Inimesed

Ieva Kupce ei vaja presidendi abikaasa hüvesid (5)

LISA KOMMENTAAR

Metsakutsa11. detsember 2015, 15:22
Arvan, et Eevelin sai kopsaka vaikimistasu, sest ta on oma suu circa aasta kovasti kinni hoidnud internatsionaalse Playboy afaaridest. Ja Jeevake hakkab kindlasti koiki hyvesid nautima, sest paistab, et ka temal puudub igasugune moral, sest endast ja teistest lugupidan naine ei hakka magatama teise riigi presidenti, kes on abielus ja omab perekonda. See jeeva on ehtne opportunist ja kullakaevaja sona otsese mottes ! Ja RK ning rahvas peaks noudma liiderliku presidendi tagasiastumist OTSEKOHESELT !
11. detsember 2015, 12:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
!!!11. detsember 2015, 14:17
Isegi kui proua esileedina oma hüvedest loobub, saaks ta neid hüvesid ikkagi nautida. Oma abikaasa läbi. Sest neil on tasuta Kadrioru korter, mille kulud maksumaksja kinni maksab. Neil on tasuta ihukaitse, Presidendi luks-ametiauto koos autojuhiga. Riigi kulul ballid ja vastuvõtud, välisvisiidid j.n.e. Ning mitte turismiklassis.
Pärast ameti mahapanekut saab president kuupalga ulatuses ühekordseid rahalisi toetusi. Säilib tasuta ametiauto koos kütuse, remondi ning riigipalgal juhiga. On tasuta turvateenused. On sekretär ja töökabinet. Ning on tasuta eluase, mille ülalpidamise kulud maksab riik. Ning kui Ieva oma esindustasudest esialgu loobubki, siis ilmselt ei tee seda president. Tema oma laekuvad nagunii perekonda. Nagu eripensiongi.
Ja kui proua esileedi esialgu oma rahasid vastu ei võtagi, võib ta seda tegema hakata ka hiljem, siis kui ümber mõtleb. Nii esinduskulud kui ka toitjakaotuspensioni peale ekspresidendi surma. 50% iga ülalpeetava kohta (praegu teeks see ligi 1900 eurot kuus, kuid aja jooksul see muidugi kasvab) Kui aga oleks veel ka näiteks ülalpeetav laps, oleks summa juba kahekordne, Ning muidugi säiliks lesele ka turvateenus, ametiauto ja eluasemekulude hüvitus.
möhh 11. detsember 2015, 11:14
Huvitav oleks teada palju siis löppude löpuks see "önnetu" proua Evelin neid hyvesid sai? Mis puutub aga presidentti siis tahavad eestlased ainult seda et ta EI sööks, jooks, teeks ilma rahata tööd, naisi ei tohi olla ja peaks elama alasti muldonnis ... Ahhjaa see ka ei kölba, sest siis hakatakse jälle otsast peale et peaks ikka Eestit hästi esindama, jne jne . Lootusetu olukord Ilvesele, midagi ei ole hea.
....11. detsember 2015, 10:56
jutt või asi! Ja seadus ei anna keeldumiseks võimalust. Samas - selle afääri valguses saab tasapisi selgeks, et Evelin Ilvese hüvedest päevapealt ilmajätmine on olnud seadusevastane. Presidendi esimese ametisoleku aja eest peab saama Evelin ka seaduses ettenähtud hüved, sest sel ajal oli ta ametisoleva presidendi seaduslik abikaasa. President valiti teiseks ametiajaks, mitte ei pikendatud esimest. Seega on kantselei tegutsenud seadusvastaselt! Kes tuulutab Kadrioru kantseleid?
Juku.11. detsember 2015, 09:35
Kui ei vaja siis oodaku aastake muidu ei saaks seda uskuda.