Vägistamise ohver. Foto illustreerib.Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
10. detsember 2015, 16:08

Miljonär selgitab vägistamist: sissetung juhtus talle kogemata otsa kukkudes (44)

Suurbritannias on vägistamise pärast kohtu all miljonärist kinnisvaraarendaja, kes väidab, et läbistas tüdruku kogemata talle otsa kukkudes.

46aastane Ehsan Abdulaziz kohtus 18aastase ohvriga Londonis Cirque le Soir' ööklubis mullu augustis. Kõnealune neiu veetis lõbustusasutuses aega koos sõbrannaga, kirjutas telegraph.co.uk. Abdulaziz oli oli olnud sõbrannaga mõned kuud tuttav ning ta pakkus, et sõidutab mõlemad tüdrukud oma Aston Martiniga koju. Siis aga kutsus ta preilnad enda poole dringile. Kodus viis ta tuttava tüdruku oma magamistuppa seksima. Teine jäi sohva peale tukkuma.

Järgmine asi, mida ohver mäletab, on see, et ta ärkas varastel hommikutundidel sohval koos Abdulaziziga enda peal ning Abdulaziz surus end talle sisse. "Ta ärkas üles sellest, et kaebealune suudles teda ja tema peenis oli vagiinas," rääkis süüdistaja kohtule kannatanu versiooni. "Tüdruk küsis: "Mida sa teed?" ja kaebealune ütles, et "korras on", viidates sellele, et sõbranna magab," rääkis prokurör.

Neiu tõusis üles ja üritas sõbrannat äratada, aga kui see ei õnnestunud, siis püüdis ta korterist nii kiiresti välja saada, kui suutis. Seejärel teatas näitsik juhtunust politseile.

Kui Abdulaziz kinni võeti, siis ütles ta kõigepealt, et tüdruk peab oma vägistamisväidet tõestama. Algul seletas mees, et ta äratas tüdruku üles kella poole kuue ajal hommikul, kui ta läks kööki, et juua klaasike vett ja lülitada sisse televiisor. Abdulaziz vandus, et piiga ise tõmbas ta endale peale ja pani tema käe oma jalgevahele. Abdulazizi sõnul saanud aga tüdruk vihaseks, kui ta oli teinud talle ettepaneku takso kutsuda, mille peale tüdruk tormanud magamistuppa sõbrannat äratama.

Pärast seda, kui DNA-testid tõestasid tema sperma jäljed, muutus mehe jutt. "Teisel ülekuulamisel rääkis mees, et pärast seda, kui ta oli sõbrannaga seksinud, oli ta peenis veel erektsioonis ning käed spermaga koos, kui ta elutuppa läks. Miljonär ütles, et tüdruk tõmbas tema käed alla oma vagiinale ning et ta kukkus tüdrukule otsa ja tema peenis võis nii tõesti vagiinasse sisse tungida.

Kas kohus miljonäri süüdi ja millise karistuse talle mõistab, selgub edaspidi, sest protsess alles käib.