Tele

"PEALTNÄGIJA" TÄNA | Erivajadustega eelkooliealiste arv on lühikese ajaga Eestis kahekordistunud (12)

LISA KOMMENTAAR

...10. detsember 2015, 06:15
mida siis oodata? Sünnitajad on alkoholisõltlased , narkotsitarvitajad, "seksikad" lapseeast, milliseid lapsi nad saavadki sünnitada. Loomulik, et puudega lapsi.
On ammu teada, et täielik demokraatia on kaose algus.
Alkoholireklaam on lubatud. Meedia on kuhjaga täis seksikust promovaid artikleid ja sekiõpetused -teemad siingi ajalehes on mahult ikka kõrgel kohal. Alkoholitootjad on need, kelle sõna maksab. Potsepp on ametis, mis peab ja reklaamib alkoholi toiduaineks. Kanepitarvitamist nõutakse täiel häälel.
Kui riik asjast üle ei ole, kui ainult kuluhüvitis riigis ruulib, siis polegi muud vaja kui ehitada asutusi
puuetega laste kasvatamiseks ja igaks juhuks haiglaid alkohoolikutele, armsa usuga, et need ravivad sõltlased terveks.
kodanik10. detsember 2015, 00:15
Vanasti nimetati seda lihtsalt kasvatamatuseks. Praegu ju enam lapsi ei kasvatata ja tulemused on näha. Kahju küll kui inimesele vangla elus esimesed piirid seab.
....9. detsember 2015, 21:33
Aga erikoolid paneme kõik kinni, sest meil on kaasav haridus.
Kasvatus algab kodust......9. detsember 2015, 21:02
aga õpetajatele lasteaias ja koolis peab andma ka võimalused peale suulise hoiatuse!
Kasvatus tegelikult algab kodust.......9. detsember 2015, 20:59
aga õpetajatel koolis ja lasteaias peab olema õigus karistada, aga mitte mõgiseda lõputult, mida see väike jõujunn valesti tegi!
Patrioot9. detsember 2015, 19:46
Ilmselt peab 14-aastastele andma valimisõiguse...
nimelt:10. detsember 2015, 08:57
kas hakkab korralikuks, või teha järelabort.
anni9. detsember 2015, 18:47
teame et ultraheli on lootele kahjustav, samuti see mis ema sööb, meie toiduainete tööstus on täis aineid, mis isegi leedus ja lätis on paljud neist keelatud, rääkimata Ameerikast,,,kreemid ja shampoonid on täis aineid,mis ladestuvad organsimi,,,kõik algab emadest, kes on harimatud ja ei oska enanst hodia,,,meie ümbritsev elu on täis ohtusid,,,
miks9. detsember 2015, 18:41
see arve koguaeg suureneb,räägime tagajärgedest ,aga põhjused?Millest tingitud,kusagil peab olema ju viga.Kuidas suudab riik ükskord eksisteerida ,kui rahvas on ainult erivajadusega.Milles küsimus?Tuleb leida milles küsimus Kus on arstid,psühholoogid,tegelege põhjusega ,mitte tagajärgedega.
Kuidas palun9. detsember 2015, 18:34
Mis mõttes selline agressiivne tekst.
Annaks jumal teile kes halvustate selliseid lapsi sama haiguse.
Kas tõesti ei ole enam kellegi teise seljas enam sõita.
Kas9. detsember 2015, 18:29
preili SAGAR on ametist lahunud?Tema oskab ja aitab kõiki. Endal lapsi pole, aga üldjoontes on "tugev Spetsislist". Ta ei saanud ju hakkama ülesandega tark tüdruk joodikust emast ja tema elukaaslasest turvakodusse paigutada, mis siis rääkida veidi raskema kategooria lastest!Palju onne!Sagar- pagar
Elementaarne9. detsember 2015, 16:38
kus on PÕHJUSED, meie silume ainult TULEMUSI.Julgen välja öelda poliitilise ebakorrektsuse st. pooldan eugeenikat. Miks? Sest põhjuse ja tagajärje seadusel ei lasta enam toimida, kuid just see hoiab asjad tasakaalus ja toob põhjused esile.