lisaks kuulsus ja tuntus. Mõttetu teema.
raivo13. detsember 2015, 06:27
erika savisaare paksu vatsa all, rõve!
to: raivo, 06;2713. detsember 2015, 12:12
Erika Salumäe on ise ka rõve mutt!
14. detsember 2015, 08:21
miks solvata Erikat, Tema ei ole roninud selle artikli lehele. ta oli oma ajal suur täht ja eestlaste au, aga nyyd te kyll priksite sappi vale inimese poole
ta oli ju Olümpiavõitja ja selle eest karjuvad14. detsember 2015, 17:45
eestlased teda litsiks.
Õnneks temale kuju pole tehtud,muidu visatakse see ka sohu nii kui teise Olõmpiavõitjaga,Palusaluga,tehti.
Eestlastel EI OLE AU. Nad isegi ei ole sellest iial kuulnud.
17,4514. detsember 2015, 23:10
ära nüüd eestlasi sõima, Eerika on ise kõik teinud, et lugu pidada ei saa. Pole temale miski püha olnud. Teda on palju enam hoitud-armastatud ja premeeritud, kui ühtegi teist sportlast, aga tema ikka solvunud ja kibestunud, et meest kõrval polnud ja riik selles süüdi. Lihtsalt madalamast soost naisterahvas ja selleks tema ka jääb. Sigade ette võib pärleid visata, aga sigudukul ikka kõht tühi ja himud rahuldamata.
a13. detsember 2015, 12:18
sulle raivo meeliks vist see, et savikas sind uhaks?? Aga seda sa ei jõus ära oodata sest sevikas armastab naisi ette võtta aga mitte pedesid kabistada.
raivo13. detsember 2015, 13:21
kuule a-sa oled tõeline unistuste tappija.väljendu teinekord veidi vähem vulgaarselt.vuihhh!
rebane vilja12. detsember 2015, 23:54
Vilja kargas kersnaga ja siis savisaarega, edasi toomastiga, kusjuures nii savisaar kui toomast olid vilja magatamise algul abielus pereinimesed. Salumäe oli tol ajal vanapiiga, ei meest ega peret, samasugune voodikaaslane nagu vilja. Eks vilja oma tehingu sai, aga katariina suure tiitlit ei tulnud. Sellest see kiunumine ja viha,muti ei hinda isegi seda, et savisaar ta paadialt majja elama pani ja rahad pealekauba kohale tassis. Tiitlit ei tulnud ja samal pulgal teiste tuttavate tüdrukutega oli viljale alandav. Isegi rosinat polnud vaja, mis sest mittetahetud lapsest tolku, tiitel oli vilja nôudmine vastumeelses abielus.
peaaugu 13. detsember 2015, 09:52
paned pihta, miks peaks kedagi huvitama teiste eraelu!!!!!!!!!!!!!!! Kas Sina või Mina oleme sellest puhtad????????????
ei no13. detsember 2015, 14:38
paadi all ta nüüd küll polnud?
12. detsember 2015, 23:39
Vilja on siiani Erika peale armukade. Nii madal!
Vilja pole süüdi!12. detsember 2015, 22:32
Lõpetage Vilja süüdistamine - ta ei ole Edgari litsilöömises süüdi! Kesikutel on ikka kogu aeg kõik asjad vastupidiseks - PEA peale pööratud! Nahutage vastikut Savisaart ja tema hoorasid!
teie loogika järgi on teie truuuuuuu vilja ju hoor ise14. detsember 2015, 17:48
muidugi pole ta süüdi,et mõned kuumad paigad sügelevad ,et meestel on pered just tema jaoks olemas,et meeste rahakottides on just tema rahad.
Millal h...r milleski süüdi on ?
Klaveriõpetaja .
kas mitte Vilja ema ei löönud lärmi12. detsember 2015, 21:23
kui tema nende ühist last kasvatas, et abielluda ka tuleb, rahvasuus räägiti niimoodi.
no Edgar Savisaar12. detsember 2015, 21:21
on küll nagu üks vapper tinasödur, kes kogu aeg lahinguväljal, vaadaku tänapäeva noored ja vötku öppust, kuidas peab tegema poliitikat, milline on taktika ja millised vahendid, kui teda ei oleks, poleks reformaritel tema mönitamise varjus lihtne rahvast paljaks koorida, aga Edgarit tümitades köik see käib.
ets12. detsember 2015, 19:44
vilja teenib praegugi Edgari nimega raha,vaevalt oleks viljat tema oma nimega kuhugi valitud,sellest siis savisaare nimest klammerdumine.kahepalgelised poliituudid.
tegelikult12. detsember 2015, 19:40
on Edgar lahke ja annab neile,seda mida nad vajavad,toitu,peavarju,tunnustust. inimlikult on Edgaril raske olnud,sest teda ümbritsevad inimesed on osutunud reeturiteks,edgari suhtes,aga see on tema probleem.
noh nii sinisilme12. detsember 2015, 20:49
nüüd ka ei tasu olla, eks ikka Edgari poolsel abistamisel olid ka vastu saamise eesmärgid. Ju ikka see voodiasi oli peamine asi , millega maksti. Muud ju naistel eriti ei ole.
Astrid12. detsember 2015, 18:50
Mida te siin Vilja kallal närite, vaimuhaiged kesikud! Sõimata tuleb litsi Salumäed, kes ei häbenenud Vilja pulmapäeva hommikul isegi Savisaarega voodis olla ja sõimata tuleb Savisaart! Mina oleksin Vilja asemel löönud Savisaarel silmad siniseks ja kratsinud tema näo nii ära, et lihane ema poleks ka ära tundnud! Aga ju siis Kesk Kriminaalerakonnas puudub igasugune moraal pättidel, mida on näha ka siin Vilja sitaga loopijatest!
...12. detsember 2015, 19:43
mis see Eedik küll selle lesbist Salumäega seal voodis tegi?????????
erinevuses12. detsember 2015, 20:51
pole see Viljake nii süütu midagi12. detsember 2015, 20:32
ta teadis täpselt mida ta Savisaarega elades saab ja saigi. Praegu ta istuks Eestis ja oleks tavaline kesik, mitte aga Brüsselis suure raha otsas.
Pealegi kui mees ei taha naist, siis ta temaga ka voodisse ei roniks. Savipäts on ju teada liiderlik mees. Seega polnud tal Erika ainuke naine.
mis sul nüüd hakkas?12. detsember 2015, 21:43
Vilja polegi väitnud, et ta süü oleks.
lihtsalt minu arvamus asjast12. detsember 2015, 17:53
Huvitav kas Viljale oli relvatoru otsaette surutud, et kohe pidi selle õnnetu jahh sõna ütlema? Olen ühe mehega, selle oma kalli kaasaga, 22 aastat koos olnud. On nii häid kui veidi problemaatilisi aegu olnud, nagu igas abielus. Ei saa aru naistest kes ilma tunneteta abiellu astuvad, raha ja võimu nimel. Ja veel vähem mõistan seda tagantjärgi kirumist. Vana Savisaart pole küll milleski süüdistada, tema pakkus välja tehingu, Viljakene oli see ahnepäts kes tehingu vastu võttis, seega ära nuta nüüd. Teadsid ju enne abiellumist et litsi mehega tegu, aga rahaahnus oli liiga suur. Saidki ju täpselt seda mida jahtima läksid!
no12. detsember 2015, 18:08
eks ta ikka armastas ka seda Edgarit. Need inimesed, kel ainult raha hinge peal, ei saaks sellest aru. Kuna sa elad oma mehega vaid mingist kainest arvestusest, siis on sul raske uskuda, et Vilja on olnud lojaalne ja ennastohverdav nagu sõdur Edgari kõrval. Edgari viga on see, et ta pole osanud oma seatempe klaarida ja siluda, kui naisel okas hinge jäänud.
Ma ise pole küll kedagi nii hullult armastanud ega armasta, et teda raamatusse trükkida. Egoism ei lubaks. Aga nohh Savi on suur mees, on vist siis seda väärt:)
12. detsember 2015, 20:15
No nii suure ja püha armastuse olemusse ma küll ei usu, et kui sa tead et su tulevane mees pulmapäeva hommikul ronib välja teise naise voodist ja sa ikkagi abiellud temaga... vabandage väga aga vat ei usu sellist armastust! See on millegi muu asja armastus, kainelt kalkuleeritud abielu.
no12. detsember 2015, 21:34
ma täiesti usun, et sina ei usu:)
Juku12. detsember 2015, 17:36
Juku arvas, et te armastate üksteist. Ma tõesti uskusin puhtast südamest, et teie vahel on suur armastus. Mul oli väga kahju, kui te lahku läksite, sest arvasin, et Vilja närvid ei pidanud vastu, kuna Savisaart süüdistati kogu aeg igasugustes asjades, mida ma iialgi ei usu, et Savisaar seda teinud on. Tegelikult oleks võinud ka kaks naist korraga olla. Üks oleks ise vabatahtlikult ära läinud.
räim12. detsember 2015, 17:33
no mis te selles pekitükis küll leiate? selle mehe seemet on vist kogu ilm täis ja idanenud ka......
Juku12. detsember 2015, 16:59
Vanaisa ütles, et õigele mehele antakse vabatahtlikult, aga lehmale teeb seemendustehnik poolvägisi :)
vanaema12. detsember 2015, 16:47
Ka "rikkad" ja "ilusad" pesevad oma musta pesu,aga seda ei tohiks küla peal teha.Jäägu kõik isiklikud solvangud, petmised ja ebameeldivused koduseinte vahele.
ole vakka.12. detsember 2015, 18:02
mulle meeldib küll lugeda.
jookse vilja kohtusse12. detsember 2015, 16:27
Kehtinud abielu tühistama, mida sa neid raamatuid vorbid. Kohtus vaidle ja esine kui suur kannataja sa olid!
keelitas abielluma12. detsember 2015, 16:21
Ei tahtnud abielluda, aga edgar keelitas. No ei ole vôimalik. Öelnud abielu sôlminud ametnikule, selge EI, vägisi sunnitud abielu on kehtetu. See naine vajab psühhiaatrilist ekspertiisi. Miks Edgar teda kohtusse ei kaeba? See keelitamise jutt annaks alust küll ja vanaeit kaotaks pikemaks ajaks kônevôime. Sellist vale annab välja môelda, seda saab vaid haige inimene teha.
...12. detsember 2015, 19:45
Huvitav,huvitav,mis see Eedik selle lesbist Salumäega küll seal voodis tegi?
maakas12. detsember 2015, 16:00
reede12. detsember 2015, 15:42
Mis jääb üle vanaldasel naisterahval kelle konkurentsivõime iga kuuga kahaneb muud kui tatti pritsida Naise keel on mürgisem kui rästiku keel
Naine12. detsember 2015, 15:34
Amoraalsus on amoraalsus ja kui on seda isiklikus elus, siis sama käekiri toimib ka mujal olgu tegemist savisaare, ilvese, tootsi vöi traktoristiga...Usun, et paljuski peaks hormoonide tömbetuules vaevlevate meeste körval peeglisse vaatama ka naised - kui ei oleks kalleid suguödesid, kes röömuga vöi meeleheitest armukesteks hakkaksid, jääksid paljud kolmnurgad tekkimata, vastutus on ikka 50/50. Haletsusväärse armuksese rolliga leppija on enesehinnangult vördväärne naisega, kes teadlikult sellise mehega abiellub. Akadeemiliselt hästi koolitatud Vilja, kuid mentaalselt katkine....
foobia12. detsember 2015, 15:32
Tundub ,et suurt osa riigist vaevab Edgari FOOBIA .mille algpõhjust võib otsida meediast .Edgariga toidetakse .- nuumatakse rahvast hommikul,lõunal ja õhtul.Ajupesu,vägivald - seks müüb.Peategelased aga saavad sellest ise korduvalt KAIFI või orgasmi, mis on kui narkootikum haigele ajule.
ausalt 12. detsember 2015, 15:19
ma ei arva sellest vanamehest enam midagi- tema aeg on ümber. Kuid imelik on vaadata kuidas Vilja ennast õigustab ja märtrit mängib. Kõik see tasus ju ära ja praegu supleb rahas ja naudib elu uue mehega. Kes teda sundis selleks, ise ta jättis Kersna maha, noore, ilma karjäärita ajakirjaniku ja läks vana abielu mehe voodisse. Täpselt sama eesmärgiga on praegused Edgarit ümbritsevad tibid. Läbi voodi on nii mõnigi endale hea elu saavutanud. Üks kunagine Tuiksoo ülikooli kaaslane rääkis Esteri kohta analoogset, et kuidas, mis teel viimane oli ülikooli lõpetanud.
kopikas12. detsember 2015, 17:36
vilja pisarad ei ole ehtsad....mis olnd see olnd,
mann12. detsember 2015, 15:07
Mitte mingi raha eest ei tahaks nii jõledat meest kui etkar! Mida naised küll temas leiavad? Juba noorena oli ta paks ja jõle! Vaadake seda pulmapilti Viljaga, kohutav ju!!
raha teeb12. detsember 2015, 15:21
kõik naised,12. detsember 2015, 15:06
kes on Edgari voodisse roninud või viimane nende voodisse, on olnud ühe eesmärgiga-positsioon karjääris ja poliitikas. Selle nimel oldi nõus nii mõndagi alla neelama. Nagu ka praegused teda ümbritsevad naised. Armastusega pole seal küll mingit pistmist.
See Viljake võib praegu kõike rääkida, kuid ilma Edgarita poleks ta praegu seal, see kus ta momendil on. Seega tasus ära.
???13. detsember 2015, 07:31
Kas nad tõesti neelasid alla...
Seebiooper12. detsember 2015, 14:59
Seebiooper on kogu Eesti elu. Päris huvitav ajastus sellel mõttetul l____l, nimeks Vilja tal. Kas ei suudetud Savipätsi kogu repressiivorganite väega ja peavoolu meedia lõputu tampimisega maha võtta. Nüüd anname viimast. Või on vaja riigi just kui esimese mehe armuseiklusi ja Kadriorgijaid katta. ja pandi Vilja Toomast koos Muuli-Pruuli pruulikojaga Matrossovit tegema!!??
prillikivi12. detsember 2015, 14:47
Prillikivi võiks ka sõna võtta.mis ta peidab ennast kiriku papi selja taha keskerakonna kopsaka raha eest.Tundub järjest enam ,et rahva rahaga on paljudel suu lukku pandud nagu Viljalgi varem.See mees on ammu omadega sassis aga ta ei tunnista seda.Peale naiste krabas ta ka midagi muud,juhi koha.
nnm12. detsember 2015, 14:27
Vaimuhaiged kesikud! Mis te siin Viljat sõimate? Jutt on litsmehest SAVISAAREST - sõimata tuled SAVISAART!
12. detsember 2015, 15:04
Sa ka ei väsi :D Või on tasu tüki pealt nõnna magus? Üks ja sama tekst erinevate nimedega korduvalt.
Mees12. detsember 2015, 16:04
Kui ikka jalgu laiali ei aeta, siis sinna midagi vahele ei mahu ka toppida. Paar parajaid.....
mis12. detsember 2015, 14:03
Mis te sest tytrest jahute...tytrel on absoluutselt isa-ema geenid.
noh12. detsember 2015, 13:53
Ju siis meeste puudus nii suur et ykskõik kes peale läheb
kubjas12. detsember 2015, 13:47
edgar on aadlik kellel on alati esimese öö õigus.
Ly12. detsember 2015, 13:33
Mis mõttega meenutada minevikku avalikkuse ees, kui olete uuesti abiellunud. Vilja, kas Te olete ka mõelnud oma praegusele abikaasale ning tütrele, kuidas neile mõjub Teie praegune suhtumine eksabikaasasse. Edgarile on alati naised meeldinud, usun, et olete sellest samuti teadlik. Aga miks naistele Edgar meeldib, sellest pole ma aru saanud tänaseni.
hunt12. detsember 2015, 13:39
Mis siin aru saada läbi voodi võimu ja rahade juurde.
Naisjalgratturid rahuldavad.....12. detsember 2015, 13:29
Räägitakse, et naisjalgratturid pidid ennast nii rahuldama, et keeravad jalgratta sadula otsa rohkem ülespoole ja nii saavad ennast sõidu ajal hõõruda vastu sadula otsa..... Ei tea, kas Salumäel sellest ei aidanud....?
...12. detsember 2015, 19:49
lesbide kohta see ei kehti
arvamus12. detsember 2015, 13:09
Vilja müüb oma raamatut,ei midagi muud!!!
Tubli ju12. detsember 2015, 19:32
Hästi müüb, mis siis?
12. detsember 2015, 13:07
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ära lahmi,kodukana12. detsember 2015, 15:02
Mis l--- ta siis ikka oli,kui vaba mehega natuke litutas? Tema ju ka lootis!
huvitav miks12. detsember 2015, 15:23
Salumäe on rohkem lits kui need teised, kes Edgari voodist on läbi käinud?
Või oled sa ise kibestunud mutt
lea 12. detsember 2015, 12:58
Naiste kohta öeldakse l..s ja mis meeste kohta öeldakse - täkk või - mina ei leia Savisaares midagi mis ligi tõmbaks - ei tea mis magnetväli tal on. Jah ega ta suurem asi ole aga eks ikka kuulsus ja raha vist. Aeg pensile minna mehel ja kõik - ahnus, ahnus mehel ja marusjade poolehoid - see on minu arvamus
Häbi Tallinna linnale12. detsember 2015, 12:51
Tallinnale on häbistav, et selline moraalitu mees nagu Savisaar on linnapea. Teistes riikides oleks ta selliselt kohalt päevapealt kadunud....
suhkrutükike12. detsember 2015, 12:50
Kas nüüd hakati Vilja kaudu noortele meedias perekonna õpetust levitama,kuidas juht vägistab oma naist,võõraid naisi ja kogu meediat.Vilja ja Edgari seksi ajupesu peaks olema alla 18 a. keelatud.Katkise psüühikaga kõrge palga peal juhtivatel kohtadel olevad inimesed panevad mõtlema kogu ladviku peale,kuidas kohale upitatakse läbi raha ,meedia mulli.Kogu Vilja .- Edgari lugu on tülgastav ,vastik,pervertne,maniakaalne,väga haige nende endi sisemaailma paljasus.
ohoo12. detsember 2015, 13:06
need on kõigest väikse vilja luulud kõik!
ära hakka, suhkrutükike!12. detsember 2015, 14:59
Näe osad elasid ja elavad nii juba ammu enne "perekonna õpetust", teised ei võta õpetusestki õppust:)
Inimesed kipuvad siiski elama nii nagu lapsepõlve kodus kombeks oli. Seega ainult meie ise saamegi oma enese lapsi kasvatada ja õpetada, meedia on lihtsalt kõrvaline müra.
12. detsember 2015, 12:45
Monogaamia ei sobigi mehele kohe mitte.
Kohutav!12. detsember 2015, 12:39
See Erika Salumäe on ka üks hoorapurikas kui oli Vilja pulmapäeva hommikul Edgariga sängis!
Jalgade vahelt sügeles rattasõitjal.....
kust sina tead et sügeles, 12. detsember 2015, 15:41
see on ainult Vilja jutt, aga mis ta ise tegi -ronis samuti mehe voodisse kui sellel veel eelmine abielu lõpetamata. Kohe oli vaja ka rasedaks jääda. Viljal oli täpselt kõik ära arvestatud.
Piret12. detsember 2015, 12:36
Lits mees see Hundisilma mees!
jõulutunne12. detsember 2015, 12:28
Nüüd on oodata vastulöögiks Viljale Edgari poolt 650-1650 lk seksiõpik kõigist oma madratsitest .Edgar murrab kõik maha ,kes ette jäävad.Pole vahet kuidas.Tema jaoks ei kehti ükski moraali koodeks ega riigi seadused.Ega Vilja targem pole,kui laseb ennast 15 aastat vägistada ja arvab et see raamat kõike olematuks teeb.
l12. detsember 2015, 12:24
kui edkar oleks olnud džentelmen, siis oleks ta pannud ka erika mehele, leidnud oma erakonnast mõne rikka vanapapi.
ei saanud,12. detsember 2015, 14:08
sest kooseluseadust veel ei olnud.
noh ega siis12. detsember 2015, 20:59
kõiki naisi ka ei saa käest ära lasta. Savisaar on nagu hr Sõõrumaa kes on öelnud oma endistele, et seni kuni nad on vabad, seni ta neid toetab, kuid kui lähevad uuesti mehele, siis rahavood lõpevad.
Siiber ees12. detsember 2015, 12:10
Esiteks, kes on Vilja, et tda igas väljaandes propageeritakse. Savisaare naal poliitikasse sattunud ja nüüd kustunud.Pole iial temast kui edukast poliitikust kuulnud.Ja nüüd esinebnagu andekas märter.
Mina pan teda just Pruuli ,Muuli märriks. Kui Vilja ikka teaks, kui vastikuks on ta muutunud rahvale. Enne oli lihtsalt Savisaare abikaasa, eksabikaasa. Aga nüüd ei tea kes ta on. Kibestunud vananev naine,kes ei oska oma eluga midagi peale hakata, kuigi väidab et on nii õnnelikus abielus. Olgu siis õnnelik. Aga õnnelikud inimesed kätuvad teisiti. Lõpetagu ükskord see pläma. Kes tahab huvi tunda, lugege raamatut, ärge reostage meediat.
edgar nägi viljas tulevast presidendiprouat12. detsember 2015, 12:49
ja kogu moos. oleks edgarist president saanud, oleks ehk viljagi ta külge jäänud. üks on kindel, edgar hindas viljat üldisel foonil ja foon oli / on üsna kesine.
Jaan12. detsember 2015, 11:59
Nii kummaline,et keskid ja ekrelased kisavad presidendi kallal,kuid ikka aru ei saa,et jutt Savisaare jamadest,mis on temaga kogu elu kaasas käinud.Yllatus yllatus,et need jamad keskide ymber ei löpe ka nyyd,kui kriminaale erakonnas nii palju.Viljast tegelikult kahju,et sellise otsa potsatas.
toh-oh...12. detsember 2015, 12:29
Ikka ronis, ikka ronis ja potsatas Toomasti otsa, kes oli tol hetkel parim, aga varsti pole kusagile enam potsatada.
Aadu12. detsember 2015, 11:51
Savisaar on vastik mees. Ei saanud olla korralik abielumees abielus kena ja noore Viljaga. Selline mees pälvib ainult jälestamist!
Minu13. detsember 2015, 07:49
arvates pole õige teiste pereelu kritiseerida, sest me ju ei tea, kuidas kõik täpselt oli. Savisaar ütles, et Vilja teeb liiga Erikale, et see kõik polnud nii. Nii et veelkord, me ei tea kuidas kõik oli. Ja kes meist nii puhas on , et esimesena võib kivi visata...?
12. detsember 2015, 11:42
Ma ei saa arvu mis tuu Vilja siski Savisaarõlõ vägisi mehele läts,kui miis ei miildü sis ma õks timäle mehele ei lääh. Vilja raamatuh om pallo valõlikkust, mah ei ostah sedä raamatut.Kui kõrvalt kaija Viljat,sis ta om veiga petlik naane,kui ta kõnõlõs sis õgalõ asale tulõ vesi silmä.Mul om kahö sellest Vilja nüüdsest mehest,kes sedä naist välla kannatas,kas ta siis lövväs parembit naisi.Noh om sääne asi kui Vilja sööst mehest lahku lätt,siis tulõ vahtsõnõ raamat,Vilja kolmas elu.
miis12. detsember 2015, 11:57
aga uus miis laull viljalõ aariid , edgar vast ei mõistaki laulta, jorotas vast niisamma sänguveere pääl lorilaulõ, vilja om noid kõiki tsoorun joba küläpoodman kuulnu, vahhur tegi kuulitõugot aga vilja istsõ piimäpuki otsah ja kõlgut jalgo
hansa-tee12. detsember 2015, 15:04
Setukad,mis te Tallinnas teete?
on13. detsember 2015, 03:37
Vilja om võroke, eks tu ütt kah midägist- kergemeelne ja odav naane
Kesikud - lugege enne ka PEALKIRJA!12. detsember 2015, 11:34
Keskerakondlased! Miks te siin Vilja kallal hambaid teritate? Lugege enne ikka ka artiklit ja pealkirja - jutt on SAVISAAREST, kes tegeles korraga MITME naisega? Või on teil mõistusega ja arusaamisega probleeme? Siis hoidke siit kaugemale, võtke ohtralt tablette ja pöörduge kohe arsti poole!
järgmise loo pealkiri ajakirjanikue12. detsember 2015, 11:32
Ikves oli abielus Eveliniga ja samal ajal ei jätnud ka Ievakest.
kesikud ja ekrelased - kommima!12. detsember 2015, 11:15
Kesikute ja ekrelaste koertekari - nüüd kõik presidendi haukumise asemel asuge Savisaart haukuma!
Haukuge kohe usinasti nagu haukusite Ilvese kallal!
Vilja ju laimas ja süüdistas Kersnat. Kersna ei olnud tema esimene voodikaaslane kuid siiski pikaajaline. 12. detsember 2015, 11:12
Pettis Kersnat ja ka lõpuks Savisaarega. Sinna kasuahnusest jäigi pikemalt jälle pidama. Nüüd sai uue partneri ja ikkagi laulja. Eneseuhkus sai tõusulainele. Nüüd tõusulaine on langenud ja Vilja tahaks Savisaart tagasi ja võimatu ajab vihale.
Varsti on Vilja jälle vaba kui lind ja paistab, kelle põue ta nüüd lendab. Kasu peab aga sealt saama.
kas Toomast ka abielus ei olnud12. detsember 2015, 21:19
ise jahibki abielumehi.
ahv12. detsember 2015, 11:10
Tõesti kahju on vaadata selliseid inimesi kellel peas kõik korras ei ole ja veel kurvem on see, et lehed veel sellist hülgemöla avaldavad.
Makaag12. detsember 2015, 11:13
to: ahv, 11:1012. detsember 2015, 11:21
...Nagu avaldasid hülgemöla ka presidendi ja tema kihlatu kohta.....
oijahhh12. detsember 2015, 11:06
Krõõt12. detsember 2015, 10:38
Kommenteerijad - palun jääge juba jõulupuhkusele!
päh12. detsember 2015, 11:04
alusta endast,tiksud siin..
väike till12. detsember 2015, 10:33
Eestis on läinud liikvele veel teisedki jutud naistest kus olid pisut ahistatud. Ja kui palju on Etsil järglasi teab vaid tuul.
tybli mees12. detsember 2015, 10:39
to: tybli mees, 10:3912. detsember 2015, 11:07
...Kas Ilves ei pea. kesik...? Ja mis tüüblimees sa oled...?
rumal12. detsember 2015, 11:14
naine sigib, mees sigitab
...12. detsember 2015, 22:47
hoidku jumal selliste väärastunud järeltulijate eest
Mõelge12. detsember 2015, 10:24
Mida peab Vilja tütar tundma. Jube, kui sul nii idioot ema on. muide isa hoiab see laps väga.
juuli12. detsember 2015, 10:35
no vilja on pulmapildil nagu skafandriga ahv planeetidevahelisel lennul , mis istub talle selga nagu ranits lehmale
???12. detsember 2015, 13:12
mis teab rongaema lapsest!
nii kahju12. detsember 2015, 10:23
Vaene, vaene Vilja, nii palju kannatusi- tema enda sõnade järgi olla Savikas ja Kersna ühte masti mehed. Toomastil jälle see viga, et kuulsust talle ei lisa, peavad mõlemad Vilja ärapeetud meeste najal end elatama.
to: 10:2312. detsember 2015, 11:09
Vaimuhaiged kesikud! Mis te siin Viljat sõimate? Jutt on litsmehest SAVISAAREST - sõimata tuled SAVISAART!
Kellamees12. detsember 2015, 10:18
Kas see Vilja ,,paljastus" tuleb kasuks praegusele suhtele, vaevalt,.....keda Vilja või Edgar on magatanud..... !? Minul oleks küll häbi seda leierdada ja veel rohkem häbi Viljaga koos praegu elada...... Edgar on vaba, temal on võimalusi.....
selgeltnägija12. detsember 2015, 10:24
vilja tahab toomast armukadedaks teha,et vaata kuis mul jookstakse järgi, sina laula vaid aariaid ja oberette estoonias nendele paabulinnusulgedes papagoidele kel kõrvade vahel kumiseb laul et ilma meesteta on kurbb mailm
Ei kujuta ette,12. detsember 2015, 10:08
et peaks Savisaarega voodit jagama. Vabatahtlikult mitte ja sellist positsiooni ega raha maailmas ei ole, mis seda tegema ajendaks. Naised, mis teil kõrvade vahel on, et Savisaar teid voodisse meelitada suudab?
tiidja12. detsember 2015, 10:19
no lääsi sakk kah kui ets sullõ ettepanõku taadõpanõkus tiisi, ärr pipardagu midägi siin
Marianne12. detsember 2015, 10:02
Erika Salumäe andis tõesti mõista oma elulooraamatus, et tal Savisaarega midagi oli. Aga Vilja ütles ju telekas hiljaaegu, et ka temal oli siis juba oma silmarõõm. Ega keegi vägisi talle seda valget kleiti selga pannud. Saage aru, inimesed, Vilja on haige, depressioonis inimene. Nähtavasti ei ole ta ka oma praeguses abielus õnnelik, et ikka minevikus elab.
See lugu on nüüd siia leheveergudele sätitud, et tähelepanu meie esihampelmani naljakatelt (minu meelest) tegudest eemale hajutada. Nii suur armastus tabas papit, et mõnekuise tutvuse järel tormab pea laiali otsas abiellu. Täitsa nagu muinasjutt.
maali12. detsember 2015, 10:09
no vilja on saanud ka ringi suksutada aga ta on kogu aeg nii vaevatud olekuga
ets viskas ikka pilgu trekisõitjale, kes oli vähe tirrempä olekuga
Jürka12. detsember 2015, 14:44
Mõnekuine tutvus? Sul pole siis asjast aimugi.
vanatüdruk12. detsember 2015, 09:53
Pigem ikka Vilja sai poliitilisele orbiidile tänu Edgari voodisse ronimisele. Kes oleks teda muidu tundnud?
Väga haige teema.12. detsember 2015, 09:50
Kuidas on võimalik ,et see inimene juhtis pealinna ja nüüd keskerakonda.Ainus vastus on : KÕIK KARDAVAD TEDA,aga miks.Ka sellele on vastus: KÕIK VARJAVAD MIDAGI ja Edgar teab seda ja kasutab seda ära enda huvides.
Ka Vilja vaikis 15 aastat,ehk teda sunniti vaikima.
Mõnedele laimajatele12. detsember 2015, 09:46
Õppige enne õigesti kirjutama ja siis tulge oma arvamusega välja targa ja ausa inimese kohta.
eedik12. detsember 2015, 10:16
Edgar kas sina või Jaana Toom,ehk Siret Kotka :)
savist-toomassaar12. detsember 2015, 09:46
Väga kahtlen, et Erika Edgarit noolis, kui tal endal just naisterahvaga (!) suhe lõppes. Mis temal siis Edgarist?
Vilja tundub kuidagi kibestunud. Ometigi - nüüd on terve ja tegus mees kõrval, miks veel möödunut üles keerutada ja seda halvas mõttes? Kas jäi ikka midagi kripeldama ja uus pole pooltki nii hea?
12. detsember 2015, 10:35
arvad, et erika sai lapse ka naisterahvaga?
...12. detsember 2015, 22:57
see tehti talle joobes olekus ja une pealt.eneselegi teadmata
ei kahtle12. detsember 2015, 12:43
Erika tahtis ka karjääri teha, spordiga oli ju lõpp, aga Eedu võttis oma tiiva alla (väikeste vastuteenete eest) ja sokutas soojale kohale. Muide, mõned inimesed on bi-d, ehk siis kargavad kõiki.
tule taevas appi!12. detsember 2015, 15:13
09,46. Mida see tähendab, et just lõppes naisega?
Enne seda naist olid tal mehed ja neid polnud temal üks või kaks.
Thule nendib12. detsember 2015, 09:46
Kremli sugukesik võiks kadriorus istuva heebrea tõutäkuga kogemusi vahetada või on nad konkurendid?
12. detsember 2015, 09:59
Neil on muusa igaks elujuhtumiks. Muusa annab energiat ja muusa tõmmatakse energiast tühjaks. Kasutatakse ära naisenergiat.
12. detsember 2015, 09:59
Neil on muusa igaks elujuhtumiks. Muusa annab energiat ja muusa tõmmatakse energiast tühjaks. Kasutatakse ära naisenergiat.
Miks12. detsember 2015, 09:44
Kaovad ära kommentaarid või ei tule kohe välja.
siin12. detsember 2015, 11:16
kaovad ka plussid ja miinused!
Ivo12. detsember 2015, 09:43
Jätke ükskord Savisaar rahule, laske tal tööd teha ja end ravida. Muulid-pruulid on jama kirjutanud. See on tellimustöö ja Vilja tahab sedasi pildile jääda. Ükski viisakas naine ei räägi oma meest taga, pealegi kõik teavad, kuidas ta Edgarit taga ajas. Salumäel oli hoopis keegi teine mees sel ajal.
Gabriel12. detsember 2015, 09:50
jahh12. detsember 2015, 10:08
see siin on puhas meelelahutaja, laupäeva hommikune selline
to: Ivo (kesik või ekrelane?), 09:4312. detsember 2015, 11:27
Aga miks Ilvest ei jätnud rahule, kesikutest ja ekrelastest sõimajad...? Savisaarele tuleb anda sama mõõdupuuga!
Malle12. detsember 2015, 09:41
Puha karistus kaua võib seda vana suppi soojendada ka tõesti lehtedes millestki muust kirjutada pole kui kibestunud naiste endisest elust.
Malli12. detsember 2015, 11:21
aga tahad seda ju niiväga lugeda!
kõigi juht12. detsember 2015, 09:38
Edgar ei juhi ainult keskerakonda vaid tervet meediat rumalate naiste kaasabil.Uskumatu ,kuidas ta nagu tank kõigist üle ja sisse sõidab.Ta kasutab ka kirikut ära oma räpaste mõtete realiseerimiseks.
Prillikivi on supervaletaja aga ta mäletab ainult seda ,mis talle kasulik on.Need ,kes tema läheduses on tööl või puhkehetkel,neid kasutab ta kõiki ära oma haiglaslike varjatud mõtete realiseerimiseks ,mis on tugevalt seotud ärimeestega,kellega linna raha jagada.Kogu Keski kongress oli lihtsalt üks Edgari palagan ja tsirkus eneseupitamine.
Ohoo12. detsember 2015, 09:37
Vilja ajas nii Edgarile ligi, et oli häbi vaadata. Erika Salumäega olid tal vaid ametialased suhted.
12. detsember 2015, 09:29
issand,kas Erika lapse isa on Etkar;)
silvi12. detsember 2015, 09:55
tõega näkku12. detsember 2015, 09:25
Imetlusväärne naine see Vilja, kes lasi üle 15 aasta ennast vägistada ja ei teinud isegi põgenemise katset. Muuli-Pruuli pole seda seika rõhutanud ,kui vapra naisega oli tegelikult tegemist. Aga muidu hea raamat, mis vääriks meditsiinilist ekspertiisi - et määrata süüdimatuse aste
s12. detsember 2015, 10:39
Vahutab Viljakene, palju jaksab Edgarit kirudes, kuid Savisaare nimest ei suuda loobuda. Uus mees on ikka täielik suss, et laseb sel kõigel juhtuda.
ARVAJA12. detsember 2015, 09:16
Kindel, et Vilja on elus palju haiget saanud, aga kas juba palju varem ei oleks pidanud selle raamatu kirjutama. Nüüd juba ammu teise mehe naine, õnnelikus abielus, kas on mõtet enam minevikus sorkkida.
no mis teha 12. detsember 2015, 09:22
Pea kuju ei lase õnnelikult siin ja praegu elada, peab ikka vana sõnniku sees sonkima uuesti ja uuesti.
Kes teab ...12. detsember 2015, 09:33
võib-olla kirjutab ühel päeval raamatu sellest, kui paha on praegune mees ja kuidas tema kannatas temaga elades.
Keegi ei sundinud teda Edgariga abielluma. Kõrvalt vaadates on see kõik väga tobe.
Imelik12. detsember 2015, 11:18
Ega minevik ei muutu, et varem või hiljem!
.......................................13. detsember 2015, 08:58
Vilja,jäta ometi see kirumine järele.Ise tahtsid Savisaare näol kuulsaks ja rahakaks saada.Kui Savisaar ei meeldi enam,siis viska see tema nimi ka minema. Ma ei saa aru,kuidas see Toomast seda talub.Ehk saab siis kuulsaks kui Vilja kirjutab järgmise raamatu Minu kolmas elu.Vaata ette.
Arvan,et....12. detsember 2015, 09:14
Teiste inimeste tekialla poevad ikka need, kellel oma isiklik elu puudub ja kes elavad kõikide teiste elu, aga enda elu jääb elamata. Samad sõnad ka Vilja kohta, keda ei rahulda praegune elu, et elab ikka mälestustes. Ela nüüd ja praegu.
häh12. detsember 2015, 09:31
Sama kaua kui elasid abielus,sama kaua ka unustad
Krdi12. detsember 2015, 09:12
Loll jamps ei usu seda ühepoolset jutustust
oot-oot12. detsember 2015, 09:10
Vilja nüüd jälle valetad, no kaua võib! Seda, et Erika Savisaart taga ajas, polnud saladus. Sina ju ka, aga et Edgar oleks Erikaga maganud vahetult enne pulmi, see on vale. Nad olid tõesti palju koos, oli valimiste eelne aeg ja ka mina kohtasin neid Lasnamäe turu juures, mingit sädat seal küll ei olnud.
Ma ei hakka neid Vilja raamatuid kunagi lugema, sest üks kibestunud naine ja Savisaare igipõline vaenlane Muuli on selle autoriks. Samas on mul Viljast natuke kahju, elada mehega kes sind ei armasta, on ka piin. Ma mõtlen Toomastit, mõnitab sind avalikult, mida Edgar pole kunagi teinud.
seto12. detsember 2015, 09:29
kuidas toomast viljat mõnitab, too selline noso mees
noo12. detsember 2015, 09:40
kingituste,lillede ja muusikaga,kuidas sa ei tea
to: 09:1012. detsember 2015, 11:19
Hambad eemale Viljast! Hammusta Edgarit!
12. detsember 2015, 11:47
leida12. detsember 2015, 09:04
eerika ja vilja...head nimed ka muidugi
12. detsember 2015, 09:03
Kogu see Savisaare ümber käiv trall ajab südame pahaks!
ju12. detsember 2015, 08:48
Ei tea palju neid naisi edgari magatamisega riigikokku pääsenud ka on ,Erika salumäe ju ka sai riigikokku.
Arvamus12. detsember 2015, 08:46
Jätke Savisaare isiklik elu rahule.
häh12. detsember 2015, 09:06
to: Arvamus, 08:4612. detsember 2015, 11:17
Kas president Ilvese jätsite rahule, kutsikad...? Materdage Savisaart samuti nagu materdasite Ilvest!
ega vana Ilves pole parem12. detsember 2015, 15:26
Evelin ei osanud targalt käituda, kuid vanamees oskas oma armuafääre ilusasti kaugemal hoida.
väga huvitav12. detsember 2015, 08:39
Väga huvitav on meedial teiste teki alla pugeda.Aga mis signaali see noortele annab,seda ei mõelda.
Kõik on haiged.
A12. detsember 2015, 09:15
Millistele noortele, kas neile, kes lehti ei loe?
kkrahv12. detsember 2015, 08:29
Jumalast pohlad, nad kõik väärivad 11.
kkrahv12. detsember 2015, 08:28
Jumalast pohlad, nad kõik väärivad 11.