Foto: Geidi Raud
Inimesed
10. detsember 2015, 19:03

GALERII | Margit Kilumets rääkis Joala elulooraamatust ja jagas autogramme (13)

Neljapäeva õhtul rääkis raamatu "Jaak Joala. Kuulsuse ahelad" autor Margit Kilumets Tartus Tasku keskuse Rahva Raamatus huvilistele teose sünniloost ja jagas ka autogramme.

Novembri keskel ilmunud "Jaak Joala. Kuulsuse ahelad" müüs kahe nädalaga oma esimese trüki läbi ja nüüd on raamatupoodides üle Eesti saadaval juba teine trükk. 

Margit Kilumetsa raamatut "Jaak Joala. Kuulsuse ahelad" on peetud seni sügavaimaks Joala elu kokkuvõtteks, milles on oma sõna sekka öelnud nii mõlemad Jaagu abikaasad, poeg Janar ja ka paljud sõbrad-kolleegid-bändikaaslased. "Jaak Joala. Kuulsuse ahelad" on kauaoodatud elulooraamat armastatud lauljast, mis sisaldab rohkelt seniavaldamata fotosid ning kõige põhjalikuma Jaak Joala laulude nimekirja ja diskograafia.

Margit Kilumets on tele- ja raadioajakirjanik, kes naudib raamatute kirjutamist kui võimalust mõne inimese erilisse ellu pikemalt peatuma jääda. 2006. aastal ilmus tema esimene elulooraamat "Ita Ever. Elu suuruses" (Ajakirjade Kirjastus), 2008. aastal järgnes Kersti Kreismanniga kahasse kirjutatud "Kersti Kreismann. Paljajalu kõrrepõllul" (Ajakirjade Kirjastus).

"Jaak Joala. Kuulsuse ahelad" on autori kolmas raamat ning esimene koostöö kirjastusega Hea Lugu.