Tele

TV3 VIDEO | Toomas Kirss ei mõista fenomeni: keda huvitavad väikese Vilja kannatused? (124)

LISA KOMMENTAAR

Selle raamatu põhjal 11. detsember 2015, 12:14
küll Edgari maine ei lange. Hoopis tõuseb kardinaalselt. Ta oli ikka väga hea mees sellele manipulaatorile,kes ennast iga hinna eest tahab puhtaks pesta. Lugesin kusagilt ühe Ajakirja (vist oli Naisteleht) mingit artiklit,et see raamat on nagu hoiatuseks teistele. Täitsa nõustun autoriga. See raamat ongi hoiatuseks ,et on olemas ka selliseid naisi,kes pereväärtusi millekski ei pea ja vaikselt ning salaja järgmise mehe juurde ennast nihverdavad,tehes endisest mehest patuoina. Uskuge,Viljakene ei saa veel rahu. Nii väga igatseb oma endist meest. Küll tulevad uued trikid,kui saab aru,et oodatud tulemust raamat ei andnud. No kaua võib?
fdgastae13. detsember 2015, 12:12
S oli kogu aeg teiste naistega, see on laialt teada. Loost Salumäega olen kuulnud juba u 10 aastat tagasi.
Ja abielunaine ei pea kannatama lõputult, vaid võib ka õnnele loota. S. oli lisaks ka selline isa, keda endale ei sooviks.
Naised loodavad, et olukord paraneb, aga seda ei juhtunud.
Mõni mees ei ole loodud pereeluks, egapole tal ka empaatiat.
Ei huvita11. detsember 2015, 12:07
tõesti mitte kedagi tema valed ja halamised,mida ta oma lapse isa pihta loobib. See on sama,mis häbistada pidevalt oma last. Ta valis ju vabatahtlikult selle mehe,mis ta nüüd oigab. Oleks pidanud ju teadma,et nii head meest ta enam ei saa. Poleks vaja olnud teise mehe voodisse ronida kiimasena. Nüüd pettununa loobib muudkui endist meest inetustega ja aru ei saa,et ükskõik ,mida ta teeb,mitte keegi ei usu teda.Ei saagi uskuda,sest ükski normaalne naine ei pese oma musta pesu avalikkuse ees. Mis oli see oli,nagu igas abielus ja see jäetakse endale. Aga tema hakkas enda liiderlikkust Edgari kaela ajama. Keegi peab ju süüdi jääma. Naerukoht. Suur naerukoht.
tänan11. detsember 2015, 09:48
Maailm oleks ilusam kui kogu seda jura poleks meedias , edgarid - viljad , ilvesed jne.
Edgars11. detsember 2015, 09:33
Kuulge mu orj... trollid, tehke rohkem tööd nüüd ja kohe! Hop,hop,hop!
No aga ega muidu ju raamat ei müüks,11. detsember 2015, 05:50
kui RAHVA külmaks jätaks. Kõik see on ju RAHVALE!
Nipitiri10. detsember 2015, 13:29
ˇMõned aastad tagasi oli mul juhus bussi oodates kuulata kahe lapsevanema omavahelist jutuajamist. Üks naisterahvas kurtis teisele, kui NÕMEDA RAAMATU andis õpetaja lastele lugeda. Teine kuulas kurtmise viisakalt ära ja küsis siis, kas ta ise on seda raamatut lugenud. Vastus oli hämmastav: "EI OLE LUGENUD EGA LOE KA!" Jutt käis Henno Käo lasteraamatust "Kui ma oleksin..."
Seega, me anname siin hinnangu raamatule, mida me ise lugenud ei ole ja ei loe ka! Isiklikult ei loe ma autobiograafilisi raamatuid, sest need on minu jaoks liiga subjektiivsed, kuid ma ei eita, et nendes on tihti ka valusat tõtt.
Kahju, et osa kommenteerijaid läheb oma kommentaarides labastesse solvangutesse. Kes kelle voodisse hüppas või sealt mööda hüppas, ei ole KELLEGI ASI KOMMENTEERIDA! Kuidas peaks siis nimetama meie staare või staarikesi, kellede kohta me pidevalt loeme, "et nende süda on jälle vaba"?!
Mis puutub lahutatud abikaasa nimest loobumisse või mitte loobumisse, siis ka see on iga inimese isiklik asi, milles EI OLE KELLELGI KÕRVALISEL ISIKUL SÕNAÕIGUST!
Ta10. detsember 2015, 11:08
vist mõtleb 24/7/365 ainult Edgarist.Aga Vahur? Ju siis on ikka klaveriõpetajal midagi puudu, kui peab kogu aeg mõtetega Etsi juures olema.Ju siis Taimo pole piisavalt MEES!!!!
ergt13. detsember 2015, 12:14
Kui oled olnud kellegiga pikalt abielus, sealjuures veel õnnetus, siis seda põed tükk aega. SEda lahutus ei muuda. Kui oled olnud tuntud inimese naine ja ise ka avaliku elu tegelane siis pole midagi teha, aga neid küsimusi jäädaksegi tema käest küsima, kuni ta elab. JA ta on otsustanud vastata.
tõega näkku10. detsember 2015, 10:46
Meedias Vilja pihib, et kangesti soovib nüüd tagasihoidlikult elada oma elu ja on oma vaenlastele andestanud. Paistab, et armastus Edgari vastu on nii suur, et ei lase Taimoga lubatud elu elada.Kuidas viimane seda kannatab, kuidas naine eksmehe painest lahti ei saa ja isegi raamatu talle pühendab
Ei tea,10. detsember 2015, 10:02
kas film või seriaal ka tehakse.Pealkiri võiks olla "Vilja kannatused!" Äkki võtab mõni teater isegi oma repertuaari?? Huvitav, kes ja kus oleks Vilja , kui Ets poleks teda üles korjanud?Etsi abiga sai tast linnaosa vanem, sai riigikokku, sai Brüsselisse! Läks Etsist lahku ja puges Reformierakonda! Kus nüüd on? Klaveriõpetajaga mõlemad vist näljas , et nälg ajas hädas lausa kaevu ennast ja oma väärikust uputama.
eesti ühiskond10. detsember 2015, 08:52
Peavadki kirjutama.Muidu keegi neist ei räägi. Ja see on juba nende jaoks surm.
khlkh10. detsember 2015, 07:54
Eks ikka neid huvitavad, kes Kirsi enda teleoodangut vaatavad.
Lugeja9. detsember 2015, 22:13
Lugesin ühe hooga Vilja raamatu läbi. Päris hea raamat! Kirss on lihtsalt kas kade või millegi pärast Viljasse halvustavalt suhtuv inimene. Kurb, kuid see on pigem Kirsi mingi lapsepõlve probleem mis välja lööb.
Lugesin kaa11. detsember 2015, 09:29
Olen Lugejaga täitsa nõus! Vilja raamat on hea ja Kirsil on mingi probleem!
Ei kõiguta9. detsember 2015, 22:04
Halab niisama... eestis on hoopis hullemaid lugusid.
G9. detsember 2015, 20:07
Vaid manjakkidest limukaid huvitab kitsede hala!!!
20:07-le9. detsember 2015, 21:12
G-punkt,poe püksi tagasi!
juku9. detsember 2015, 19:38
õudsad limukad evkaga mõlemad. imevad end mitte kõhu alla, vaid trussikute sisse raha lõhna peale.vaadake eüs-i pidustustest filmi, kui evka välisminister tommi rajalt maha võttis. aga muuli põeb siiani seda vene-aega kui rüütel talle joomise pärast epa-koolist eksmati andis.arvatavast tuleb riigiasutustele varsti kohustus hakata muuli raamatuid ostma ja ühislugemisi hakata tegema.
see hea arvamus mu meelest9. detsember 2015, 19:26
/ 17:02, 9. dets 2015
Suhtumine naistesse? Kes julgevad rääkida?
Kas Savikas peksis teda, sidus kinni, pani luku taha?
Palju on naisi kes elavad tõesti hirmuvalitsuse ja jõhkruse käes kannatades. Põgenevad kodust kahe tühja käega, ehitavad oma elu täiesti nullist uuesti üles. Viljakene nende hulka kindlasti ei kuulunud. See tema vaba valik, kui elu muutus hapuks, oleks võinud kohe minema minna. Aga tema ei läinud, "kannatas vaeseke". Pigem lõhnab asi selle järgi et Savikast lahkudes oleks rahakott tühjemaks jäänud, võimu vähemaks jäänud. Ja seda "suurt raskust" poleks ta ju välja kannatanud,
agw13. detsember 2015, 12:16
Saab ka teisiti piinata ja alandada ja igalühel on õigus rääkida oma lugu.
S9. detsember 2015, 18:59
Selge värk. Pea saab Kirss Tallinna TV tööd.
eit9. detsember 2015, 18:40
mulle tundub , et vilja läks brüsselis lolliks . suur raha rikub inimese ära küll. teil käib taimoga nagu grupiseks , vana edgar on 24 tundi ööpäevas kohal !!!
eks viljal9. detsember 2015, 18:32
vaja näidata oravatele, et ta ikka truu on neile, kuidas tõestada? ikka savisaart mustates.Euroopas tahaks ka veel töötada jnejne.
Pane tähele!9. detsember 2015, 18:01
Selle asja nimi on äri! Ütlevad küll kõik, et ei huvita, aga olen kindel, et raamat müüakse kiiresti läbi, niisiis toob kõvasti sisse. Ainult ei tea, kuidas sellist äri nimetada, kui oma isikliku elu peensused laotatakse kõigi ette laiali. Kas seda rahateenimise võimalust võiks ehk võrrelda ühe teise, maailma vanima ametiga? Kas ongi nende kahe ameti vahel vahet?
ää9. detsember 2015, 17:45
ega ei huvitagi. Vilja on selle palagani reformile koha eest võlgu.
iga lahutanud naine9. detsember 2015, 17:36
eriti, kui ta seda enda soovil ei teinud, võib eksist mida iganes kokku ajada ja kindlasti on paljude elus olnud alandavamaid olukordi kui kojutulnud mehele söögi lauale panek. Häbi võiks olla ja kui eks nii hirmus elukas oli, siis peaks püüdma unustada, mitte perekonnanimega pidevalt endale meelde tuletada seda kohutavat minevikku. Eks varsti müüakse seda 2 euroga ja siis määritakse pähe "kingituse" nime all.
Sander9. detsember 2015, 16:45
See Vilja on ilma Savisaare nimeta ÜMMARGUNE NULL, sest miks ta muidu sellest nimest, küünte/hammastega, kinni ei hoia.
Sander9. detsember 2015, 17:15
"kinni ei hoia."-sorry, pigem vastupidi, no läks tiba nihu.
hm9. detsember 2015, 16:16
Vilja on lihtsalt loll, Muuli ja Pruuli päris napakad, et sellise jama peale aega raiskasid. Tekib küsimus miks ja kellele seda Vilja jama vaja on? Viljale, Muulile, Pruulile reformierakonna ees mütsi mahavõtmiseks, kummarduseks valitsusrakonnale?
ns9. detsember 2015, 18:39
Muuli ja Pruuli oleksid päris head kaksikute nimed.
...9. detsember 2015, 15:46
mis vahe on proua ex savisaarel ja härra produtsendil, mitte mingit. üks räägib mis oli, teine mõtleb välja. kui ise tegeleda samasuguse jama tootmisega, siis ei peaks olema õigust sõna võtta ja kritiseerida, seda enam, et päris elu on muinasjutu elule alati algallikaks... või kuidas?
Malle9. detsember 2015, 15:29
Miks arvatakse,et olen keskerakonnast kui mulle tõesti ei meeldi Vilja teatraaalne esinemine telekas vaesekene kui õnnetu oli nüüd ju õnne kuhjaga jätku juba minevikus sorkimine ja mingu oma eluga edasi.Meil kõigil on elus rasusikuid me ei kuuluta seda ju kõigile.
Ema9. detsember 2015, 15:48
No jah,aga miks teie siis siin siin tõmblette?Ei huvita,siis ei huvita ,mind ka ei huvita mida arvate.Aga see on igaühe isiklik asi ju ja ega siis Savisaar pea kekkama,ja eputama.Ja ega kellegile meeldi ju kui temast halvasti kirjutatakse ja räägitakse.Lihtsalt mõni tahab ,et te keskerekpnnalt ja Savisaare sutes roosad prillid eest võtaksitte.
Mallele9. detsember 2015, 16:42
Koma, punkt ja muud kirjavahemärgid - need tunnis jäid teil vist koolis vahele?
rgeth13. detsember 2015, 12:18
Kuule keelekorrektor, veebis kehtivad pisut teised reeglid, kui koolitunnis.
naine9. detsember 2015, 17:42
Ema, aga miks teie Mallega "tõmblette"? Tema arvamus on ju samuti isiklik.
kuidas siis Malle ei mõista,viljakene9. detsember 2015, 21:31
peab oma praegust meest,seda Taimo Savisaart ka õnnelikuks tegema . Mis on veel meeldivam,kui 24/7/365 pidevalt eelmisest jahuda ?
Taimo meelerahu nimel peab ju pidevalt jahvatama ,kui hea oli eelmine võrreldes Taimoga.
Et ära panna9. detsember 2015, 15:28
See on ju kalle muuli projekt, kus saab Edgarile ära panna, seda siis naiivitar vilja kaasabil!
9. detsember 2015, 15:14
Vahva päris lugeda, kuidas need, "keda absoluutselt ei huvita", üksteist siin üle trumpavad, et seda kuulutada. Ega kõik asjad ei saagi kõiki huvitada, need jäetakse sel juhul tähelepanuta ja vaadatakse-loetakse , mis huvitab.
ah9. detsember 2015, 15:18
mine sa ka oma targutamisega POTILE !!!!!!!!!!!!!!!
9. detsember 2015, 16:47
sind ka "absoluutselt ei huvita"? Luusid siin vaid selleks, et teisi potile saata? Käi ikka ise ka õigel ajal ära.
vanaema( see teine)9. detsember 2015, 15:09
Ka mina imestan, mis huvi on lugeda sellist raamatut?! Elasid ,olid, kuidas iganes, selge on see, et tavapärane see elu olla ju ei saanudki, aga seda kõigile laiali laotada...milleks? Ma ei tahaks halvasti öelda, aga mõista ja heaks kiita sellist raamatut ka ei saa. Juba see, et ta SAVISAARE NIME ALLES JÄTTIS, näitab siiski midagi, mis kaunis imelik, seda enam, kui uus abikaasa täitsa olemas!
Toomas Kirss on tark mees!
televaataja9. detsember 2015, 15:07
Reporter küsib Savisaarelt:"Miks Vilja sinust nii palju räägib?" Savisaar vastab:"Ta ju muust ei räägigi."Arvan,et kui Vilja praegune abielu oleks nii õnnelik,nagu ta väidab,ei tal siis Edgar meeldegi tuleks.Ju siis ikka midagi vajaka jääb,et lausa iga päev,iga tund Edgarile mõtleb.Siin kallile Taimole mõtlemisainet.
9. detsember 2015, 14:57
keda need suvaliste inimeste elulood ikka huvitavad, võib-olla kirjutajaid endid. tore riiulisse panna ja teistele kinkida(kingitud hobuse suhu ju ei vaadata), ikkagi minust!
sama lugu on cd-dega, seisavad poodides, aga ikka tehakse!
wqer13. detsember 2015, 12:21
Suvaline inimene oled sina, siin kirjutab üks avaliku elu tegelane teisest avaliku elu tegelasest. Kriteerium on, et teenitakse leiba avalikkuse tähelepanu all (poliitik, laulja vms.).
See, kui te olete Vilja vastane või Savika austaja ei muuda seda tõde.
JA kui ei huvita,siis miks klahve klõbistada? Jäta kommenteerimata ja lugemata.
Alar9. detsember 2015, 14:55
Tundub, et Vilja pole oma haigusest üle saanudki. Nüüd tal uus mees ja saab kunagi ka teise elulooraamatu üllitada.
kollane lapitekk9. detsember 2015, 15:14
kes oleks olnud vilja ilma etsita??
vilja kersna, vahuri soki-trussikupesija?
mina9. detsember 2015, 17:00
näiteks ei osta sellist kollast paska,kes kõik müüvad oma elulugu,las ise ostavad ja viivad sugulastele jõuludeks ja ongi kõik,ei loe niisama ka neid pisarai kiskuvaid kannatusi,,,,,,,
pere lõhkuja9. detsember 2015, 14:54
see viljakene ja nüüd siis hädaldab,et savisaar ei teinud seda ja tegi toda aga mida jättis siis kersna tegematta,et viljakene jooksis savisaare kaissu,nüüd siis laulab oma nutulaulu.Vanasti öeldi selliste ,viljakese,kohta li..
hmmm9. detsember 2015, 15:26
Huvitav, et mehed kunagi perekondi ei lõhu...
Mehed pigem tervendavad ja toodavad neid juurde.
lahutatud mees9. detsember 2015, 14:53
Oi kui palju on palju hullemaid asju eestis perekonnasuhetes. Ja mind ei huvita mingil määral mitu korda ja mitme mehega elanud naise elulugu. Lastest siiski on küll kahju. Tõmba tagasi ja ela vaikselt, nagu teisedki.
lahutatud mees9. detsember 2015, 14:53
Oi kui palju on palju hullemaid asju eestis perekonnasuhetes. Ja mind ei huvita mingil määral mitu korda ja mitme mehega elanud naise elulugu. Lastest siiski on küll kahju. Tõmba tagasi ja ela vaikselt, nagu teisedki.
mida9. detsember 2015, 14:44
ta tahtis sellega näidata,kas seda kui saamatu ta on, või kui kaval.küll on suur au hüpelda ühe mehe voodist teise,ühest parteist teise.tõeline hüpiknukk.võta oma neiupõlve nimi tagasi ja hüple siis nii palju kui tahad,tolle nime järgi oled sa tundmatu tüüp.kulla vilja .võta hoog maha see saast mida sa oma edgarist pajatad, tuleb sinule mitmekordselt tagasi.lamajat ei lööda aga sina trambid ju lausa kõige nelja jalaga edgaril seljas.
taitsa uskumatu9. detsember 2015, 14:51
milline sygav idaeuroopa ikka eesti on! seda naitab ennekoike suhtumine naistesse. neid, kes julgevad raakida, nagu asjad on, neid hakatakse koheselt meeste poolt kottima ja alavaaristama, ringkaitse tootab nagu kellavark. kirss nyyd kyll mingi ytleja pole, et keda huvitab. eks raamatu labimyyk naitab.
Kristiina9. detsember 2015, 16:31
Mis ida-euroopal siis viga on? Ikka parem kui lääne euroopa lillaroosa indukas- või kuidas Kivisildnik ütleski- Mul on hea meel, et olen idaeuroopast
9. detsember 2015, 17:02
Suhtumine naistesse? Kes julgevad rääkida?
Kas Savikas peksis teda, sidus kinni, pani luku taha?
Palju on naisi kes elavad tõesti hirmuvalitsuse ja jõhkruse käes kannatades. Põgenevad kodust kahe tühja käega, ehitavad oma elu täiesti nullist uuesti üles. Viljakene nende hulka kindlasti ei kuulunud. See tema vaba valik, kui elu muutus hapuks, oleks võinud kohe minema minna. Aga tema ei läinud, "kannatas vaeseke". Pigem lõhnab asi selle järgi et Savikast lahkudes oleks rahakott tühjemaks jäänud, võimu vähemaks jäänud. Ja seda "suurt raskust" poleks ta ju välja kannatanud,
eit9. detsember 2015, 18:45
psühhiaatrile rääkida jah , aga . naistesse suhtutakse siis hästi , kui nad ise endast lugu peavad .
miks sa meheniru9. detsember 2015, 19:53
kristiina nime taha varjud? idaeuroopa on naiste kohtlemise osas muust euroopast vahematl 20 aastat maha jaanud.
Ka9. detsember 2015, 14:41
Minu arvates eestis on kõik kirjanikud kes pea august välja pistavad,Hakkavad oma haledat nutulaulu paberil kajastama ja levitama.See näitab kui nõrk ja harimatu on see inimene, Muidugi on üks rikastumis viise see,kui rahad lõpukorral.Sellist jama ma ei loe siis ka kui mulle oleks peale makstud
9. detsember 2015, 16:50
Hea, et sellest kõigile teada andsid.
mind ka ei huvita9. detsember 2015, 17:04
selle labase tädi nutulaul. Raamatut ei osta, tean ainult televiisorist vaadates. Aga üldiselt saan viljast aru, sest kaua jõuab taimot ja tema last toita. Kuidagi peab ju raha tulema. Või on vilja napsune ja siis nutune. Kunagi peol oli vilja purjus, rääkis ebaloomulikult kõvasti ja löristas nutta. Vilja tegi ennast ikka väga naerualuseks.
Kui 10. detsember 2015, 08:57
Viljale näkku vaadata, siis on kohe näha, et Viljake klaasi ei sülita!
arvamus9. detsember 2015, 14:28
Eks raha nimel tehakse selliseid asju.Suured kannatused peavad tasutud saama .
//9. detsember 2015, 15:08
"suured kannatused" veel rasvaselt ja suurelt!
telgi tagune9. detsember 2015, 14:28
Tea,kas lindiskandaal ka raamatus on?
veteran9. detsember 2015, 14:26
Eks neid üllitisi tulebki võtta kui omamoodi huumorikogumikena, ise õnneks loen Sveijki ja teisi peenemaid teoseid, pahn ei huvita mitte.
9. detsember 2015, 15:01
Nagu sinu kommentaaregi, "peenem" inimene.
keelemees9. detsember 2015, 16:05
Švejk (õige kirjapilt!) pole sugugi peenike raamat. Hoopis paks, 818 lk.
9. detsember 2015, 16:53
No veteran ju ka meil peenemast klassist, "pahna" ei loe aga ise sobrab siin õige usinasti.
Moskiito9. detsember 2015, 14:26
Tõesti-tõesti,loen teid.,kesiku-trollid ,ja kiidan: TUBLID,sest kes ei oska ulguda,see ei leia oma varju üles...AGA TEIE OSKATE! Edasi,võsavillemid! Raamatule olete teinud võimsa reklaami,aga ega küll küllale liiga tee.
kai 9. detsember 2015, 14:26
keegi ei käskinud viljakesel edgari abielu lohki ajada ise ta ronis pere vahele ju siis tahtis ratsa rikkaks saada
to kai9. detsember 2015, 15:29
Kaikene, ole tähelepanelik ja valva hästi oma meest, et mõni "kuri ja paha" naine sinu peret laiali ei lööks, sest sinu kukupai mees ei ole selleks ju kunagi võimeline :P
9. detsember 2015, 14:18
Oleks siin moslemimaa,loobitaks Viljat kividega ja mina eipaneks ka kätt ette.Jumala eest,see halaja nutt ei pannud paljusid kaasa tundma.Milleks mulle võõrad mured, omadest elujooksul peaks aitama küll.Ennast maailmaees lolliks teha meeldib vähestele ogaratele,kui see neid kuidagi aitab, pagan nendega.Õnneks oli telekal pult, mis saastast säästis.Mis see küll on,mis häbitunde inimeses hävitab,kuikeegi teaks?
Žora9. detsember 2015, 14:17
Veel üks kesik meie hulgas.
lugeja9. detsember 2015, 14:27
Siin pole tähtis ega oluline üldse see, kas ja kes on kesik. Siin on näide Vilja nõmedusest, millega ta end rahva ees lolliks tegi.
14.179. detsember 2015, 14:30
Idiootidel on kõik kesikud, Vilja kaaskondsed aga peekukkunud rottoravad, ennastimetlevad egoistid.
Kes9. detsember 2015, 15:09
need meie on, kirjuta ka raamat, kui tahad. Mehi, kellega hullemini tehakse, kui Vilja arvab, et temaga tehti , on rohkem, kui üks, milline neist siin halab. Lõpetage Vilja toetajad see rumal halamine juba ära, ja parajad kesikud olete ise, nii 100 kg piires.
tjah9. detsember 2015, 14:10
A keda huvitab väikese Kirsi arvamus?
9. detsember 2015, 15:03
jahh9. detsember 2015, 14:07
tundub , et kirss on selgrooga inimene
Tubli Vilja9. detsember 2015, 14:06
Saan Viljast aru,sest olen ka ise taolise hirmsa inimesega kunagi kannatanud ja uskunud,et homme on hea päev.Kui mönele ei meeldi,siis ärgu lugege.Need aga,kes kannatanud sellisel moel,saavad kinnitust,et viga pole minus,vaid selliseid haigeid inimesi lihtsalt on ja neist peab väga kaugele hoidma,sest selle tagajärjed annavad veel palju aastaid tunda.Kui ei tooda välja selliseid inimesi,siis nad vaid tegutsevad ja rikuvad paljude elu.Tubli Vilja ja tänud raamatu eest.Me oleme ju nyyd ka köik teised näinud viimastel aegadel,kuidas Edgar käitub koos oma sabarakkudega avalikult,mis siis veel rääkida,kui olla koduseinte vahel.Yks öige mees iialgi ei solvaks oma erakonnakaaslast,pealegi sellist noort naist,kes kölbaks Edgarile lapseks.Yldse ei loobi öige mees solvavaid ja inetuid repliike ja sönu.
zzz9. detsember 2015, 14:10
on ka selliseid naisi, kes ahhetavad ja kiidavad , järeldus ongi sama nõmedad kui Vilja.
aga see Edgar on võtnud eeskuju teie omast presidendist ,teie kallist9. detsember 2015, 14:27
Toomas Hendrik Ilvesest, Nii,et ära mõnita korralikke mehi .
9. detsember 2015, 15:05
Kes sinu president siis on?
Keapa kalle9. detsember 2015, 15:57
Arnold Rüütel.. sai alul enim hääli, a pärast vooru-värki puksiti ära
minu / 14.27/ president on9. detsember 2015, 21:36
mister OBAMA. Ta oli minu,ta on ja ta jääb minu presidendiks.
9. detsember 2015, 14:58
Miks panna miinuseid,kui ei tea teiste eludest.Selliseid idioote,kes käituvad perega hullusti on kahjuks siin kirjutajad ka viskaksid Viljat kividega,kas see on normaalse inimese jutt.Just selles on kysimus
Kes käskis9. detsember 2015, 15:12
Viljal ronida kiviviske kaugusele, hoidnud oma elu endale.
Vilja Kohv9. detsember 2015, 15:12
oled ka etsiga abielus või niisama kõhuõde???
eit9. detsember 2015, 18:52
kogu see kirutud meeste hulk eestis on naiste sünnitatud ja sitasti kasvatatud , mis te mehi kirute ???
küsija10. detsember 2015, 02:31
Jätsid ka endale eksmehe ja peksja nime alles?
nii on9. detsember 2015, 14:06
ongi lihtsalt vastikuid fuuriaid:vilja laanaru.yko alender,liina kersna ja praegu rohkem ei olegi.
AA+A.9. detsember 2015, 14:01
Mis teha kui puudub au ja äbi tunne .
millise napsu kõrvale sobivad nimetatud suupisted ?9. detsember 2015, 14:26
Kas iiri viski, vene vodka või grappa kõrvale?
Jürka9. detsember 2015, 14:56
Mis asi see "äbi tunne" peaks küll olema? Ehk mõtlesid siiski niisugust emotsiooni nagu
"häbitunne"?
Igaühele oma9. detsember 2015, 14:01
On neid, keda huvitab Vilja elu ja on neid, kellele see korda ei lähe. Nii nagu ka Kirsi produtseeritud seebikategagi, üks vaatab, teine ei vaata. Nii lihtne see ongi.
jap9. detsember 2015, 14:01
ju siis polnud kannatused liiga suured et endal Savisaar nimeks jättis
böö9. detsember 2015, 13:59
ausalt öeldes ei huvita mind lisaks vilja raamatule ka kirsi arvamus.
täpselt paras paar9. detsember 2015, 13:58
nad väärisid teineteist. etkar siresäär on jäle tegelane, aga no vilja on ikka eriti madal tase. isegi kullakaevurite kohta madal tase.
atg13. detsember 2015, 12:23
Keda oleks pidanud siis Edgar kargama, et seda inimest ei saaks süüdistada "kullakaevamises"? Nad olid juba 1980)90 vahetusel tuttavad.
AA+A. 9. detsember 2015, 13:58
9. detsember 2015, 13:57
raamatu läbimüük näitab, kas huvitab või mitte
Mann9. detsember 2015, 13:51
Aga see ongi tegelik paksmao pale ärge jumaldage sarvikut .uskuge keegi teist ei tahaks sellist elu kes siin Viljat siunavad ja parastavad.
Mind ei huvita selle Kirsi kirjutatud plämad mida telekas näidatakse oidagu mokk maas ja ärgu lugegu,muide mina ka ei loe.
Mannile9. detsember 2015, 14:01
Sinu kirjutisest on arusaadav, sinu tase . Hale.
ott9. detsember 2015, 13:48
nagu on kui koos siis koik ok kui lahus siis kõige halvem
Refugee9. detsember 2015, 13:41
Ausalt oelda,siis minu meelest ta teeb koik selleks,et muutuda aina rohkem ja rohkem naerualuseks.Kui abielu on lahutatud,siis ei ole ilus enam minevikus sonkida ja veel meedias teist laimata.Jube naine.
naljanina9. detsember 2015, 14:12
see pole ju laimamine, ta lihtsalt räägib nii, nagu asi on :)
lihtsalt9. detsember 2015, 13:38
Pole kunagi keski valinud, aga see nõmedus ajab küll Savisaart valima, mis toimub.
Savisaar lihtsalt võidab, tõnud Viljale oma nõmeduse eest .
Teodor Okk9. detsember 2015, 13:38
see ongi vilja naljaraamat
ding dong9. detsember 2015, 15:10
autorid ju vanad kalja-naljamehed
njah9. detsember 2015, 13:37
Ma olen täitsa nõus. Tõesti ei huvita.
Miks peaks -- rikaste Kaklus --ja eluke huvitama,9. detsember 2015, 13:56
EI --lugu om ikka poliitikas ja võimus--SEDA inimesi EI HUVITA-GI;;;
... Kui See Antsla Viljake
Kuskil poes Teenindaja olla ei viitsinud ? JA nr,, 1 on .RAHA ja Kuulsus
SEE oligi VILJADE Saatan..--Kes hävitab veel paljude elud,,JA poleks vaja enam kirjutada--- VIHASELE JA VAESUNUD EESTIMAA KODANIKELE::
AGA OLI enda valik --teistele poleks vajadus karjuda ja ka JUURDE valetada
ann9. detsember 2015, 13:36
Just nimelt, väikese inimese kannatused ei huvita kedagi aga nn suurte inimeste tagatoaseiklused peaksid meile justkui väga korda minema. Aga vat ei lähe, sest meil tuleb oma eluga ise hakkama saada.
13:36-le9. detsember 2015, 14:20
Jah,kogu rahvas siin Eestis on "väike inimene",kelle kannatused ja soovid ei huvita kedagi, ega's muidu neist teerulliga üle sõideta ,kui nood pagulasi tõrjuvad...!!!
Küsimus9. detsember 2015, 13:35
Miks endine naine Savisaart ei musta?
Sest pole nii mats, et peseks musta pesu rahva ees. Ei kaeble sugugi, et oi kui halb ja Viljakene mis tegi veel .
..........9. detsember 2015, 13:32
nemad ju edkari valijad.........
muig9. detsember 2015, 13:32
On inimesi kes loevad ja ahhetavad. Ma ei suutnud teleski lõpuni kuulata selle naise heietusi. Tõesti iiveldama ajas. Endast lugupidav naine ei teeks seda !!!!! Aga Viljal seda pole kahjuks, nagu pläralätaLeenu. Ta ei saa aru isegi, millest rääkida ja mitte. Aga nimi kõlbab küll, ära seda ei raatsi anda !!! Et lapsel ka see nimi, tõi põhjuseks. Arvan, et tütar abiellub ja vahetab peagi nime. Nii et väga rumal jutt Viljakese suust. Oli, mis oli - aga Vilja on madal inimene,
Karu Lehm- Aer9. detsember 2015, 13:54
mine ... . Ka mind ei huvita Vilja kannatused, aga tema raamat on sellegi poolest tänuväärne ja avab eesti l'hiajaloo telgitaguseid. Ja neid raamatuid polegi nii palju.
ega te natuke eksinud ?9. detsember 2015, 14:30
Raamatus on Vilja Savisaar,mitte naine. Vilja on.
Bioloogiline issi sellele Rosinale ju oma nime ei raatsinud anda,peab olema Savisaar,
pontius 9. detsember 2015, 14:56
rumalate naiste ruigamise nädal !
oi kuidas huvitab!9. detsember 2015, 13:31
nt. meie köögikatad lõhkevad uudishimust.
jääb ruig ära9. detsember 2015, 16:41
No suru kesikukatlale kaas jõuga peale!