KanaFoto: Vida Press
Müstika
10. detsember 2015, 17:03

Ihualasti varjupaigataotleja kargas kanaga basseini (26)

Saksamaal Baieris juhtus teisipäeval pöörane lugu: Malist pärit ihualasti varjupaigataotleja hüppas koos varastatud kana ja viskipudeliga basseini.

8. detsembri pärastlõunal helistas Bodenmaisi linna hotelliomanik politseisse ja teatas, et keegi paljas isik, kes hoidis süles kana, hüppas hotelli õues asuvasse ujumisbasseini. Peale kana oli mehel kaenlas viskipudel. Bassein oli kinni kaetud. "Mees ei jäänud basseini kauaks," kinnitati Alam-Baieri politseist The Localile.

Pärast suplust ronis noorsand basseinist välja ja pistis mööda tänavat linna kuulsa klaasikoja poole punuma. Ta jooksis seni, kuni politseinikud ta kinni pidasid. Kinnipidamisel avaldas ta ägedat vastupanu. Politseijõud käis meeletust mehest üle ning ta eskorditi varjupaigataotlejate keskusse. Paljaks kana- ja viskisõbraks osutus 19aastane varjupaigataotleja, kes saabus Saksamaale Malist.

Politsei rõhutas, et kana leiti teepervelt vigastamatult ning ta viidi tagasi omanikule, kes linnu kanala kaitsvate seinte vahele sulges.

Mali noormeest aga ootab ees varguse, kuritegelike kahjustuste tekitamise ja politseile vastuhakkamise eest kohus. Ujumisbasseinile tekitatud kahju olevat neljakohaline summa.